סער ונשית מתחתנים......

sahr12

New member
אני!!!!! מה בודקים???חחחחחח

זו בדיקה עם בדגים???אז שנייה...אני אתלבש....חחחחחחחחח

קסומה

New member
רגע רגע, לבלנית ניסיון??????

באה לעזור.......חחח (בזמן שנשית טובלת 7 או 3 פעמים, לבחירתה) "כשרררררררר כשררררררררכשררררררררר" "את כשרה כדין, בשורות טובות...." חחחחחחחחח

nightroll

New member
גברתי הבלנית

את נשמעת לי יותר כמו גיניקולוג מיילד. את הבלנית לא מענין תאריך וסת אחרונה. רק מתי עשית הפסק טהרה, ואם זה היה לפני או אחרי שקיעה. והאם ניקית שיניים, אוזניים גם בחורים של העגילים, נחיריים, טבור, האם יש לך עדשות מגע? סתימה זמנית? שיניים תותבות? הורדת תכשיטים? חפפת? סרקת את השיער בכל המקומות? הורדת עור קשה ברגל? הסרת את כל השיער שנשר מהעור? כמה פעמים את טובלת? (3, 7, 10, יותר?) כשר...כשר...כשר... טבלת כדין ואת טהורה. זהו, עכשיו כשסיימת את הקורס המזורז את מוכנה להטביל את נשית...

חחחחחחח,,,,,,נייטי,,,

לקחת קשה,, אה??? זה מה שזכרתי מהבלנית,, חוץ מזה,, את יכולה להסביר לי ,, מה זה הפסקת טהרה,,,? מה זה כמה מושגים,,? איך אפשר גם לזכור וגם ליישם את כולם,,, נשמע לי מסובך,, תחליפי לי תפקיד,, אגב,, ביטוח יש לאולם,,? וביטוח בריאות יש אורחים...? וביטוח משלים יש לעובדים?

nightroll

New member
ביטוח?

ביטוח זה לא אני, זה פופטיץ. או סילביה. לא זוכרת... אבל הפסק טהרה אני יכולה להסביר לך, לזוועתם של הקוראים... כשהדימום נפסק והכתמים נפסקים (אבל לא לפני שעברו לפחות חמישה ימים מאז שקיבלת) את לוקחת פיסת בד כותנה לבנה, נקיה לגמרי, בודקת אותה כדי לודא שהיא אכן נקיה לגמרי, דוחפת אותה כמו טמפון, רצוי להמתין 20 דקות אבל אם מציק לך את יכולה פשוט לנגב איתה את הדפנות ולהוציא ולראות - אם אין עליה אפילו טיפה אחת של כתם אדום או חום אז עשית הפסק טהרה. אם זה לפני שקיעה, אז את יכולה לטבול באותו יום, שבוע אח"כ, אחרי שקיעה. אם זה אחרי שקיעה, את יכולה לטבול שבוע ויום אח"כ אחרי שקיעה. הפסק טהרה זה בעצם היום שמפריד בין המחזור לשבעה נקיים.

וואלה נייטי,,

לא הבנתי,, הפיסה,, עם ה- 20 דקות,, צריך לחכות כשזה בפנים,,,? או אחרי 20 דקות? ומה הקשר לשקיעה,, אפשר לתכנן מראש את השעה,, לא? נשמע לי מסובך,,, אגב,, ביטוח,, לא צריך,, פופטיץ, ולא צריך,, סילביה,, יש לך שולינקה,,,

sahr12

New member
בחיי,נראה לי שלחו לנו שמאי..

לא רב.......חחחחחחחחח

אני מכיר את הרב הזה....

הוא אוהב לבדוק תחילה את הפנסים מקדימה...לראות שעושים אורות גבוהים.... אח"כ את הבגאז´ מאחורה...שהוא לא גדול מדי... איזה רב זה...אבל מה, הוא צם ביום כיפור ויש לו תובנות....

סערררררר,,,,,,

אתה החתן....? סופקת ידיים בנחת,, מחייכת חצי חיוך,, כנס אליי ללשכה,, תודה,,,

../images/Emo49.gifלטאקילה ואפרסק../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בשעה טובה ומוצלחת החליטו להגיע בברית נישואין בעולם הוירטואלי טאקילה ואפרסק 28 קלולולולולולולולולו
הנכם מוזמנים בהמוניכם למסעדת הצ´ופה היום בערב לחגוג עם הזוג המאושר את ליל כלולותיהם.

../images/Emo49.gifלטאקילה ואפרסק../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

בשעה טובה ומוצלחת החליטו להגיע בברית נישואין בעולם הוירטואלי טאקילה ואפרסק 28 קלולולולולולולולולו
הנכם מוזמנים בהמוניכם למסעדת הצ´ופה היום בערב לחגוג עם הזוג המאושר את ליל כלולותיהם.

מזל טוב ראשון ממני טאקי ומתנה../images/Emo77.gif

לזוג הוירטואלי המאושר מאחלת הרבה שנות אושר ואהבה הרבה בריאות וסקס מדהים וכל שתבקשו שיתקיים.. אוהבת,

טאקילה~*

New member
שאני אמות פרסק בוא מהר...

כפרה אין לי סבלנות משכיבה אותך בלימוזנה זה בדיוק מתאים לאורך שלך.

חדר בבית מלון הילטון לחתן לכלה..

טאקי נשמה למה בלימוזינה? חכי לבית מלון
חברים לא להפריע להם....

קונדטורית בונג´ור שולחת מתנה../images/Emo77.gif

לאפרסק28 וטאקילה עם ברכה לשנים רבות של סקס והרבה אהבה

שיר לחתן אפרסק28 ולכלה טאקילה../images/Emo79.gif

עוד מעט כמעט אנו גוף אחד את ידך נתת בידי שלי לעד את לי עד שאני פוחד ולכן רועד כל גופי הלילה
יום יום וליל כל הזמן בנתיב אחד לא מסומן יום יום וליל כל הזמן יחד ולבד לך לעצמי, נאמן
אוהב אותך הלילה ואיתך רק איתך טאקילה שלי
אוהב אותך הלילה ואיתך מתלהב טאקילה יפתי
עד הלב, עד כאב מקווה, מתקרבמת עליך אהובתי טאקי שלי
אט לאט נגלה מעט מי אני מי את ואולי אולי נלמד לוותר ולתת יותר עד שתותר רק אהבתנו
יום יום וליל כל הזמן בנתיב אחד לא מסומן יום יום וליל כל הזמן יחד ולבד לך, לעצמי, נאמן
אוהב אותך הלילה..
עוד מעט יעלה האור ואני שיכור ורוצה אותך לזכור ולשמור עד ימי הסוף עד שנחלוף ותגווע הלמות התוף
ברית עולם מילים: אהוד מנור
לטאקילה ואפרסק28 שיר הסלוו בחתונה.. הרבה מזל טוב נשמות!!

אפרסק 28

New member
רק בגלל ש.....

שלא יהיו פדיחות אני שואל מעכשיו אם יש מישהו שמתנגד...... כי אז מתחתן מהר וישר רץץץץ.... לרבנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה