סכמ"ש

CoralP

New member
סכמ"ש../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

CibiHeart92

New member
קורי את צילמת את זה?

זה מדהים O_O משהו טוב שקרה השבוע? התפטרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 DDDDDDD: משהו רע שקרה השבוע? מלא לחץ מהמעבר שיר השבוע: WAKA WAKA. הוא לא יוצא לי מהראש @@; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: של מי השורה הזו באנגלית מקלטות וידאו ישנות, כ''כ קלאסי.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כל המנגות שארזתי בארגזים היום. מסתבר שיש לי פעמיים את כרך 1 של די אן אנג'ל @@; בילוי השבוע? קיטאדאן אתמול, מסיבת שו צ'אן... היה כ''כ מצחיק התחדשות השבוע? מפתח לדירה החדשה שלי ברמת גן? DDD: ציטוט השבוע? זה לא קל בהתחשב בזה שמצאתי מחברת ציטוטים ישנה... אבל אלך על משהו מאיזור הכנס שיובל אמרה- "קוין...מה השם משפחה? מה המוצא שלו בכלל?" "הומו." קוספליי השבוע? מה שלירון עלולה לבחור לי...אני לא יכולה לחכות
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אריזת החדר שלי בקופסאות למה מצפה בשבוע הבא? למעבר מטורף XD אדם שעשה לך את השבוע? קורל וסם! הן חזרווווווו ;; תמונה? לא שמתי את זה עדיין נכון? כבר המצאתי משחק, סבטה, דנה, ולירון, בתחרות הנוטפקיישנס אצלי. סבטה מנצחת בנתיים כי היא תמיד מתייגת את כולם... XD; ההר הזה נוצר בשלוש שניות בדיוק, אגב, אחריו באו עוד המון כאלה

string chan

New member
של מי השורה הזו 3>

לא מזמן ביליתי איזה לילה בצפייה בכמעט כל הסרטונים ביוטיוב. P:

CoralP

New member
נופ, לא אני XD../images/Emo181.gif

הלוואי עליי;; זה גם ממש ערוך ואני לא הכי משהו בפוטושופ
הורדתי את זה מאיפהשהו וזה נח על הדסקטופ, חיכה שאסדר אותו :ם (אסדר אותו = אדחף אותו באיזה תיקיה) ובהצלחהההההה עם כל המעבר והדירה והכככככככככככל

CibiHeart92

New member
תודההה בואי לבקר!! X3

ולול גם אני שמה דברים בדקסטופ עד הסידור. כשאני לא יכולה לראות את התמונה יותר זה כאילו המחשב צועק עליי לסדר כבר..

Kienai Negai

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? אממ.. בית ספר משהו רע שקרה השבוע? בית ספר XD שיר השבוע: I Wanna Dance - Eddy Watta והשיר החדש של מוקורו 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קוד גיאס 3> מרתון בשביל הקוספליי D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? DEADMAN WONDERLAND, XXXHOLIC בילוי השבוע? יום הולדת של חברה XD התחדשות השבוע? כסף 3> ציטוט השבוע? אין XD קוספליי השבוע? http://cs1369.vkontakte.ru/u1604444/101094289/x_cb7ae9cd.jpg המוקורו הכי טובה שראיתי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יופמיה!! יש לי חצאית וג'קט גזור XD למה מצפה בשבוע הבא? ראש השנה! D: אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד מיוחדXD תמונה?סתם, מהיום הולדת XD

CoralP

New member
איזה גרסה של יופמיה? O:../images/Emo181.gif

ו... למתי?
(ותמונה ממש יפה3>)

Kienai Negai

New member
אמ.. הרגילה, זאת שהיא איתה כל הסדרה

ולאייקון (הוורודה-לבנה)

string chan

New member
עונה גם D:

משהו טוב שקרה השבוע? לאדעת, לא קרה משהו מיוחד. יש בן שירות ממש נחמד בתחנה. D: משהו רע שקרה השבוע? בית ספר. סתם, זה לא כזה רע, פשוט יש לי מערכת עקומה ממש XD;; שיר השבוע: Blame it on the Pop עדיין לא יוצא לי מהראש ;-; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נגמר לי הסיילור מון >: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? באשמת יובל, התחלתי לקרוא רובין הוב. P: בילוי השבוע? מד"א 3> התחדשות השבוע? ארר... בדים לחנוכה. וכרטיס כזה שאני יכולה למשוך איתו כסף O: ציטוט השבוע? ._." קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/110087/ אממ, נראה לי לא שמתי את זה עדיין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחתי לתפור שמלה לבובה שלי. זה כזה קטן. ._." למה מצפה בשבוע הבא? שום דסר מיוחד. אולי מפגש קאסט. אחה"צ אצל מיצ' מחר. 3> אדם שעשה לך את השבוע? מישהי מהכיתה שלי 3> תמונה?

Mana Sama

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? ישנתי אצל נקו והיא עשתה לי בוק מגניב D: ובחמישי היא ישנה פה~ משהו רע שקרה השבוע? אמ..תקרית לא נעימה ביום חמישי וכאב גרון נוראי ;-; שיר השבוע: הפיג'מות-לילה יום XDDD זה נתקע לי במוח סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: העונה השישית של הפיג'מות? O: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום בילוי השבוע? אצל נקו D: התחדשות השבוע? כאב גרון? XD ציטוט השבוע? שיחה עם חברה שלי אתמול בלילה. אני:"קינחתי את האף והוא נפל לי אבל הייתי במיטה אז הצלחתי למצוא אותו" חברה שלי:"מי שלא מבין שאת מדברת על הסוגר של הספטום יכול לחשוב שזה ציטוט של מייקל ג'קסון" XDDDDD קוספליי השבוע? אין לי חשק לראות או לשמוע על קוספליי בנתיים..אני מותשת ומרוששת >: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סתם ציור מכוער שדורש תיקון למה מצפה בשבוע הבא? יום שלישי? O: אדם שעשה לך את השבוע? נקו ^^ תמונה? ניאמ~

Apushu

New member
סכמ"שסם

משהו טוב שקרה השבוע? כיף לראות שוב אנשים שאני אוהבת!! D::: משהו רע שקרה השבוע? חזרתי לארץ ;A; טיסה נוראית (טוב היא הייתה בסדר, אני פשוט לא מצליחה להרדם) איבדתי את הקול, וחםםםםםםםם פהההההההההה שיר השבוע: Girls Dead Monster- My song סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אשתו של הנוסע בזמן- סרט מדהים!! ראיתי בלפטופ בטיסה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מיראי- ניקי! בילוי השבוע? עם החברות בג'פניקה. התחדשות השבוע? אייפון 4, מצלמת קאנון חדשה (בסוף לא קניתי את ה SX120 אלא את SD980 שיש לה מסך מגע! *__* ) ציטוט השבוע? מצטערת זה אותו הציטוט משבוע שעבר, הוא פשוט אדיר כל כך "אתה יהודי?" "חצי" קוספליי השבוע? אין ; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המממ אני מנגנת הרבה יותר על פסנתר O:; למה מצפה בשבוע הבא? מפגשון!!!! ללכת לאורנג' ואשכרה להפעיל את האייפון שלי. אדם שעשה לך את השבוע? הזקנה שהעבירה לי את הטיסה בדיבורים חחח תמונה? מסן פרנסיסקו. התמונה הזאת תמיד מצחיקה אותי מחדש XDDD

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~

משהו טוב שקרה השבוע? המשחק דיאנדי המצחיק בהיסטוריה של העולם, בערך. *_* משהו רע שקרה השבוע? האמת שהיה דווקא אחלה של שבוע.
שיר השבוע: So Hot / Wonder Girls סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הישרדות 7. מרתון הישרדות זה כ"כ כיף.~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פיקים ישנים של FFVII שחזרו להיות רלוונטיים.
בילוי השבוע? המשחק דיאנדי המצחיק בהיסטוריה של העולם XD
התחדשות השבוע? בדים לאייקון וחנוכה. :> ציטוט השבוע? נאקו: "אני צריכה להציע לך ולסבטה הצעה מגונה" - היא די ניצחה XD קוספליי השבוע? http://www.facebook.com/photo.php?pid=31129350&id=1573743914&ref=fbx_album#!/photo.php?pid=31129354&id=1573743914&ref=fbx_album&fbid=1467020846861 - עכשיו *ככה* עושים קוספליי *____________* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הצלחתי איכשהו לשחזר גזרה לווסט של גרל.... וזהו בערך, אני כל כך חסרת תועלת השבוע. למה מצפה בשבוע הבא? דיאנדי + סופ"ש בב"ש~
אדם שעשה לך את השבוע? ניצ והבארשבעיות
תמונה? אין לי :D

Grell

New member
אני דווקא לא מתה עליה XD;

אולי זה בגלל שאני הולכת לעשות ביאטריס בחנוכה, אז אני קצת ביקורתית XD;

HetareFlora

New member
כן

זה קצת נראה כאילו היא הסתכלה על הרפרנס פעם אחת ועשתה את השאר מהזיכרון

S.Riddle

New member