סערה......

maof

New member
סערה......

סערות בחיים כולנו רוצים להיאחז בדבר יציב שיכול לתת לנו את הביטחון לשקט ולשלווה. אבל אם זאת אנחנו עוברים את הדברים ומתחזקים לומדים יותר על עצמנו....ועל הכוחות שיש בנו לומדים אנחנו לבטוח ...."באני" שלנו ובמודעות של עצמנו שבסופו של דבר רק אנחנו יכולים לבנות את עצמנו ......לטוב.......או להרוס !!! הביטחון והידע שאנחנו שווים ...אנחנו מסוגלים ואף משבר או אדם לא יפגע באמון שאנחנו נותנים בעצמנו אף אדם לא יגרום לנו להיתלות בו....או לצפות שהוא יהיה הכול עבורנו.... דבר אחד אני יכול לספר שאחרי הסופה מגיע השקט. מעוף

כדי שלא תישאר לבד בסערה

מוסיפה קצת מלל. יש מי שמעדיף לחיות בשקט ויש דוקא המעדיפים את הסערה,להרגיש את העוצמות שלה,להתרגש,לחוות,לאהוב,לכאוב... אז יש סערות בחיים,לכולם.לא רק לך.אבל זה עצם ההוויה.הרי אנחנו בסך הכל בני אנוש. עדיין מעדיף את השקט?או למצוא את הסערה הבאה?

maof

New member
תודה ../images/Emo141.gif

למרות הדברים שעברתי, ויש חלק שכן חשבתי שאולי אם הם היו משתנים אז דברים היו נגמרים בצורה אחרת אולי טובה יותר ...... אבל מצד שני אני אומר שכל אחד עובר את חייו בצורה שמתאימה לו. ועל סמך הדרך שהוא עובר נוצרת האישיות שלו והדברים שהוא מיצג ומראה כלפי חוץ,הוא ניבנה על הדברים מגבש את הדעה שלו, בנוסף לזה אני חושב שכל אחד עובר בחייו דברים מסוימים בכדי להגיע לשלב הבא. ולכן אני יכול לומר בלי שום חרטה ובלי היסוס אני שלם עם עצמי ולא רוצה לשנות כלום ..... בזכות הדברים שעברתי ולמדתי הגעתי .... למקום שאני נימצא היום ואני בכל יום מסתל לשמים ורוצה לראות את זריחת
מעוף מעוף

Rinattt

New member
כאילו...

ממש כאילו קראת את כל המחשבות שלי השבת הזו... רוצה... שקט... רק קצת שקט... בלב... במחשבות... מעניין לי לדעת... מתי הסופה הזו תעוף לי כבר מהחיים...
מה שכן, אף אדם, באמת כמו שרשמת, לא יוכל שוב לגרום לי להיתלות בו, ולא הוא או כל משבר יגרום לי להפסיק להאמין בעצמי... לא חוזרת למקום בו הייתי יותר...
< רינת, אחרי שבת של המון מחשבות... >

maof

New member
רינתיTTTT ../images/Emo141.gif

ונישאר לי רק לומר דבר אחד......... יום שעובר לעולם אינו חוזר....... ולכן אל לנו להתרפק על זיכרונות העבר מעוף

שקט של אחרי הסערה

אני תמיד בעד שקט במיוחד נפשי ולא להתלות באחרים כי אני תלויה רק בעצמי לפעמים אפשר לשבור לפעמים לבנות מה שבטוח שכל אדם נושא באחריות עצמו וחייו אתה יודע... בלי עשו לי תשו לי גרמו לי הרביצו לי יש מסלול וכל אחד בוחר את הדרך לפעמים הוא סוטה לכיוון שהרוח לוקחת אותו ולפעמים הוא פשוט בוחר בדרך שלא חשב עליה

maof

New member
אשרי האדם שמוצא את השקט הנפשי

מכל אירוע יש לקח שאפשר ללמוד. הלקחיים הקטנים הם אלה שמלמדים אותנו לכיוון הצמיחה האישית שלנו ולשליטה על חיינו. מעוף

הבטחון והידע שאנחנו שווים ומסוגלים

מביאים אותי לא אחת, בעיקר לאחר שהסערה חולפת והשקט מגיע, לתחושה קצת מפחידה ומערערת, הרי שאם כך, עם היכולות שגיליתי על עצמי, עם הכוחות להתמודד עם כל כך הרבה משברים לבד, מרגישה שאני לא צריכה איש. לא צריכה אף אחד. אפילו טוב לי בשקט ובלבד. ואז מתחילה סערה פנימית נוספת- מפחידה קצת ההרגשה הזו שלא צריכה אף אחד.

עובדות של דרך חיים שאימצנו לעצמנו

זה עובד לתווך הקצר עד שאנחנו מפסיקים להסתדר עם הלבד הזה שאנו כביכול "אוהבים"

ג ל י ן

New member
מעוף זאת התפילה שלי...

שקט ערן צור לחן: יובל מסנר מילים: יונה וולך שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שלח לי שקט מאורגן שלח לי שקט מעודכן שלח לי שקט מפואר תשלח לי שקט מהכפר תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי. שלח לי שקט מהודר שלח לי שקט מאולתר שלח לי שקט ירח תשלח לי שקט בין כוכבים תשלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי.

maof

New member
גלין../images/Emo24.gif

אני מדפיס ותולה על המקרר
מעוף

maof

New member
חי ../images/Emo141.gif

הביטחון והאושר שלך תלוי רק בך. אם את תתלי את אושרך באחר....הפקדת את עצמאותך והשליטה בחייך בידיו. מעוף

לא בהחלט שלא

התכונתי שאת הלבד אני אוהבת אבל גם חושבת שצריך לאהוב אותו במידה האושר שלי בא ממני ומהסביבה כגורם נלווה

maof

New member
"הלבד"........

זה דבר מאוד חשוב וחשוב שהוא תמיד ישמר גם במערכת זוגית, כל זמן שהדברים מאוד ברורים והכבוד נישמר ומכובד. מעוף

maof

New member
חייייייייייייייייייייי ../images/Emo13.gif

פעמים הסכמה באותו השרשור......ועוד שבוע אחרי שבוע. מעוף

למעלה