סער ונשית מתחתנים......

טאקילה~*

New member
פרסק כל המתנגדים יקפצו לנו../images/Emo105.gif

האהבה שלנו חייבת לנצח את כל המתנגדים. כפרה תבוא הלילה עם סלסלה או שתיים.

איזה אהבה כפרות על הזוג../images/Emo99.gif

מתה עליכם... נשיקות לשניכם והרבה
בשעה טובה קולולולולולולולו
|בלון זר פרחים לזוג המאושר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך דיליי. כבר חצי שעה, אם לא יותר, עסוקים בסער ונשית, ופתאום צצת בשירשור "שלהם" עם טאקילה ואפרסק. את מחוברת מארה"ב? אה, לא? אז מאיפוא הדיליי? חה חה חה הרסת אותי לגמרי.

סימן טוב ומזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יהא לכם.......... מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

sahr12

New member
איזה יופי!!!שיחקת אותה נייטי...

מרשה לך לבוא בלי מתנה גדולה.........חחחחחח

שיפוצים אחרונים לפני החתונה...../images/Emo6.gif

מישל, קוסמטיקאית מדופלמת כבר 34 שנה, תשפץ אתכם במחיר מציאה, שניים במחיר אחד, לא כולל הוצאת שחורים מהאף, רק מהמקומות הנסתרים. נשית, פסססס לעשות לך גילוח של לב שם למטה? מישל קליניקה און& ושיפוצים בע"מ

sahr12

New member
לי תוציאי לבנים........

אחרת לא ישאר ממני כלום.....חחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

אני דווקא עושה "לב" יפה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
ואיך זה...

סער - "לבני נשים" ונשית - הלקוחה נפגשו בפעם הראשונה בתא ההלבשה... ועכשיו הם בדרך לחופה

לא יקום ולא יהיה

אני לא משחררת את הבן שלי כל כך מהר אל העולם הגדול (בעלי היקר אני מקווה שתתמוך בי) אני עוד זוכרת איך היה מתחבא לי מתחת לחצאית כשהיו באים אורחים הביתה, חוץ מזה שתחזר אחריו קצת הכלה המיועדת, וגם אחרי חמותה לעתיד חחחחחח

sahr12

New member
הוווווו מאמו...טוב שבאת.......

קשה לי עם אבא לבד.. חייב לינוק חישפי נא דד.......חחחחחחחחחחחחח

מחמלי, ינוקא שלי

וואלה אני זוכרת היו ימים, אני הייתי הכל בשבילך, בגיל 6 אפילו רצית להרוג את ההוא עם התוספות ולהתחתן איתי בין היתר, לא עזר שהסברתי לו שאתה בשלב האדיפלי, הוא התעקש שאצלנו בבית יהיו אך ורק בשלב האורלי. והנה היום, הגעת לפרקך ואתה עומד לעזוב את הבית, עוף גוזל רק אל תשכח אמא יש רק אחת.

sahr12

New member
אימא יקרה לי יקרה.......

יש לך מילים כאלו מובנות מזל שאין לך גם בנות..חחחחחחחח אחרת גם להן היה תסביך קליאופטרות... איך גדלתי לתפארת למרות שזו משפחתי האומנת..חחחחחחח...

למעלה