סער ונשית מתחתנים......

סער ונשית מתחתנים......

קדימה צריך לבחור תאריך, אולם, קייטרינג, צלם, סידורי פרחים וכו´... אז לעבודה אנשים

sahr12

New member
תכינו "הזמנה" יפה.....חחחחח

עם בס"ד למעלה.....אנחנו אנשים מאמינים.....חחחחחחחחחחחח

אמממממ......

הייתי מכינה.....אבל אני עדיין לא יודעת את התאריך, המקום והשעה..... תחליטו יחד עם "הוריכם" ואני אכין את ההזמנה

נשית~37

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעע

מה זה פה? בלי חיזורים? הא? תתחיל לחזר

מיכל31

New member
צודקת מותק

תבקשי יהלומים אל תהיי פריארית ותלכי לבדוק שזה אכן יהלומים אצל התימני הזה אי אפשר לדעת חחחחחחחח

נשית~37

New member
אני דווקא לא אישה של יהלומים

קדימה סער.....חיזור גורלי! חחחחחח

sahr12

New member
********לאישתי לעתיד הקרה*******

ה"י" נמחק....חחחחחחח.... "על משכבי בלילות חלמתי אותך בחלומות.... יפה כלבנה בוערת כחמה עינייך שקדים שפתייך סתם מנופחים.... שמעתי אותך נוחרת לצידי.... וכל רגע שואלת מה איתי?? לא איכפת לי שאת מקומטת לא משנה לי שאת מהר גודלת... אימא אומרת שאת אפילו מבוגרת.... אבל למרות הכל,וכל הלכלוכים.. למרות השמועות,ורינוני השכנים... אני עוצם עיניים...ומציע לך נישואים" התינשאי לי????????? (די, לא עכשיו!!תעזבי תרוכסן!!..חחחחחחחחחחחחחח)

נשית~37

New member
****בעלי לעתיד הקר*****

ה"י" הלכה עם שלך חחחח באה אלייך בחלום עם נבוט ועם לום שחומה מהשמש ועיניים יוקדות אש בוא ותנחר לצידי כי אין לך אף אחת מלבדי תתקמט לאיטך גם אתה כי הזיקנה לא תפסח עלייך "יא תבעעעע"...חחחחחחחח טוב שלא שמת לב לרינונים ולי "הצעת נישואין" אז בעלי היקר (חזרה ה"י" חחחחחחח) אומר לך "כן" "כו" "כן" ו....הלך עלייך יא זקן חחחחחח (אופסססססס גמרת חחחחחחחח)

sahr12

New member
ככה מתחילה השנאה......

בין חתן לחמותו......חחחחחחחחחחח

חניבעל.

New member
את זה אני אחליט ../images/Emo88.gif

לאחר בדיקה מקיפה. אני צריך לבדוק כל פרט.

ואני,,,,,,,הבלנית,,,

סליחה גברתי,, תאריך ווסת אחרונה,, חניבעלללללל,,,לא לאשר,, הכלה לא כשירה,, הם עושים לנו שיגועים,,,,

למעלה