ספקולציות..

artrmis

New member
ספקולציות..

רוב האנשים עסוקים בהן. סינגלים בדייטים והיכרויות במיוחד.אפילו כאן. הוא חושב ככה.. הוא אמר את זה כי.. היא התכוונה ל... בנינו כמה פעמים נתנו תירוצים לאנשים? החלטנו למה הם מתנהגים כמו שהם מתנהגים.. להתעסק בזה או לתת לזה ללכת ? ולמה אני שואלת.. מישהי העלתה את נושא היזיז שהיא מאוהבת בו... היא כבר החליטה מה התשובה שלו ומתפתלת עם עצמה.. למה לא פשוט לשאול?

artrmis

New member
ואיך זה מקדם?

הרי זה להנציח מצב די מטומטם. לעצום אזניים יותר פשוט? ואם כן אז למה להתפתל?

lior 30 rg

New member
מי אמר שרוצים להתקדם?

ההיא תשאל את ההוא מה היא בשבילה, תקבל תשובה שהיא סתם זיון די נוח ואז תהיה חייבת לחתוך (אם יש לה קצת כבוד עצמי). בורות היא די נוחה אם לא רוצים להסתכל למציאות בעיניים.

artrmis

New member
בורות היא נוחות נקודה.

הנחתי שיש במטרתה להתקדם אם העלתה בקשה לעיצה. עסוקה בספקולציות. אגב לא מסכימה לעניין הכבוד העצמי. זיון נוח זה הדדי.

lior 30 rg

New member
לא הבנת...הדגש לא היה על הזיון הנוח

הדגש הוא סתם זיון נוח. אבל ניתן לה קרדיט עקב גילה הצעיר....היא תלמד כנראה בדרך הקשה.

artrmis

New member
סתם.

הבנתי. ולהיות סתם זה פוגע בכבוד העצמי? אני לא חושבת שמעורב פה עניין אגו. אולי אני טועה. זה פשוט נעשה לא נוח לטעמי כשיש דיסוננס רגשי.

lior 30 rg

New member
הרעיון הוא כדלהלן...

סתם זיון נוח= יש עוד אלף כמוך.מסתם זיון שתפס בפיקאפ המקומי זה לא ממש מזיז אבל כשזה בא מאקס זה לא ממש נעים לשמוע. אבל אנחנו לא קצת גולשים?

artrmis

New member
גולשים?

לטעמי לא. אנחנו עוסקים בספקולציות.מניחים ש.. וזה הנושא של ההודעה הראשית.

sh53

New member
לא בטוחה שהמדובר בבורות

לפעמים רוצים לקבל אומץ דרך אנשים אחרים, אפילו שלא מכירים אותם. "לחטוף" קצת על הראש ואולי אז להתקדם בחיים. לאשש רגשות/מחשבות. או סתם להתקשקש בפורום, לא התכוונתי לכותבת ההודעה, אבל גם זה קורה.

lior 30 rg

New member
תניעי את האכזרית ותבדקי את הפטמות

גירוז. אה, ואל תשכחי לעצור במומת ווסט, נקנה סחלב מהדרוזי שם.

sh53

New member
לא לכולם יש אומץ, זה שלי ולך יש

זה עדיין לא אומר שלכולם יש. יש פה גולשים גם שצעירים ממני וממך וגם עם פחות נסיון,ואולי גם השאלה נובעת מכך.

roee

New member
מה הן לא באמת רוצות להתקדם?

שיאנה

New member
כי אז החיים יהיו פשוטים ומשעממים

וזה כייף שכולם מתעסקים בצרות הקטנטנות שלך ברצינות ונותנים לך מלא פיתרונות.... :)

artrmis

New member
תשומת לב?

מה הבנפיט בפתרונות שלעולם לא תיישמי? הרי בסופו של דבר אנחנו יודעים לבד הכי טוב לא?

למעלה