סערה......

maof

New member
כמובן .....

שאם לא ניתן לדברים האלו לעבור אותנו ונמשיך לחיות את העבר. הם הדברים שיפגעו בנו להמשך החיים ויגזלו מאיתנו אנרגיות שאנחנו צריכים לקיום. מעוף

יחי השיעורים האלו

פעם כל דבר קטן היה שובר אותי, כל רוח קטנטנה הייתה הופכת להוריקן, סופה זה קטן עליי. אבל אז למדתי לצמוח צצשברים, למדתי שכל דבר שקורה לי בחיים הוא עוד שיעור שניתן להפיק ממנו. מאז שהחלתי להתייחס לכל דבר בחיים כאל עוד שיעור, החיים שלי נראים נסבלים לגמריי, איש לא יכול עוד לפגוע בי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האמון שלי מעצמי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האני שלי, כמו פעם...

maof

New member
פנינה היתי קצת נזהר....

במילים כמו....איש לא יכול עוד לפגוע בי כי מילים הם סתם מילים....... אנשים שאף פעם לא יזכרו מה אמרת להם אנשים גם לא זוכרים מה עשית עבורם אבל את ההרגשה שנתת להם להרגיש הם לא ישכחו לעולם..... מעוף

כמה נכון

אבל את ההרגשה שנתת להם להרגיש הם לא ישכחו לעולם..... מעוף !!!! הייתי אומרת לטוב ולרע אבל בהחלט אישית זוכרת לרוב את הטוב מי שגרם לי להרגיש טוב נצור מי שגרמתי לו להרגיש טוב אשריי

מילים הן סתם מילים

עדיין אני חושבת שאיש לא יכול לפגוע בי. מצדיקה אותך לגביי ההרגשה, גם בטוב וגם ברע. מקווה שאני לא גרמתי להרגשות לא טובות ליותר מידיי אנשים ושמחה אם גרמתי הרגשות טובות לאחרים...

maof

New member
פנינה ../images/Emo39.gif

מחזיק לך אצבעות
כל אחד וההחלטות שלו. מעוף

גלי לי מה הסוד???....

כתבת... איש לא יכול עוד לפגוע בי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האמון שלי מעצמי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האני שלי, כמו פעם... דבר כזה הוא לחלוטין לא מעשי, אלא אם כן החלטת לשבת בבית, לבנות סביבך חומה גבוהה ולהימנע מכל קשר חברתי/זוגי.. אני סבור שעצם המוכנות שלנו לקשר זוגי למשל, יש בה במידה מסוימת של נכונות להיפגע..אולי.. מה שכן , וברשותך, הייתי כותב שעם הזמן והניסיון פחות אנשים לא יוכלו עוד לפגוע בי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האמון שלי מעצמי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האני שלי, כמו פעם... תיזהרי מהביטחון הזה, בד"כ זה מתפוצץ בפנים, וזה כואב..מאוד כואב

האחרונה שתבנה חומה סביבה

זאת אני. עברתי מספיק בחיים שלי כדי לדעת בביטחון שאף אחד לא יכול לפגוע בי שוב. הדבר היחיד שעלול לגרום לי לחרוג מהמנהג הזה של הבטחון זו פגיעה במי מילדיי. לפני כמעט שנה (עוד שבועיים בדיוק יהיה שנה) עברתי חוויה טראומתית, הייתי מרחק נגיעה מהמוות, אחרי שהכל עבר וראיתי כמה החיים שלנו שבירים ותלויים על חוט השערה, כל הדברים החולפים הללו כמו אפגע או לא אפגע, נראים לי כ"כ קטנים ולא חשובים. כן, בביטחון מלא אני אומרת, אף אחד לא יכול לפגוע בי יותר

התעקשת על המשפט שוב ושוב

אז תני לי לתקן לך אותו קלות.. אף אחד לא יפגע בך אם תדעי להמנע מפגיעה או אף אחד לא יפגע בך כי את מודעת שאת בוחרת להפגע כולנו בני אדם כולנו נפגעים וגם פוגעים אפילו בלי להתכוון מה שכן תמיד ועדין יש לנו את היכולות להמנע ולהזהר

צודקת

אנחנו בוחרים אם להפגע או לא להפגע, אנחנו צריכים לדעת וללמוד להיזהר. אבל זה מביא אותנו למצב שכל אדם יראה לנו חשוד ומפחיד וזה רק יסגור אותנו לעולם לא? אני אולי לא מצליחה להעביר לכם את מה שאני חושבת בצורה נכונה, ככה מרגיש לי, לא זוכרת שמישהו הצליח לפגוע בי מאז שהתגרשתי, למעט האקס שלי כשהוא פוגע בילדים שלי ע"מ לפגוע בי (וגם זה לא הכי מצליח לו)

מניחה שגם את צודקת

ובהחלט צודקת לגבי הסגירות זהירות יתר תוקעת אותנו .. זה מתקשר למה שכתב מעוף על זכרונות העבר שאנו נושאים איתנו בהמשך דרכנו את העבר צריך לשים בצד לא תמיד קל ליישם אבל נדרש להמשך חיים מאושרים יותר. לוקה ומודה .

מיי לי

New member
העבר אינו חשוב

מפני שהוא אינו קיים עוד. מה שנשאר זה מה שלמדנו ממנו. העתיד אינו חשוב - מפני שגם הוא אינו קיים עדיין מה שחשוב הוא ההווה. אם נבחר לעשות את מה שהכי טוב לנו, בכל רגע נתון בהווה, נצליח לארגן לעצמנו אחלה של עבר שהוא העתיד שלנו

maof

New member
ולכן..........

ניסיון העבר הוא המורה שלנו בהווה ולפיו אנחנו מכוונים את מעשינו לעתיד. מעוף

maof

New member
ולכם אמרתי / כתבתי.......

האנשים שמכירים אותנו יודעים בדיוק היכן "עקב אכילס" שלנו. מעוף

למעלה