סכמ"ש

Ayelet chan

New member
קורל. ;3; ~חיבוקי~ ../images/Emo201.gif

אם את צריכה משהו אני פה בשבילך!

CibiHeart92

New member
זה שהוא מחייך גם כשהוא אומר שהוא שונא אותו

לא אומר שזה לא נכון. =_=

rukia chan

New member
טובנו, גם אני!! ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי שלב בחפיפה! זה אומר שנשאר לי עוד בערך חודש וחצי וזהו! אולי פחות! משהו רע שקרה השבוע? כל יום חמישי בערך. שיר השבוע: שיר הסיום של ג'יו או סיי: te o tsunaide - younha סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ג'יו או סיי זה משבוע שעבר, אפילו שאני עדיין חושבת עליו [ועל הסוף ;;;], אז... קליידו סטאר!! ^_^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? משפט חוזר. וסקיפ ביט ♥ בילוי השבוע? עם אחותי בבריכה. והערב יוצאת. ציטוט השבוע? "עברתי שלב בחפיפה!" "איפה פה הבמקביל?" קוספליי השבוע? אין~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? השמלה שאני תופרת לי. למה מצפה בשבוע הבא? להמשיך לכתוב. תמונה? כדאי לעשות אליה קוספליי? לגדולה כמובן.

WayToDawn

New member
כיעלגלגגלךכילךגכילגכעיגעעעעעע

תעשי, אני אעשה איתך ת'ור !!

rukia chan

New member
יאללה! אני רצינית לגמרי! ../images/Emo103.gif

רוצה? יש לך קוספליי לקיץ?

WayToDawn

New member
זהו, שיש לי קוספליי לקיץ

ואני לא אוותר עליו, אבל יש לי ממש חשק לעשות ת'ור :) [למרות, שעם כל הריבוי מפגשים לאחרונה הרבה יותר קל למצוא זמן]

rukia chan

New member
חס וחלילה לוותר! ../images/Emo103.gif

את תהיי במפגש בשבועות? אם כן, אז נדבר אז, בטח נמצא מתישהו לעשות את זה ביחד. יהיה הרבה יותר כיף להיות טיז עם ת'ור~

WayToDawn

New member
יותר בקטע של

אני ארגיש בזבוז אם תהיה טיז בלי ת'ור, עד שיש זוג סטרייטי שאני אוהבת ם: ואנלא אהיה, אני דיי באילת. אבל אפשר לדבר דרך המסנג'ר אם את רוצה.

rukia chan

New member
הם פשוט זוג מדהים 3>~ ../images/Emo103.gif

אני כל כך אוהבת אותם שאני מוכנה לחלוק איתה את ת'ור! סתםסתם XD ואני אשמח לדבר במסנ~ [email protected] תני לי גם את שלך כדי שאני אדע לאשר אותך וכאלה~~

SunsRequiem

New member
Jyu Oh Sei

אחת מיצירות המופת 3> טוב, אין פלא, הרי נאצומי איצוקי כתבה את המנגה 3>>>>> (ואת Demon Sacred המדהים).

rukia chan

New member
יותר מהתלבושת שלה ../images/Emo103.gif

[למרות שגם התלבושת פשוטה אך יפה ממש], אני פשוט רוצה להיות טיז. היא דמות מ-ד-ה-י-מ-ה!

SunsRequiem

New member
אישית, אני חושבת שהתלבושת הבוגרת שלה יותר יפה

אבל מה שאת הכי אוהבת

למעלה