סלחו לי.

תודה

קראת גם את המאמר שלי על עולם הפשע? הוא מהווה חצי-המשך לנושא שהוצג כאן. הרוב בא מידע כללי ומספרות בנושא.

Super Monkey

New member
מזכיר את הראש עיר הרשע מבאפי

(עונה 5 - שהוא הופך לנחש גדול שרוצה לאכול את העיר)

Super Monkey

New member
לא נראה לי עונה שלישית

עונה ראשונה נגמרה במותו של המאסטר. עונה שניה נגמרה כשבאפי מכחסת את ספייק ואנג'ל מאבד את הנשמה. עונה שלישית נגמרת כשבאפי מעיפה את אנג'ל לגיהנום. עונה רביעית (לא חמישית, טעיתי) נגמרת בעימות עם הראש עיר המפלצתי.

ננסק

New member
עונה שלישית.

אנג'ל מאבד נשמה זה במהלך עונה שנייה, אנג'ל עף לגיהנום זה סוף עונה שנייה. עונה רביעית: ריילי וה-initiative, נגמרת בכיסוח של הסייבורג אדם. עונה חמישית: גלורי והמפתח. עונה שישית: פרק המחזמר האלוהי, באפי מסתגלת לחיים מחדש, שלישיית הנמסיס, וווילו מאבדת את העשתונות. עונה שביעית: ה-first מתחיל להרוג פוטנציאל, באפי מצילה את העולם.

זה רעיון טוב,

אבל הוא לא מתאים למשחק שבניתי. במשחק שלי היצור המגודל והמרושע צריך להיות, בעצם, מנהיג של אותה חבורת מעריצים מטורפת- "מגיפה"- מתים מהלכים שגופם התחיל להירקב עוד לפני שמתו. כל יצור חי שהם נוגעים בו ידבק במגיפה. תחשבו על הזוועה, לקום בבוקר ולגלות שהרגל שלך מתחילה להירקב... כשהריקבון מגיע למוחך, היצור-שעוד-לא-מצאתי ישלוט עליך כליל. זאת אומרת- הוא אומר לך להרוג את אמא שלך, או להדביק אותה במגיפה- ואתה עושה את זה בעיוורון. מי זה? אגב, האדיוט שישחרר אותו מהבדולח השחור, כדור הזכוכית בו הוא כלוא, הוא איזשהו מכשף שנשר ממסדר 12 המאגים, ורוצה לראות את הממלכה נחרבת והופכת לגיהנום של מתים-חיים. יערה

אדון המגיפות

אחד מדוכסי השאול, שמנסה להרחיב את השפעתו לעולם המשחק. ההתגלמות שלו נראית כמו חולדה ענקית ואפורה עם שיניים מזוהמות, עיניים אדומות ונוטפות מוגלה, ופרווה מוכת קרחות וצלקות מגעילות. איכס, מגעיל אותי אפילו לתאר אותו.

ogmios

New member
אם זה Pestilence

לא הייתי רוצה לנסות לדמיין את Famine...

major mouse

New member
אהבתי, רעיון קלאסי

תוכלי לקבל השראה מנשגבים אביסיאליים כדי ליצור מצביא בצבאו של "אדון המגפות" (תודה לבלש) או אותו עצמו. ניתן, להפוך את הרע המרכזי לראשון בשרשרת של ארבעה רשעים המושפעים מפרשי האפוקליפסה - מלחמה, מגיפה, רעב ומוות. בנוסף, יש לי רעיון לדב"ש מעניין. איש דת חצי מטורף שלאחרונה כרת בעצמו את אחת מגפיו לאחר שחשב שהוא נדבק במחלה (אולי כן ואולי לא) ומנסה לשכנע את כולם שצריך לקום ולהלחם נגד המתים-מהלכים ולא לפחד מהדבקות, כי האל ייגן על מי שנלחם בשמו, מה שכמובן לא מצליח לו, אולי בגלל שהוא מסתובב קודח מחום, קטוע גף, מרופט וממלמל משפטים חסרי פשר. אותו איש דת יכול לספק לגיבורים הראשיים רסיסים מהזיות החום שלו לאחר שירפאו אותו, שעלולים להתגלות כחזיונות מהאל ה"טוב". הוא גם יכול לשמש כדמות טראגית שנלחמת כנגד כל הסיכויים כנגד גלים של מתים-מהלכים, או שהם יכולים להציל אותו מהמון זועם ומפחד שחושש שאדם זה נדבק ב"מחלה". בכל מקרה, בהצלחה עם המשחק. אני מצפה לעדכון לאחר הפגישה.

NacroMittler

New member
אהבתי את הדב"ש

וגם את הרעיו של הפרשים. אני אשלב את זה במערכה שלי (ברשותך כמובן).

major mouse

New member
בכיף, תספר לי איך היה

ובאופן כללי: אם לא הייתי רוצה שישתמשו ברעיונות שלי, לא הייתי מפרסם אותם בפורום.

וואו.

תודה לך! אימצתי לי את איש הדת. אני באמת חושבת שההרפתקאה תהיה קצרה מידי... מצד שני, אנחנו אף פעם לא מסיימות אותן, ככה שזה יכול להיות די נחמד. יערה

למעלה