סלחו לי.

דמות מנובלה בשם זה

מאת היינריךפון-קלייסט. ניתן למצוא בכל ספרייה בינונית ומעלה. או להתרשם מהתקציר בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Kohlhaas

Super Monkey

New member
החושך

צל ערפילי שחור ואפל שקיים עוד משחר היקום ומתפשט לאט לאט בעולם ובולע ממלכות שלמות באפלה. לצל יש מודעות (הוא יכול לדבר אל הגיבורים בחלומות/סיוטים), ואפילו איזה כת של כוהנים מטורפים שסוגדים לסוף העולם ומבצעים כל מיני טקסים מזוויעים בשם הצל הנורא (הם יכולים להיות גם הטמבלים ששיחררו אותו). הצל בולע צבאות, ערים וארצות שלמות והוא בדרך אליכם. כמו כן הוא בלתי ניתן לעצירה על ידי אמצעי הקסם הקונבנציונאליים ויש רק איזה כישוף/חפץ קסם/ משהו עתיק שיכול לעצור אותו. תוספות לעלילה: פליטים ממלכה שנבלעה על ידי הצל, נביאי זעם ומלך עקשן שאומר שכולם סתם מדמיינים... אם רוצים שהצל יקבל דמות יותר ויזואלית ואישיות אז קחי את "אקו" (הרשע מ"סמוראי ג'ק"). אקו שולט!!!

'הסיפור שלא נגמר'

בסרט (ובספר) 'הסיפור שלא נגמר' יש לחושך, לאי הקיום הזה תחושה ממשית מאוד. ומפחידה מאוד.

אפוקליפטוס

אפוקליפטוס. מכירים את "עץ העולם"? אז זה הדודן הרשע שלו. אפוקליפטוס, כפי שהוא מכונה באגדות, הוא העץ הראשון, שצמח על פיסת האדמה הראשונה שהגיחה מים התוהו הקדמוני, וצפה בזריחה הראשונה. אפוקליפטוס הוא אותוכטוני אמיתי - כלומר, יליד מהארץ עצמה, ללא אב וללא אם. הוא המשיך לעמוד באותו המקום מאז ולתמיד, מעמיק את שורשיו ומצמיח את צמרתו. סביבו התגבש העולם ונבראו החיים, והוא כבר היה שם. זמן רב לאחר שאפוקליפטוס צמח ושגשג, הופיעו היצורים החיים. הם נולדו מהמפגש בין עסיס החיים של הצמחים, מחצבי האבן והאור והחום של השמש, ובתחילה היו חסרי בינה ותודעה. ואז, בהבזק אחד של מחשבה, הופיעה התבונה בעולמנו. היצורים החיים שלא היו שונים מהאבנים ומצמחי השדה זכו למחשבה, תודעה ומודעות עצמית - כנראה זהו הרגע בו הופיעו האלים בעולם המשחק שלכם. עוד מישהו זכה לתודעה - אפוקליפטוס. רק מפני שהיה עתיק ורב עוצמה ומבוסס עמוק במרקם המציאות. אפוקליפטוס המשיך לצמוח. ברבות הימים נבנה מסביבו מקדש, והוקרבו לו קורבנות. הוא ראה את הפרה-היסטוריה הופכת להיסטוריה, את עלייתן ונפילתן של ממלכות. הוא חשב, שתק ולמד. הוא למד לשנוא את יצורי הבשר - התרוצצויותיהם הנואלות מעשיהם חסרי התועלת, חייהם הקצרים, כל אלו נראו לו בזויים ונלעגים. עולמם של יצורי הבשר נראה לו מיותר, חסר משמעות ונטול זכות קיום. אפוקליפטוס, בעל חיי נצח וסבלנות אינסופית, החל לפעול באופן מודע להחרבת העולם. הוא העמיק שורשים עוד ועוד, עמוק יותר, רחב יותר. התהליך נמשך כבר מאות אלפי שנים, וימשיך עוד כמה, אך בסופו של דבר שורשיו של אפוקליפטוס יחדרו ויחוררו ככברה את הארץ כולה, יפוררו אותה ויקרעו אותה לגזרים, וישלחו את עולמם של יצורי הבשר כענן אבק נידף בחלל הקר והריק. המצאתי אותו כרגע, והשם הטיפשי הוא הלחם של אפוקליפסה ואקליפטוס. במקור הוא פורסם בדיון שנמצא כאן: http://forums.the-orc.com/viewtopic.php?t=3140&highlight=%E0%F4%E5%F7%EC%E9%F4%E8%E5%F1

Nihau

New member
בראבו! ../images/Emo45.gif

הייתי משנה את "החל לפעול באופן מודע להחרבת העולם" ל "החל לפעול באופן מודע להחרבת יצורי הבשר" כאשר השנאה שלו אותם הופכת לאובססיה כשהם מגלים בטעות כיצד אפשר לנצל את העסיס שלו כמשאב. האובססיה קיצונית כל כך שהוא מחליט שהפתרון האולטימטיבי הוא פירור כל העולם לרסיסים- או מה שאתה אמרת. סתם כך להחליט לפעול נגד העולם כולו בגלל כמה נמלים זה לא כל כך מסתדר.

DIDGIN

New member
השתמשו פעם בשם הזה

אורי פינק השתמש בו לsupervillain בקומיקס המיתולוגי "סופר שלומפר". בהתחלה חשבתי שלקחת אותו משם.

panatone

New member
מה רע באמזונה יפיפיה וחזקה

כריזמטית ביותר (18+) - שמסוגלת להקסים את כל סביבתה. אומנות ההקסמה והשכנוע שלה כל כך חזקות (אם כי לא בהחלט קסומות) עד שיצרה לעצמה צבא שלם של מעריצים (או כנופייה גדולה סמקרה שלך) שיהיו מוכנים לעשות כל מה שהיא רוצה. תנסה לפתח את זה הלאה.. מומלץ הרגע עלה לי בראש..

ErezLahat7

New member
*במקרה שלך* *תנסי*

תיקוני כתיב

panatone

New member
תודה איש

זה מה שקורה כשמשאירים את המחשב דולק בבית שלך..

panatone

New member
אוקיי - לא שמעתי על זה

אז בקצרה אשמח אם תגיד לי מה הסיפור שלהן?

Serpent Axis

New member
כשאמרתי פוליטיקאי הייתי רציני בעליל

כל פעם הדמויות האמיצות עומדות מול מפלצות ותפלצים - אורקים מרושעים, מכשפים מרושעים, שדים מרושעים, ושאר רשעים מרושעים. למה שהם לא ירגישו פעם את השחיתות המבעבעת של מערכת שלטון רקובה? אצילים עשירים מתעשרים על חשבון אותם נתינים שנשבעו להגן עליהם, משמר עיר שמפקדו משוחד, כוהנים טהורים שאוהבים לבלות עם נערי המזבח קצת יותר מדי... את רוצה משהו מפחיד ומזעזע? תני להם משהו אנושי באמת! תני להם טעימה מהזוועות שקורות בעולם שלנו. הדמויות מוזמנות לסעודת נצחון בחצר הברון\רוזן\מרקיז לכבוד נצחונם על האיום האחרון על מקורות ההכנס... אה, הוא התכוון לנתיניו, כמובן! ובדרך אל אחוזת הפאר המדהימה של השליט השבע ובחזרה הדמויות יראו אנשים רזים לבושי סחבות מצטופפים מסביב לאש מדורה גוועת ליד בתים קטנים ורקובים למראה. אנשים שמתחלקים עם ילדיהם בתפוח אדמה או בלימון. תדגישי את ההבדלים בין עשיר לעני ותראי איך הדמויות יגיבו לרוע הלב שמאכל את הארץ.

Serpent Axis

New member
כמובן שצריכים להיות לשליט

הסברים ואפילו צד שלו בסיפור בו האיכרים האומללים לא ישרדו בלי ההנהגה האיתנה שלו. קחי השראה מנאומים אמיתיים של אנשים אמיתיים במקרה והדמויות ינסו להתעמת עם השליט לגבי העוני והממשל. אחרי הכל, אם טוב ורע היו מוחלטים והכל היה ברור כמו שחור ולבן, זה לא היה כזה חזק וגם לא כזה כיף לפתור, נכון?

כדאי לזכור

שלא תמיד מושגים כמו "שוויון" יהיו קיימים בעולם המשחק. בעולמות בהם קיימים מלכים, לא פעם הללו באמת יחשבו לבריות נעלות יותר מאשר פשוטי העם. אני מניח שאתה כבר קראת את המאמר שלי על אצולה במשחקי תפקידים, אבל אם העלמה אלרואי1 עוד לא קראה אותו, אולי הוא יעניין אותה במקרה הזה: אצולה במשחקי תפקידים.

Serpent Axis

New member
האתר לא עולה לי משום מה

אני מתחשב בכך שבעולמות בהם יש אריסטוקרטיה בד"כ המנחה והשחקנים מבינים את קונספט האי-שוויון שמאפשר את קיומה. אבל למה שהשחקנים לא יעמדו פנים מול פנים עם התוצאות (משני הצדדים של המתרס) של האי שוויון הזה ועם האציל שמאחוריהן במקום עם עוד עדר של יצורים ירוקים מרושעים או עם עוד שד עתיק (שמשום מה מספיק רק פרחה אחת עם בקבוק כדי לחסל אותו)?

הייתה לי פעם הבעיה הזו

אבל זה פתאום נפסק ועולה בלי בעיות. כשזה כן עשה בעיות, גיליתי שאם משתמשים באפשרות Delete files שנמצאת בתוך Internet options שבכלים של הדפדפן (אקספלורר) ורק אח"כ מנסים להכנס, זה עובד. אם זה עדיין לא מצליח לך, אני אעתיק לכאן את המאמר.

NacroMittler

New member
וואו

קראתי כבר כמה מאמרים שלך, אבל זה בהחלט הטוב ביותר עד עכשיו. יש לי שאלה אחת: האם לפני כתיבת המאמר ערכת מחקר בנושא או שזה בא מידע כללי?

למעלה