סער ונשית מתחתנים......

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ידעתי שחמותי תרביץ כניסה חחחחחחחחחחח מה לא משחררת....הילד רוצה חחחחחח

נשית עכשיו מבינה למה שלחת אותי לאמא

שלי אתמול
את מחפשת לצוד את בעלי תתבישי לך
הוא שלי נשמה בוא בוא אלי דלמטי שלי
מתה עליך

sahr12

New member
אם לא שמת לב....

המזוודות שלך ליד הדלת........יאאלה מאמי...חחחחחחחחח

הילד לא יודע מה שהוא רוצה

מילה אחת שלי , החתונה מבוטלת והוא מתחתן עם אמא, נכון פושפושון? בוא תשיר לי את אמא יקרה לי כמו פעם.

sahr12

New member
איזו אימא יפה יש לי......

מרוב שאני אוהב אותך יש לי תמונות אפילו של התחתונים שלך.....חחחחחחחחחחחחחח

הו...אשתי חיפשתי אותך....

תדברי עם האמא של הכלה...תבכי קצת שקשה לנו ועניינים כאלה.... נורא פשוט מאמי, כמו שאת קרה אליי..? ככה תהיי איתם....

שלום בעלי

תן לי להגיד לך כמה דברים שכבר מזמן רציתי לומר להנשא לך היה כאילו קניתי לעצמי משהו שראיתי בחלון ראוה והוא מאוד מצא חן בעיני, בעודו בחלון. אבל כשהוא מוצב בבית - נוכחתי לדעת שאין הוא בדיוק "נדבק" אל יתר החפצים אשר בחדר (אם אתה מבין את כוונתי) מאחר שאיני יכולה ליטול ולהחזיר אותך לחלון הראוה (החנות פשטה את הרגל), אני ממשיכה לחיות איתך ולמצות את המקסימום מן האושר החלקי. בני היקר כולי תקווה שלא תיקח דוגמא מאביך הסורר, ואני רק מקווה שעניין החתונה הוא לא עוד איזו קונספירציה שלכם לספק למייקי תירוץ שחוק לצאת בערב עם המגבת שלו.....

sahr12

New member
אימא ואבא די!!!!

אל תעשו לי פאדיחות ביום המאושר ביותר שלי...... תשמרו תמריבות לבית.......כמו תמיד...כמו שסבתא רז´אלה תמיד אמרה... כביסה מלוכלכת רק בבית.......חחחחחחחחחחחחחח תחייכו למצלמה!! לא ככה אבא! התותבות מחזירות פלאששששששששש......חחחחחחחחחחחחחחחחח

כביסה מלוכלכת?

תאמין לי הכל פלאוורה (ככה כותבים את המילה הזו?) תמיד היה חוזר עם המגבת נקייה משום מה....

ינוקא שלי

נראה לי אישתך לעתיד חטפה רגליים קרות וברחה, אם לא תמהר היא תגיע לגיל הזהב עוד לפני שתספיקו לחגוג את חתונת הכסף (סתם סתם נשיתוש מתה עליך, תאמיני לי רק בגלל אהבתי אליך אני לא נותנת לכם את ברכתי....)

sahr12

New member
תרגעי אימא.....

היא בפיזיוטראפיה........כל יום רביעי......חחחחחחחחחחח

סליחה נשמה....

כמו שאמרתי...הייתי חייב לבדוק את הכלה...היא משהו-משהו.... את מזכירה את אילו שנכנסות לחנות ומתעקשות לקנות את המכשיר וידיאו הכי משוכלל שיש....והם בקושי יודעות ללחוץ על ה-PLAY... ככה קונים ממי? מלהביט בחלון הראווה? זה לא הרצפה עקומה דרלינג....

מותק....

ככה זה מצבר...כמה חזק שיהיה...אם לא "מריצים" אותו הוא נגמר.... אצלך מיטה נועדה ללינה בלבד,ותחתונים מורידים רק לפני מקלחת.... את סער עשינו ממש במקרה... כשישנת....

למעלה