סלחו לי.

סלחו לי.

אני באמצע כתיבה נלהבת של הרפתקה ל-d&d, ופתאום, לקראת הסיום המפואר, נתקעתי. הצילו. דרוש יצור אופל זדוני, עצום, אימתני ומרושע, בעל כוונות ברורות להרוס ממלכות שלמות- ובבקשה, שלא יהיה דרקון. בואו נניח בצד, כרגע, את העניין של איך השחקנים אמורים להרוג את הדבר הזה. תנו לי משהו מפחיד, מאוד. תודה, יום נאה לכולנו.

זה עניין למשחק סופר-גיבורים

כבר ציירתי בהרצאה משעממת כלשהי את ארבעת המופלאים - פרץ סופר-שפם מציל העולם, אל-ביביו איש הטורנדו, גוריליברמן שומר השער, ועובדיה המכשף לובש השמלות.

Serpent Axis

New member
אני לא בטוח שאני רוצה לראות...

זה כולל גם השראה מסיפורי הילדות מנפצי השפיות שחלקת איתנו?

DDN

New member
מה רע בשד?

האם יש משהו יותר מפחיד ואימתני משליח גיהנום בגובה 4 מטרים, שנושף אדי רעל, ויש לו זנב שיכול להפיל בית קטן? (גם לא בערבה) מכושפות יצא לך לראות פעם? מה עם איזה בלתאזור, "מקור", או סתם איזה זנקו? מה רע בערפד? מה רע במלך אל מת שרוצה לנקום בעולם ה"חי"? או סתם בוהה שמאמין שרק לשרי עין יש זכויות קיום? בהצלחה!

לקת'ולהו אין ממש כוונות רעות

כמו שלמכונית שעלתה על חילזון אין כוונות רעות. אבל ניארלטהות'פ זה כבר סיפור אחר...

lordsot

New member
הוא בעצמו כוונות רעות, לא?

הוא לא איתגלמות של איזה רשע אתיק?

לא, הוא ישות קוסמית בלתי ניתנת

להבנה, שכל ניסיון של אנשים להתקרב למסגרת התייחסות שיכולה לגרום להם להבין אותה גורם להם להשתגע.כדי שתהיה רע צריך שיהיה לך איכפת ממה שאתה פוגע בו- עבור קת'ולהו אנחנו פשוט לא חשובים, הוא מתייחס לבני אדם בערך כמו שאתה מתייחס לנמלים כשאתה נוסע על הכביש.

מצד שני

הוא שולח חלומות מטריפי-דעת לכל מיני טיפוסים, ויש כת כלל עולמית שמתכוננת ליקיצתו. אבל הוא לא באמת מתעניין במין האנושי. ניארלטהותפ, לעומת זאת, מאוד מעורב בענייני האדם, ואף נהנה לתת להם את האמצעים להשמדתם-שלהם. פצצת האטום כנראה פותחה בהתערבותו האישית.

לפי מה שאני יודע, הוא לא ממש *שולח*

אותם, זה יותר תוצר לוואי של קיומו על כדוה"א, ורגישות(מולדת או מתפתחת) של אנשים מסוימים לזבל שהוא משדר 24/7 בלי לשים לב.

לאו דווקא

אני לא בטוח שלורד סות' באמת כותב בעברית, אלא באיזו שפת-מיתוס כמו סנזאר, נקאאל או אקלו. במקרה הזה, זה בהחלט יכול להיות "איתגלמות".

כמה אפשרויות

מיכאל קולהאוס: מעשה במיכאל קולהאוס סוחר הסוסים. אציל פגע בסוסיו, ומיכאל דרש פיצוי. בדרך הוא הבעיר את כל אירופה. אטילה ההוני: או ג'ינג'יס חאן, טימור לנג, ושאר מגיפות בדמות אדם. פרש שמגיע מהערבה, ובעקבותיו רבע מליון טיפוסים שמסריחים מחמאת סוסים ומדורות גללים, בידם חרב חדה ובעיניהם צוחק האביב. מלאך האש: הוא צדקני, גדול ובוער, והוא בא מהעולמות שמעבר כדי לשרוף את הכופרים. הוא גם יחליט מי כופר ומי לא. מביא המגיפה: האבעבעות שלו רק גורמות לו לגירוד, אבל אותך הן יהרגו. כמה חבל שהן נורא מדבקות.

למעלה