סכמ"ש

Lightning9

New member
אמא שלך בתחפושת זה WIN

וניר ונגה בכנס, עם תחפושת זה דאבל WIN

rukia chan

New member
אני גם~ ^^ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? רוב השבוע D: משהו רע שקרה השבוע? עייפות מצטברת כמו החיים... שיר השבוע: שירי דיסני ראנדומליים למיניהם. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: "הסיפור המופלא של בנג'מין באטן" ו"אלאדין". ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "בחלום", ספר שקניתי בעשרה שקלים בשבוע הספר לפני שנה. בילוי השבוע? מסעדה עם מפגשהם => שינה אצל חברה => מרתון דיסני [אחד אחרי השני]. התחדשות השבוע? אין. ציטוט השבוע? וואי, היו המון ואני לא זוכרת אפילו אחד! T.T קוספליי השבוע? http://img0.liveinternet.ru/images/attach/b/3/11/917/11917264_1166784209_f.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה ציורים של אש ועיצובי בגדים במשרד. למה מצפה בשבוע הבא? לקנות בדים, ראש השנה. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה במרתון דיסני. תמונה? אני בכלל לא אוהבת נארוטו, אני פשוט מתה על השיר [והקליפ] סיום וחושבת שזה ביצוע טוב לרעיון מעולה.

D N ANGEL GRIL

New member
מממ....נו טוב,שלא יגידו שאני לא מגיבה

משהו טוב שקרה השבוע?שהוא נגמר וטוב שפגשתי את סתיו,שרון וקרן משהו רע שקרה השבוע? מה לא היה בו רע....שכל יום סיימתי ב6 וחצי לפחות.. שיר השבוע: אההה........לא זוכרת סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: FFFF מי ראה...הא כן,על טבעי XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוליק 3333333333333333333333333> בילוי השבוע? ^ התחדשות השבוע? ממ..שום דבר~ ציטוט השבוע? לא זוכרת קוספליי השבוע? לא שמרתי כלום תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למי יש כוח לגעת במכונת התפירה למרות שאני מתה להתחיל את הקוספליי חנוכה שלי +_+ למה מצפה בשבוע הבא? שהוא יגמר ושיגיעו החגים! אדם שעשה לך את השבוע? סתיו 33333333>~ תמונה? רחוקקקק

Lightning9

New member
מסכמשת באיחורון

משהו טוב שקרה השבוע? חזרתי לעבוד! התחלתי בית ספר חדש ומד"א! משהו רע שקרה השבוע? אני בקושי מקבלת משמרות ): שיר השבוע: אין משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי אתמול סרט בשם עיר הגחלת, הוא היה חמוד XD חוץ מזה, WIPEOUT ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קיבלתי לימולדת ספר שהחלפתי בספר בשם משהו משהו אטלאנטיס. בילוי השבוע? מסיבת הפתעה שחברים עשו לי לימולדת <: ומד"אאאא התחדשות השבוע? כסף *-* המשחקים של הWII חזרו לעבוד ובית ספר חדש ציטוט השבוע? מתנדבת: "סליחה גבירתי מה יש לך?" אישה: "אני מדממת מהתחת" [קריאה של דימום מהטחורים XD] קוספליי השבוע? NONE תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? האמת שכלום, אבל מחפשים חומרים לאט לאט למה מצפה בשבוע הבא? ארז מגיע לרבעו"ש!!!!! וחופש, שוב P: אדם שעשה לך את השבוע? המהמהמ עודד ואייל, מד"א וזה. תמונה? --

string chan

New member
XDDDD

מוקד: *כחחחח* "35, אתם נוסעים לX, יש שם גיברת עם דימום ואגינאלי" מתנדב: "מה דימום ואגינלי? שתשים טמפון!"

Lightning9

New member
היו לי יותר גרועים

והכי מגניב מוקד: "ירקון 48 נוסעים לאחוזת בית, ניסיון התאבדות קפיצה מהגג" *נוסעים נוסעים* *מגיעים, רואים רגל של מישהו מאיימת לקפוץ* אני: "אומאגאד מולטי! *פאנגירל*" *רגל של איש נמשכת אחורה על ידי שוטר* צוות: "לעזאזל -____-" רק במד"א

string chan

New member
רק במשמרות שלי אף אחד לא מתאבד >:

אבל יש מלא טביעות. בזמן שאני אצל זקנים ממורמרים.
משמרת אחרונה גם היו יריעות. ואני הייתי האמת אצל תינוקת חמודה עם אספירציה שקר כלשהו.

Lightning9

New member
יש טביעות בהרצליה

כפ"ס לא קרובה לים לצערי... אבל ראיתי כבר מישהו תלוי :) זה היה מגניב. ושקר, אין לו אירקציה חלקית!

אעע. סכמ"ש באיחור מטורף P:

משהו טוב שקרה השבוע? היה ... כל מיני, מלא דברים :) כל רגע שהייתי מוקפת באנשים שאני אוהבת. משהו רע שקרה השבוע? עבודה @_@".. אעע. שיר השבוע: Never say never - Justin Bieber ft. Jaden Smith סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קראטה קיד!! ואהוהעוגטבסעוע D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? תפריט במסעדות XD בילוי השבוע? באולינג מטורף ואתמול :) אני אוהבת אתכם אנשים! 3> התחדשות השבוע? מלא חולצות ומכנסיים 3:! ציטוט השבוע? "Can't touch this! ta na na na~" קוספליי השבוע? כלוםםם X3 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי לכתוב סיפור ס-ס וגם.. הממ.. תפירה לאייקון עוד מעט למה מצפה בשבוע הבא? לישון? סתם. הממ.. לאדעת. אדם שעשה לך את השבוע? כנני, סם, גיא, חן, מעיין, עוז :) נשמות שלייייייייי! תמונה? אני חיייבת?! תדמיינו את ג'סטין ביבר, בחייאת P:

למעלה