סערה......

למה?

למה לנסח את הבטחון והאושר כתלות בי או באחר. הרי יש אפור לא? למה שאותו דבר יציב בו ארצה להאחז בעת סערה שעוברת עלי ו/או דרכי, יהיה רק אני וכוחותיי, ולא איזשהו "אחר"? האם במקרה כזה אהפוך תלויה בו ואפקיד את חיי לשליטתו? לא בטוחה.

העלת לי את השאלה

איך הייתי מרגישה עכשו אם מישהו אחר היה דואג לי לכוס נוספת של תה כשאני ממש מרגישה בדרך מחלת חורף. ? אני חושבת שהייתי מרגישה תלותית במידת מה אולי ההרגל הזמן השנים בלבד לימדו אותי להכין ולהגרר למיטה כמה שאפשר כי זה המצב הקיים אך במצב אחר והיו פעמים שהיה מי שיכין וזה היה נעים ונחמד. תלותי? לא יודעת .. להשען לא ממש בטוח. אבל נעים זה בטוח.

זהו בדיוק

על דברים קטנים כאלה חשבתי. בודאי שאפשר גם את אלה לבד. אבל הנעים שמישהו אחר נמצא שם בשבילך כשבאמת צריך ואת שם בשבילו כשהוא צריך לא הופך את הצורך הזה לתלות. כי כמו שמעוף כתב גם בזוגיות כל אחד צריך לדעת לשמור על הלבד שלו, אבל גם על הביחד, גם על הרגישות והמתן האחד לשני. גבול דק בין זה לבין תלות? שוב, לא בטוחה.

maof

New member
זה מאוד פשוט בוגיקה של החיים....

אם אין אני לי מי לי
כי דווקא מהמקום שהכי קרוב לנו אנחנו מקבלים לפעמים, את הסטירה הכי חזקה וכואבת. מעוף - הפרדוקס של האהבה

או בודאי

ולכן עדיף הלבד? עדיף השקט? בלי סערות? נכון להיום, במצב השקט, השלו, הרגוע ובעיקר הבטוח בו אני נמצאת, בקלות אני מסכימה איתך. אבל, לעולמים? לא מתעוררות בך לעיתים שאלות מהסוג ששאלתי למעלה או שחי שאלה לפני דקה בהיותה קצת חולה? לעיתים לא נסדקים סדקים דקיקים בחומות הנפלאים של האימרה הזו אם אין אני לי מי לי?

maof

New member
יאללה .........../images/Emo13.gif

מוכן לתת לך את הקרידט לכוס תה וגם מאמין בך שהוא יהיה טעים
מעוף - שעדין לא איבד את אמונו באנשים

maof

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

החבר הכי טוב שלי...האדם שלעולם לא יפגע בי זה תמיד יהיה אני
טוףףףףףף גם אחותי
שהיא האדם היחידי שאתן בו אמון מלא. מעוף

מיי לי

New member
אף אדם אינו יכול לפגוע בנו

אם לא נבחר להיפגע..... הכל עניין של בחירה.

maof

New member
מילים הם סתם מילים.......

סליחה מיי לי
ספרי לי על זה כשאדם קרוב אליך יפגע בך. ספרי לי עד כמה את שולטת ברגשות, כשאת מנגבת ת'דמעות ואומרת לעצמך.... אני לא נפגעת....לא אכפת לי מכלום....קטן עלי הכל. עדין לא מצאתי את הנוסחה והתרכובות...."לפלדה" מעוף

מיי לי

New member
כשאני מנגבת ת'דמעות

אני יודעת שבחרתי להיפגע... טבעי להיפגע. לשם כך נוצרו הרגשות. אין אדם ללא רגשות... אבל ברגע שניגבתי ת'דמעות, לקחתי נשימה עמוקה ובחרתי להמשיך הלאה במסלול חיי. צריך לדעת לקום ולהמשיך וללכת הלאה ולא להתקע בתוך רחמים עצמיים. מה שחשוב הוא, לא רק לנגב ת'דמעות, אלא לדעת להפיק לקחים ולצאת מחוזקים.

אוף כמה שאת ברורה

את מצליחה להסביר אותי יותר טוב מעצמי
אולי אני אלך לישון ותמשיכי במקומי, יש עבודה מחר

maof

New member
תרשי לי ../images/Emo25.gif

רק מקווה שאלו לא רק מילים
מעוף

בעיקר

אחרי סערות קשות בדרגה 5 ומעלה שהותירו אותי ללא אותו אמון. שהותירו צלקות מדממות בגלל אותו אמון שרציתי לתת. בגלל ההרגשה שבי ניתן להאמין ועלי ניתן לסמוך. בגלל שנותרתי בודדה בתוך הביחד בגלל השבר.

מעוף.. הפעם לא כל כך מסכים איתך

לפעמים אנחנו מאוד לא חברים של עצמנו.. לפעמים אנחנו שוכחים שמדובר בנו, ואנחנו עצמנו הם אלה שפוגעים בנו.. לכל אחד מאיתנו יש במידה מסוימת יצר של הרס עצמי.. אחד המבחנים היום יומיים שלנו הוא התגברות על היצר הזה..

למעלה