סקירה של Pulse - DVD ב-ynet

תתפלא

אבל פעם אנשים לא היו קוראים אחד לשני אידיוט ומטומטם פה. הם היו כותבים מניפסטים ארוכים שמסבירים ומוכיחים מדוע הבן אדם השני הוא אידיוט ומטומטם, מבלי בכלל להשתמש במילים הללו! הדור הצעיר, בעידן האינטרנט הקצת יותר מהיר, אין להם כבוד למסורת...

ילד, באמת נמאסת .....

אני בד"כ לא אוהב להיכנס בויכוחים המפגרים שלך, אבל זה כבר מרגיז אותי לראות שההתבטאויות האלו חוזרות על עצמן יותר מדי ומישהו כבר צריך לסתום לך את הפה פעם אחת. כנס ללול ותלמד דבר או שניים על פינק פלויד לפני שאתה משתיק אנשים בגסות

orbiti

New member
זה לא נכון

לגבי נגינה, זה לא תמיד משנה, כי לא מדובר בדבר שגורר אחריו תמלוגים. אבל בכתיבה, מדובר בתמלוגים. במקרה של פינק פלויד מדובר גם בסכומי עתק, וכפי שנאמר, אני ממש לא מאמין שגילמור יסכים פשוט לתת לווטרס (למשל) 20 מיליון דולר בשביל שלום בית.

FunkyMonk

New member
ועוד תיקונים

אין לי מושג איזה מן דיסק צרוב יש לך, אבל ככה: את HAC רוי הארפר שר. לא ווטרס. השיר היחידי שמייסון שר זה OOTD. ותפסיק להתייחס לחומה ולפיינל קאט, כמו שאני לא מתייחס לפעמון המחלקה והיעדר תשובות רגעי.. הרי אני גם יכול להגיד ששני האלבומים האחרונים של הפינק פלויד - כולם נכתבו ע"י גילמור והלחנו ע"י גילמור.

תישמע אתה עמוס באי דיוקים ועוד

מתעקש שאתה צודק. 1-פיינל קאט והחומה זה אלבומים של פינק פלויד נקודה,זה עבודה של ווטרס אבל הלהקה ניגנה שם,גילמור ניגן שם וזה מופיעה בכל ספר או אתר בעולם כאלבומי פינק פלויד,ולכן,יש להתייחס אליהם במלוא תשומת הלב.זה שאתה לא אוהב אותם לא הופך אותך לצודק,אני לעומתך מת עליהם והם אלבומי פינק פלויד לכל דבר,אני אוהב את עבודת הגיטרה של גילמור בהם. 2-מה זה הבולשיט הזה שאתה מוכר לגבי הדיסקים,על הדיסקים כתוב במפורש לגבי כל שיר ושיר מי כתב ומי הלחין,זה גם חשוב לזכיות היוצרים.אתה טועה ומטעה באופן מכוון ומגמתי,כי הלא לפי שיטתך כל מה שכתוב על הדיסק הוא לא נכון,תגיד נראה לך שאחד מחברי הלהקה היה מסכים שיכתבו שמישהו אחר כתב והלחין שיר שהוא כתב,מה זה השטיות האלה.כל הקרדיטים על הדיסקים לא מדויקים ורק אתה "דוקטור פינק פלויד" ובטח גם חבר של רייט יודע את האמת האמיתית,סליחה אתה קצת נסחף. 3-לא הבנתי ממך מה אתה רוצה לגבי HAC , נו אז ארפר שר אותו,את זה כולם יודעים,מה אתה מנסה להגיד. 4-אתה יכול להתייחס לאלבומים האחרונים של הפינק פלויד,אין בעיה,רק חשוב להדגיש בהקשר זה שזה מעניין שבלי ווטרס זה הכי גבוה שהם יכולים להגיע אליו,הלא אם ווטרס לא היה הלב של פינק פלויד,אזי האלבומים האחרונים שלהם היו קצת יותר מבינוניים,לעומת זאת אלבומי הסולו של ווטרס הם אמנם לא מופת אבל הם הרבה יותר מבינוניים("משועשעיים למוות" אלבום טוב מאוד לדעת רבים),כלומר,טוב שגילמור לא היה הלב של פינק פלויד כי אז הם לא היו כאלה גדולים,ומן הסתם אלבומיהם היו נשמעים כמו אלבומי הסולו שלו. 5-ולגבי החומה:גילמור היה שותף מלא בעשייה של הדיסק,דעתו נחשבה,עובדה שהוא נישאר וניגן שם כמו גדול,או שאתה רוצה להגיד שלא היתה לו ברירה למסכן-מה שיחזק את הטענה שווטרס הוא מנהיג הלהקה והוא מתווה הדרך. 6-אם את כל הוויכוח הזה שלך,שמלא באי דיוקים,אתה מנהל רק כדי להגיד שרייט היה צריך להחליף את ווטרס סבבה,אבל רייט לא החליף אותו וווטרס היה המנהיג,רייט לא יכל להחליף אותו כי הוא לא קורץ מהחומר של להנהיג להקה הבעיות המשפחתיות שלו השתלטו עליו(גם לווטרס היו בעיות כאלה,כנראה שהוא יותר חזק),זו האמת וזו המציאות,ודבר אחרון: 7-לא יודע אם יצא לך לשמוע את שני אלבומי הסולו של רייט(לי יש אותם בבית),אבל הם לא סובלים מעודף יצירתיות,אם רייט היה כזה מוכשר כמו שאתה חושב האלבומים שלו היו קצת יותר מוערכים,אלו אלבומים נמוכים ומטה שבכל אחד מהם יש אולי(וגם זה בספק),רגע אחד או שניים שאתה יכול להגיד עליהם שהם יפים-גם במקרה שלו ניתן לומר שאלבומי הסולו של ווטרס עולים על אלבומיו.

ע י ד ו2

New member
למייסון

יש אלבום טוב בשם Fictitious Sports יש באלבום תחושה שכאילו מישהו רודף אחריך, וחוץ מזה רוברט וואייט שר חלק מהשירים וזה תמיד טוב.

Chuma pink

New member
שורה תחתונה...

לדעתי הפלויד לעולם לא יהיו פלויד בלי עצמם, בלי להתווכח בכלל מי עשה יותר ומי עשה פחות. ההרכב שלהם היה דבר שלצערינו כבר לעולם לא יחזור שוב. מובן שאלבומי הסולו הם תוצאה של מוסיקאים אדירים שסך הכל רוצים להמשיך להלחין ולכתוב מוסיקה כל אחד לכיוון שלו, אז גם אין הרבה מה להשוות בינהם כי זה בעיקר עיניין של טעם. ווטרז לבד הוא אמנם דבר חלש, אבל ההופעה שראינו כאן בארץ הייתה כל כך חזקה שאני בטוח שאם היו אלה הפלויד כולם לא הייתי עומד בזה. מוסיקה היא עיניין של חשיבה ורגש, ולכן כשמחליפים חבר להרכב פה ושם בוודאי שזה יישמע שונה, אם לטובה, ואם לרעה. את הדי וי די עצמו לא ראיתי, אבל לדעתי צריך להתחשב בעובדה שהפלויד לעולם לא יהיו פלויד בלי הפלויד.

bentzi55

New member
פלויד בלי ווטרס- משעמםם

כל השירים החדשים שלהם היו פופ אייטיז ממש גרועים ומשעממים הופעות ממש לא מעניינו, וכל הזמן בא לי להריץ עלומת אין דה פלאש של ווטטרס שזאת אחתת הופפועת הטובות שיצאו בשנים האחרונות שם הוא מוכיח איך לבד הוא גובר על שלושת הענקים האחרים עם הופעה איכותית/ הן מבחינה מוזיקלית, ולא קי'צית מידי כדי לחפות על הביצועים הבינונים מינוס, כי פשוט אין כאלה, אמנם ווטרס לא שר חשגע אבל הוא שר הרבה יותר חותך ומובן, לעומת גילמור ששר בדיוק ההפך ופשוט יוצא תוצאה משעממת של רק 3 הפלוידים אני חושב שהחלק העיקרי הוא שווטרס לא שר, זה חלק מאוד חשוב, בלי השירה של ווטרס בחלק מהשיירם זה זוועה כי בנינו גילמור ממש מתאמץ לשיר, וריט תמיד רק ציפצף בטונים הנכונים... לשמוע את קומפרטבלי נאמב בלי כל ההגהות, והבהרות של ווטרס זה פשוט לא זה...

למעלה