הסיפור, בערך.
אחרי הבקשה המחמיאה לספר עוד אודות ההרפתקאה שלי, הרי היא.
הממלכה סירודל, המסבירה פניה גם ליצורים העל טיבעיים שבעולם המשחק, נמצאת תחת שילטונו של ג'ייקוב ללא-חת, מלך זקן הידוע לכל אורך הממלכה בכושר מנהיגותו. המלך, אט אט, נעשה חלש יותר ויותר, ומרבה להסתגר בחדרו. לאחר שלושה שבועות מצאו אותו מת במיטתו, גופתו רקובה. ואף על פי שהמשרתת העידה בוודאות כי המלך מת הוא, חזרה גופתו לבקר במבטח יומיים לאחר מכן ולשאול לשלום הטבחית המבוהלת. מסדר 12 המאגים שרף אותו, עם איחולי הצלחה בעולם הבא. ובעודם בודקים את המחלה המשונה שתקפה את מלכם, מצאו עוד גופה רקובה בחדרו- והפעם של משרתו האישי. לאחר שריפת הגופה הזו, שגילתה סימפטומים דומים לזו של המלך בחיים הבלתי-אופיניים שבה, מצאו המאגים את התשובה שחיפשו. המגיפה. תנועה של מתים-חיים מהלכים, המונהגת ע"י אדון המגיפות, ישות שתיאורה כה מזוויע עד כי לא תואר בשום ספר. המגיפה היא מדבקת: אם היה מגע ישיר בינך לבין גופה במצב ריקבון מתקדם, תחלה. כשהריקבון יגיע למוחך, תהיה נתון לגמרי בשליטה של אותו אדון המגיפות הנוראי. המזל הוא שהאלים כלאו אותו בבדולח שחור. הבעיה היא, שמכשף אכזר מצא אותו. יורש העצר, הנסיך כריסטיאן, מארגן קבוצה של לוחמים אמיצים שיצאו למשימה הגדולה מכולן- לעצור את המכשף, ולמנוע מהעולם המוכר לנו להפוך לגיהנום של מתים-חיים. הלוחמים יעברו משימות של אומץ, תבונה וכוח בדרכם להצליח במשימה, וכמובן שהקוסמת תידבק במגיפה, ותקריב את חייה בסופו של דבר למען סירודל. (נפלה לי דמעה.) האאא. אני גאה.