תישמע אתה עמוס באי דיוקים ועוד
מתעקש שאתה צודק. 1-פיינל קאט והחומה זה אלבומים של פינק פלויד נקודה,זה עבודה של ווטרס אבל הלהקה ניגנה שם,גילמור ניגן שם וזה מופיעה בכל ספר או אתר בעולם כאלבומי פינק פלויד,ולכן,יש להתייחס אליהם במלוא תשומת הלב.זה שאתה לא אוהב אותם לא הופך אותך לצודק,אני לעומתך מת עליהם והם אלבומי פינק פלויד לכל דבר,אני אוהב את עבודת הגיטרה של גילמור בהם. 2-מה זה הבולשיט הזה שאתה מוכר לגבי הדיסקים,על הדיסקים כתוב במפורש לגבי כל שיר ושיר מי כתב ומי הלחין,זה גם חשוב לזכיות היוצרים.אתה טועה ומטעה באופן מכוון ומגמתי,כי הלא לפי שיטתך כל מה שכתוב על הדיסק הוא לא נכון,תגיד נראה לך שאחד מחברי הלהקה היה מסכים שיכתבו שמישהו אחר כתב והלחין שיר שהוא כתב,מה זה השטיות האלה.כל הקרדיטים על הדיסקים לא מדויקים ורק אתה "דוקטור פינק פלויד" ובטח גם חבר של רייט יודע את האמת האמיתית,סליחה אתה קצת נסחף. 3-לא הבנתי ממך מה אתה רוצה לגבי HAC , נו אז ארפר שר אותו,את זה כולם יודעים,מה אתה מנסה להגיד. 4-אתה יכול להתייחס לאלבומים האחרונים של הפינק פלויד,אין בעיה,רק חשוב להדגיש בהקשר זה שזה מעניין שבלי ווטרס זה הכי גבוה שהם יכולים להגיע אליו,הלא אם ווטרס לא היה הלב של פינק פלויד,אזי האלבומים האחרונים שלהם היו קצת יותר מבינוניים,לעומת זאת אלבומי הסולו של ווטרס הם אמנם לא מופת אבל הם הרבה יותר מבינוניים("משועשעיים למוות" אלבום טוב מאוד לדעת רבים),כלומר,טוב שגילמור לא היה הלב של פינק פלויד כי אז הם לא היו כאלה גדולים,ומן הסתם אלבומיהם היו נשמעים כמו אלבומי הסולו שלו. 5-ולגבי החומה:גילמור היה שותף מלא בעשייה של הדיסק,דעתו נחשבה,עובדה שהוא נישאר וניגן שם כמו גדול,או שאתה רוצה להגיד שלא היתה לו ברירה למסכן-מה שיחזק את הטענה שווטרס הוא מנהיג הלהקה והוא מתווה הדרך. 6-אם את כל הוויכוח הזה שלך,שמלא באי דיוקים,אתה מנהל רק כדי להגיד שרייט היה צריך להחליף את ווטרס סבבה,אבל רייט לא החליף אותו וווטרס היה המנהיג,רייט לא יכל להחליף אותו כי הוא לא קורץ מהחומר של להנהיג להקה הבעיות המשפחתיות שלו השתלטו עליו(גם לווטרס היו בעיות כאלה,כנראה שהוא יותר חזק),זו האמת וזו המציאות,ודבר אחרון: 7-לא יודע אם יצא לך לשמוע את שני אלבומי הסולו של רייט(לי יש אותם בבית),אבל הם לא סובלים מעודף יצירתיות,אם רייט היה כזה מוכשר כמו שאתה חושב האלבומים שלו היו קצת יותר מוערכים,אלו אלבומים נמוכים ומטה שבכל אחד מהם יש אולי(וגם זה בספק),רגע אחד או שניים שאתה יכול להגיד עליהם שהם יפים-גם במקרה שלו ניתן לומר שאלבומי הסולו של ווטרס עולים על אלבומיו.