סקירה של Pulse - DVD ב-ynet

FunkyMonk

New member
אתה מדבר שטויות. =/

המילים נגזרות מהקונספט ולא להפך. WYWH לא היה רעיון של ווטרס (לא לבד לפחות). פרוייקט כלי הבית גם כן לא היה רעיון של ווטרס. (זה בטוח לא) דארק סייד לא היה רק ווטרס. אתה מזיין את השכל יותר מדי, תפסיק. בבקשה.

עמית ע

New member
אל תעצבן

כתבת כמה נתונים שמן הסתם מבוססות על מה שאתה זוכר שקראת איפשהו. הרי לא היית שם באולפנים ולא חזית במו עיניך. מהיכרות עם ארז אני יודע שהוא מומחה פינק פלויד די כבד (היה מחליף בדואר בוטלגים נדירים עם אספנים מכל העולם עוד בימים שלפני האינטרנט) כך שהסיכוי שדווקא אתה טועה הוא למעלה מסביר. אז אל תשתיק אנשים שמתווכחים איתך, ובטח לא בכזאת גסות רוח יש לנו מספיק אלימות בגבול הצפון, לא צריך גם אלימות מילולית כאן בפורום.

ג'יזס עמית ../images/Emo99.gif

קרא לי נימפומנית, קרא לי אימפולסיבית, קרע לי את הבגדים דאמיט... מתה עליך כשאתה כזה סמכותי
...

pasteran

New member
נימפומנית! אימפולסיבית!

מה יש? רק לעמית מגיע? אני מאוד סמכותי שתדעי לך. פעם אפילו קרעתתי בגדים של בובה (של אחותי)

pasteran

New member
נראה לי שאתה צריך לצאת החוצה

משפט שאמא שלך לא אמרה לאבא שלך לפני 12 שנים (אני מניח שזהו גילך) ו9 חודשים, וחבל!

FunkyMonk

New member
תאמת,

שדווקא ממה שכתב ניתן לראות בבירור שאין לו מושג קלוש לגבי הפלויד מי הם ומה עשו.

כנראה שאותך צריך לתקן , הנה התיקון

הדיסקים מונחים לפני ואני קורא מתוכם: דארק סייד-שירים 6 9 10 ווטס לבד,שיר 1 מייסון,שיר 2 ווטרס גילמור ורייט,שיר 3 גילמור וווטרס,שיר 4 כולם,שיר 5 רייט,שיר 7 ווטרס ורייט,שיר 8 גילמור מייסון ורייט. אנימלס-כל הדיסק ווטרס לבד למעט דוגז שזה ווטרס וגילמור. וויש יו-שירים 2 ו 3 ווטרס לבד,שיר 1 ווטרס גילמור ורייט,שיר 4 ווטרס וגילמור ושיר 5 ווטרס גילמור ורייט. פיינל קאט-הכל ווטרס. החומה-הכל ווטרס למעט שני שירים שהלחין גילמור. אקוז-שירים 1 5 ו 6 כולם יחד,שירים 2 ו 3 גימור וווטרס,שיר 4 ווטרס לבד. אטום ארט-שירים 1 ו 5 כולם יחד,שיר 2 ווטרס,שיר 3 רייט ושיר 4 גילמור. צלוחית סודות(מצטער על התרגום)-שירים 1 3 ו 4 ווטרס לבד,שיר 2 רייט,שיר 5 כולם,שיר 7 רייט ושיר 8 בארט. מור-שירים 1 2 3 5 6 ווטרס לבד,שיר 4 מייסון ורייט,שיר 7 כולם,שיר 8 וורט גילמור ורייט,שירים 9 10 11 כולם,שיר 12 גילמור,שיר 13 ווטרס ורייט. Obscured By Clouds- שיר 1 ווטרס וגילמור,שיר 2 כולם,שיר 3 רייט וווטרס,שירים 4 ווטרס וגילמור,שיר 5 ווטרס וגילמור,שיר 6 רייט וגילמור,שיר 7 גילמור,שיר 8 רייט ווטרס,שיר 9 רייט וווטרס,שיר 10 כולם. תישמע אם אחרי כל זה התמונה לא ברורה לך אז אין לי מה להגיד. חוץ מזה בהודעתך ציינת גם מי שר ולא בזה עסקתי,ברור לי שבהרבה קטעים גילמור שר יותר. ואגלה לך שתי סודות לגביי שרוב רובם של האנשים,כולל אתה,לא מסכימים עימי וזה בסדר כי זה עניין של טעם: 1-ווטרס לדעתי זמר הרבה יותר טוב מגילמור,לא יודע למה אבל שהוא עולה לטונים גבוהים וצורח זה גומר אותי,גילמור יותר רך ומלטף וווטרס מוציא את הנשמה ואת זה אני אוהב,ו-2-פיינל קאט בעיניי אלבום מצויין,מילים מצוינת,לחנים טובים והשירה של ווטרס ענקית בעיניי.אבל,זו דעתי בלבד.

vdgg

New member
ההוכחה הכי טובה לזה שאתה טועה היא

A MOMENTARY LAPSE OF REASON, שזה מה שיצא לפינק פלויד ללא ווטרס, אחרי שווטרס עזב. אין קונספט. אין מילים. וגם הלחן לא מה שהיה. אלא אם תגיד שזה בגלל שרייט לא בדיוק היה שם :)

vdgg

New member
התגובה לא היתה מיועדת אליך, sorry

היא היתה מיועדת לזה שטעה לאורך השרשור :)

FunkyMonk

New member
גם אני לא מת

על מה שהם עשו אחרי ווטרס. אבל אני גם לא מת על מה שווטרס עשה אחריהם או בחסותם (החומה ופיינל קאט). וכפי שאמרתי, רייט לדעתי הוא מי שהיה צריך להחליף את ווטרס, אבל מסיבות כאלו ואחרות לא יכל.. רואים בבירור שלרייט יש את זה, הוא כותב שירים מעולים, לטעמי חלקם יותר טובים מהרבה שירים שווטרס כתב.

FunkyMonk

New member
אתה טמבל

הקרידטים על הדיסקים, מן הסתם, לא יהיו תמיד המדוייקים ביותר. ידעת שהקרדיט על הבס של פט אולד סן הולך לווטרס, למרות שיש שמועות שגילמור מנגן אותו? ידעת שהבס של דוגס הולך לווטרס למרות שידוע שגילמור מנגן אותו? ידעת שהקרדיטים על SOYCD הולכים לכל הלהקה למרות שידוע שגילמור ורייט הלחינו אותם? ידעת שיש תמלילים שהולכים ל"כל הלהקה" למרות שרק רייט או רק ווטרס כתבו אותם? קרדיטים על האלבום אף פעם לא ייתנו לך את האמת המלאה, כי הם גם מנסים להשיג מטרה מסויימת.

ילד, אתה מתחיל ממש לעצבן אותי

תפסיק לזהם את הפורום עם ההודעות התוקפניות שלך. כל מי שלא מסכים איתך הוא אידיוט וטמבל, ובכן על ראש הגנב בוער הכובע! אם אני הייתי עדיין מנהל הפורום הייתי כבר מוחק חצי מההודעות שלך. סעמק, תלמד לכבד את האנשים שמדברים איתך!

RamiSun

New member
שיר, אתה היית מנהל פורום,

אם לא תענו לו להודעות הללו, אני אוכל למחוק. הבעיה שאחרי שאתם עונים אני צריך למחוק גם את ההודעות שלכם, בגלל שמערכת הפורומים של תפוז לא מאפשרת, עריכת תוכן או מחיקת הודעה באמצע. מה שאתה בוודאי יודע. יש לו כבר כמה הודעות באשכול הזה שהייתי מוחק, אבל ברגע שאתם עונים לו, אני חורק שיניים ומשאיר את הקללות שלו, כי אני לא רוצה למחוק דברים שנונים שלך ושל בובה נועה הנשמה.... כמו בכדורגל...חוק היתרון...אם הקבוצה שעליה נעשתה העבירה ביתרון לא שורקים עבירה.

אז לפחות תתחיל לתת אזהרות

ומקסימום, תמחוק הכל. כי לאחרונה הפורום הזה נהיה ממש מגעיל בגלל האנשים האלה.

FunkyMonk

New member
הא?

"ההודעות התוקפניות שלך" ההודעות שלי ממש לא תוקפניות. ההודעה שלך לעומת זאת, כן. רק בהודעה האחרונה הגזמתי בהתייחסות שלי לבן אדם. אני לא מאמין שאתם בולעים בשמחה את מה שהוא זורק לכם. הרי ידוע שקרדיטים בסליב לא נכונים, בדיוק מהסיבות שהציינתי. הרי אם היה רשום שגילמור מנגן בבס במקום ווטרס - זה היה פוגע בווטרס לא? או אם היה רשום שווטרס כתב את הכל לבד בבלעדיות - זה היה פוגע באחרים. מאותן סיבות, הקרדיטים מחולקים בכוללניות. אני רק מנסה לגרום לכך שלא יאמרו פה דברים לא נכונים או מוטים, הרי רואים בבירור שהאדם הינו "פאן-בוי" של ווטרס. טוב נו, אם אתה באמת מעדיף את השטויות שהוא כותב על גבי הפורום - לא איכפת לי.

לכל פעולה יש תגובה

אתה קורא לאנשים טמבלים ואידיוטים, ואומר שהם מדברים שטויות. אם אתה לא חושב שזאת תוקפנות, אני לא רוצה לדעת איך הילדות שלך בבית נראתה.

למעלה