ספקולציות..

artrmis

New member
כשנוסעים מ..

ק.שמונה למטולה דרך אילת זה יותר פשוט? פחות מביך? אני חושבת שזה פשוט מזוכיזם .

הדרך המהירה יותר

לאו דוקא היפה או הנעימה יותר. הכל צריך להיות מהיר ,מיידי ,אינסטנט?

artrmis

New member
איך אורך הדרך משפיע על ..

מהירות הנסיעה? בכל מקרה כדאי להסתכל על הנוף.

ההבדל הקטן

בין רומנטיקה לסטוץ.בין פלירטוט לבוא זדיין. את רוצה להגיע למטרה.ועכשיו.

artrmis

New member
נכון.

יותר עדיף להתפתל? הוא יגע או לא? ינשק או לא? יאלללללה. זדיין. לוקחת מה שרוצה. לא רוצה להילקח? תמשיך הלאה.אין רוורס. נמאס.

יש להתלבטויות חן

למרות שהן כואבות. חשבת פעם על שיר הצעתי לו לזדיין אמר לא בא לי אז אמרתי ביי. לא ממש לירי מה? הדרך הישירה היא גם עניין של נורמה היום העולם הולך ונהיה ישיר יותר.לטוב ולרע. כמו כן לשאלות גם לא תמיד יש תשובה חד משמעית.הרבה גווני אפור נראה לי ,נדמה לי ,לא בטוח. תשובה זה שחור לבן כן או לא.לא תמיד יש אותה לשני הצדדים.

artrmis

New member
פה קבור הכלב.

יותר קל להתפתל. עם כל הקושי. פשטות. היכן היא?

פשטות לא היתה ולא תיהיה

החיים מטבעם מסובכים וישארו כאלה. ומי אמר שזה פשוט להיות ישיר? כשאתה ישיר אתה צריל להתמודד אח"כ עם הסרוב וזה לא כל כך פשוט. אולי בעצם פשוט יותר להשאיר הכל בפנים?

dovik123

New member
פשוט יותר זה בטוח...

השאלה היא האם זה מה שאנחנו רוצים לעצמנו? חיים פשוטים ומתסכלים, או חיים קצת יותר מסובכים, עם מעט יותר אכזבות, אבל הרבה יותר סיכויים להיות אמיתיים... האמת, זה ממש קל להגיד למישהו "תהיה ישיר, לך על זה." - בפועל, רובנו לא עושים את זה. מהנסיון האישי שלי, הרבה פעמים העדפתי להשאר עם הספקולציות ולא לשאול את השאלות בעיקר בגלל שנכוותי בפעמים היחידות שבהן כן הלכתי עם הלב (ואיתו בלבד) ושאלתי את השאלות... וקיבלתי את התשובות שלא ממש רציתי לשמוע. יכול מאוד להיות שבפעמים הבאות אני אקבל תשובות נעימות יותר, אבל מאוד יכול להיות שלא.

dovik123

New member
הוא לא.

אולי לא הסברתי את עצמי טוב... אם לא תסתבך עם עצמך בספקולציות, ותהיה אמיתי כלפיך וכלפי מי שמסביבך - כנראה שהחיים, בסופו של דבר, יהיו טובים יותר.

artrmis

New member
תנסה שוב...

פשטות מסתבר הרבה יותר קשה. מה שנותר זה חיים מסובכים. עם מלא אכזבות ותיסכול. אין בזה שומדבר אמיתי בלחשוב בשביל אחרים מצטערת. ולחיות בעולם משלך כשאתה נותן לעצמך ולאחרים תרוצים בראש שלך זה אמיתי? תקרא לי מוזרה אני מעדיפה לשמוע תשובות לא נעימות. גם כאלה שאני לא ממש רוצה לשמוע.זה אולי לא פשוט. אבל הרבה פחות מתסכל בעיני מאשר לחיות בבועה. צר לי בשבילך.

dovik123

New member
כנראה שאני צריך לנסות שוב...

לא התכוונתי שאני בעד הספקולציות... אלא שזה מה שרובנו עושים בסופו של דבר. אני בעד חשיפה של רגשות\תהיות... למרות שזה יכול לכאוב.

גם החתול איתו

זה ניכר בשוני הסיגנונות. ואנשים הם יצורים מסובכים. נפתלות היא גם דרך הגנה והסוואה. ככל שידעו עליך פחות.תגן על עצמך יותר.אף אחד פורום לא מזוהה בפרטיו המלאים.לא רק עניין של הגנה על פרטיות לדעתי.

artrmis

New member
בוא נראה...

נכנסתי לכרטיס. יש שם. כינוי.איזור מגורים כללי.גיל. בהחלט מזוהה. מה הקשר לפחד?

roee

New member
השאלה היא...

עם רואים את העצים זזים בדרך, או שהם עדיין עומדים

artrmis

New member
כשנוסעים מ..

ק.שמונה למטולה דרך אילת זה יותר פשוט? פחות מביך? אני חושבת שזה פשוט מזוכיזם .

למעלה