סכמ"ש

akirekaeru

New member
סכמ"ש ראשון שלי

היי, די חדשה פה (אם מסתכלים על כמות ההודעות, למרות שאני קוראת כאן באופן קבוע).. איך יודעים מתי אתה חלק מקהילה או עוד לא..? אני מניחה שלכתוב כאן יעזור לי להשיג התקדמות כלשהי.. ._. משהו טוב שקרה השבוע? המ.. שנגמר? משהו רע שקרה השבוע? מצברוח מאוד ירוד עקב הצבא וענייניו (לא לצאת לקריה, להשאר שישי, לא לקבל דרגה), והצעות מגונות מחבר-לשכבה-לשעבר.. -_-" סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=s6xR0hyXMMA&feature=related (פחות או יותר כי זה היה סרטון היוטיוב היחיד שראיתי השבוע..) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי "יומני הנסיכה" כרך 10 (בלי הערות בבקשה, זה קריא וקליל!), קוראת "קטלינה", וסוג של התחלתי את המנגה "Olimpos" בילוי השבוע? ערב פיינטבול ופוייקה טייסתי? ציטוט השבוע? "וננגב חומוס עם גבינה צהובה!" לא. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2636755/ מדהים. (כמה בד..!) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חלמתי שאני עושה משהו כזה, נחשב? למה מצפה בשבוע הבא? שיגמר התרגיל הבסיסי, ונצא ביום שלישי הביתה! תמונה? ראו קוספליי השבוע

CibiHeart92

New member
היי! O:

ענת, כן? (על פי הכרטיס האישי) עשית קוספליי מתישהו? פה לרוב מזהים אנשים על פי קוספליים שהם עשו P:

akirekaeru

New member
אחד.. ._.

הייתי קאיטו סינכרוניסיטי.. אבל נכחתי בכמה מפגשוטס למיניהם..

CibiHeart92

New member
!

היית ממש מוצלחת! <: היי, אני זו שצעקה "תראו! קאיטו מתפשט!" XD;

akirekaeru

New member
תודה תודה

וניסיתי להתפשט במהירות ובאלגנטיות.. מה שהיה קצת קשה עם קהל. P:

JustBeFriend

New member
וואוו!

אני מאוהבת לך בצורה! הקאיטו שלך היה מדהים! O: וזה היה רעיון ממש מגניב להתחיל להחליף את הקוספליי באמצע התחרות .

akirekaeru

New member
תודה D:

ובעצם.. הכנתי את שתי התלבושות, ורציתי להציג את שתיהן איכשהו.. חשבתי על להתפשט על הבמה לצלילי "You Can Leave Your Hat On", אבל זה לא יצא לפועל.. P:

Kienai Negai

New member
אהעאהע

יופי!!! עכשיו אני יכולה להגיד לך בעוד מקום שהיית מהממת!! 333>

S.Riddle

New member
גכלמצגךלכעךחגךכ הקוספליי שלך!!! כל כך מדהים!!

אין לי מילים אז אני אמשיך להכות את המקלדת לאות הערכה *_______*

SunsRequiem

New member
את מוכרת לי מפעם..

משהו טוב שקרה השבוע? אנשים, אנשים מקסימים ונהדרים. משהו רע שקרה השבוע? אין לי שמלה לחתונה בסוף. שיר השבוע: "את מוכרת לי מפעם" של דין דין אביב סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אה... אהה..... כלום. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? G Senjou Heavens Door. מנגה ממש ממש חמודה. בילוי השבוע? דיזינגוף עם כמה מהאנשים האהובים עליי. התחדשות השבוע? אין כסף, לא קונה כלום. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2636762/ מBride of the Water God. במילים אחרות, סיוון, תעשי לי קוספליי כבר! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שמלה וחצאית שלשם שינוי לא קשורות לקוספליי! טוב, השמלה כן, היא מהשאריות גאקופו שלי... למה מצפה בשבוע הבא? חגים! אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה במפגש. תמונה? השמלה הממילא כושלת שלא תושלם בזמן.

SunsRequiem

New member
כי את מוכשרת

ויפיפה, ואני בטוחה שאם תחליטי לעשות זאת, זה ייצא מדהים.

WayToDawn

New member
תכלס, רק בשביל הציטוטים P:

משהו טוב שקרה השבוע? אמ...לא יודעת. לא משהו ממש ממש ספציפי, אבל היה נחמד באופן כללי P: משהו רע שקרה השבוע? בית ספרררררר ;_; שיר השבוע: אמ. לא יודעת ממש. אולי הפתיחה של סיינט סאייה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Saint Seiya The Lost Canva. לגמרי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אמ.... UDK לא ממש קראתי משהו. בילוי השבוע?פטט. כנראה שלחזור לבית ספר. או לשבת בבית ולצייר נקודות. התחדשות השבוע? אמ....כיתה י"ב? P: אה, וסבא וסבתא שלי חזרו מחו"ל והביאו לי מתנות ם.ם ציטוט השבוע? מעיין: "כל גבר אמיתי צריך פיה!" אני: "זה אומר שהיפיפיה הנרדמת היא הכי גבר גבר בעולם? יש לה שלוש פיות, מעיין: "בארור! היא הכי גברגבר. שתתה המון בירה, נעשתה שתויה, התעלפה למשך 100 שנה, והתעוררה רק בגלל התחלה של סקס." מעיין: "מה טרולים?! אני רצינית לגמרי! כבר הזמנתי זקן, כי פאה לא צריך כי יש טורבן. נעשה אותו מפימו." אני: "כן אולי שנה הבאה אני אקח את ניר ונוגה לכנס, הם נורא אוהבים את כל זה הם בטח יהנו קצת" אמא: "כן, זה יכול להיות נחמד" אני: "....אבל זה אומר שאת צריכה גם לבוא, אני לא אוכל לשמור עליהם יום שלם" אמא: "טוב. אם תכיני לי תחפושת. מה? שאני אבוא בלי תחפושת? :סנוב:" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2688869/ כי זה היה לי בפייבוריטס לפני שזה היה בשוקייס *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פיייייי יותר מידי. עבודה באומנות, עוד עבודה כמעט שלמה לאומנות. כמה ציורים סתם לכיף, והתחלתי תקוספליי לסוכות, תפרתי חולצה. למה מצפה בשבוע הבא? לא יודעת. חופש? P: אדם שעשה לך את השבוע? לא משהו גראנדיוזי וספציפי. אז אני אגיד שמעיין P: תמונה? למרות שכבר התלהבתי עלייה. קרעתי על זה תתחת במשך 3 ימים. אז מותר לי להתלהב עוד~

rukia chan

New member
משוגעת ס.ס ../images/Emo103.gif

וואי, אבל הייתי בטוחה שזו הדבקה של חרוזים... זה ממש נראהלי ככה משומה. סורי!

JustBeFriend

New member
כןכןכןכן

כן~ שני! תביאי אותם! ושאמא שלך תעשה גם קוספליי! נראה את המשפחה המגניבה של שני! D: והאחים המתוקים שלך 3>

למעלה