אני אסביר מה הבעיה
ראשית אין לי כלום נגד למטייל , ראשית הירציתי שם , ועירן נאור הבעלים ואחיו חן , חברים טובים שלי עם חן טילתי שלושה חודשים , הבחור מדהים , ואחלה בן אדם . הבעיה היא : אני לא רוצה לראות בפורום המלצות שהופכות את חב"ד שהם אנשים נהדרים אל תבין לא נכון ,( וכן הייתי במפגשים שלהם שאל את הרב משה סלע משוארשים ירושליים !!!) שלא שירתו בצבא למומחים בטחוניים : הם לא כאלה והם לא שגרירים , או טוב מכך . אז בבקשה שלא ימכרו לי אותם ככאלה כי זה מטעה ולא רציני , תמליץ על סוכנות נסיעות תמליץ משהו רציני זה בסדר . שנית כמו בקמפיין שגרידי רצון טוב : המוטו הוא תסתיר שאתה ישראלי ותתנהג יפה בחו"ל וסה מגוחך כי הפיתרון הוא לחנך כאן אז שם ממילא תתנהג יפה כרגיל אצלך . כאן המוטו של למטייל שכן עשאאל הציג עצמו כנציג רשמי קרא בהודעה ראשונה שלו ואני מצטט : "יש לנו כתבת " לנו משמעותו אנחנו מי ? להלן גוף רשמי למטייל , ובה בהודעה זו הוא הציג את חב"ד כשגרירים . לעניות דעתי האחריות צריכה להיות של המדינה ומלמטייל אני מצפה שידרשו כמוני שתהיה שם נציגות רשמית !!!!! ברגע שאתה כגוף רשמי מציג תחליף , וממליץ עליו הרי אוטומטית יש כאן הכרה דה פקטו ומשמע אין כאן לחץ על המדינה להחזיק נציגות . ולגבי ההשפעה של למטייל , באותו כסף של הקמפיין רצון טוב יכלו לעשות קמפיין נציגות, וזה היה עוזר ועוד איך, אבל למרבה הצער לא רק שאינם משתמשים בכוחם כדי לעשות זאת הם עושים את ההיפך הם ממליצים על חב"ד . אז תסביר לי בבקשה איך אפשר לא לכעוס . הכעס הוא לא אישית כנגד עשאאל או מישהו פרטי אחר הכעס הוא על המדיניות הזו של רשת חנויות למטייל וברור מכך האיש שמוביל מדיניות זו הוא המנכ"ל שלהם . ולמרות ההערכה והפירגון לחב"ד, יש דברים שרק נציגים רשמיים של מדינה יכולים לעשות , לי כמטייל שטייל כמעט שלוש שנים באיזורים נידחים חשוב שהמדינה תהיה שם , וזאת כבר כתבתי . ואם עצוב לך שזה הדיון בפורום האמן לי , להיות בכלא בבוליביה כשאף אחד לא יכול לעזור לך , עצוב הרבה יותר . ולכן אני קורא לכל מי שכאן לשלוח מייל למשרד החוץ ולתבוע הסבר לסגירת הנציגויות שלנו , תוך הפקרת התרמילאים ודברים נוספים . אני מקוה שאני ברור יותר כעת . נתי