סכמ"ש

אני אני אני! :)

משהו טוב שקרה השבוע? אימא הייתה פה, היום מעיין+עדי+גל, הפאה שלי הגיעהההה 3> משהו רע שקרה השבוע? לאדעת ס:" שיר השבוע: fergie feat. will.i.am - quando quando quando סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין~ >>" ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממ. סתם כזה. דברים בעבודה. בילוי השבוע? נחלה וסנטר היום. היה כיף בטירוף 3> ציטוט השבוע? אין ס_ס" קוספליי השבוע? ממ. http://cosplayfever.deviantart.com/art/Cosplay-Fever-01-05-10-162866947 לולללללל. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כמעט סיימתי את האפודה של טסונה וכזה סתם. עוד מעט מסיימים :) למה מצפה בשבוע הבא? חמישי - בת מצווה של בתדודה שלי~~~ תמונה? אני PL0X~

אמגאמג!!

התקדמתי מלא בקוספליי טסונהההה~~~~ 3> יש לי כמעט 50% כפפות מוכנות!!! DD: (בעזרתה של אחותי המקסימה!)

innocence

New member
גם אני?

משהו טוב שקרה השבוע? חזרתי הביתה! משהו רע שקרה השבוע? חזרתי הביתה ;________; שיר השבוע: Miliya - Bye bye http://www.youtube.com/watch?v=DozdoNtOGHI סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: 2 סרטים יפנים על גיישות + אחד על אויראן עם אנה טסושידה בתפקיד הראשי:) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קניתי איזה 6 ספרים ביריד הזה של סטימצקי, יש לי הרבה מש להשלים... בילוי השבוע? טיסה של 12 שעות נחשב? P: ציטוט השבוע? ? קוספליי השבוע? הממ.. סליחה שאין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא עשיתי כלום חוץ מכביסה, וזה בטח לא נחשב. למה מצפה בשבוע הבא? האמת? לכלום. קשה להסתגל לחזרה לארץ, ואין לי חשק להתחיל לחיות שוב... תמונה?

Kienai Negai

New member
../images/Emo45.gif

גם ממש אהבתי את השמלה שהלכת איתה להופעה של וורסאי. זה כל כך חמוד!

innocence

New member
תודה:)

אני אוהבת את השמלה הזו, היא הפריט החום היחידי בארון שלי, בערך.

innocence

New member
ציטוט השבוע - תיקון

Skeletor: A female He-man, this is the worst day of my life!

WayToDawn

New member
שיזווווווו צ'אןןןןןןןן 3>

משהו טוב שקרה השבוע? הפאה של שוטה הגיעה. יש לי דיי....קראש על מישהו ♥ זה טוב בכלל? משהו רע שקרה השבוע?הוא חיי בסינגפור והוא לא יודע על קיומי שיר השבוע: עדיין הפסקול של רנט. וCRUSH של גלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נמ, לא משהו מיוחד, סתם דברים. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי את הסמל האבוד סוף סוף. ספר באמת באמת אדיר. הא, וזון 00 בילוי השבוע? נמ, עדי הייתה פה :) ושבת שעבר עם קאסט פאנדורה הארטס! כי סיכמ"שתי לפני זה. ציטוט השבוע? אני בטוחה שהיה משהו, ואני גם בטוחה שאמרתי לעצמי "תזכרי" ....לא עבד. קוספליי השבוע? 'תם יודעים? פתאום.....אני לא שונאת תפילר המכוער הזה מהסדרה המכוערת הזאת.....פתאום.... http://i260.photobucket.com/albums/ii27/WayToDwan/Sara27.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רישומים רישומים רישומים. אעההההה, המגמה הזאת תהרוג אותי. אה ונסיונות איפור לקוספליי, וטיפה סיפרתי תפאה של שוטה שהגיעה <: למה מצפה בשבוע הבא? לא יודעת, יש מתכונת מתמטיקה אז יש חופש לפני @_@ תמונה? משתעשעת עם איפור ועם שגול, ועם העיצוב לקוספליי הבא שלו שאעשה [לא, לא לכנס] :)

chibi ritsuka

New member
סיכומית!

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי אוטווו. פורד פיאסטה 96' ואיתה אני טס כמו ווין דיזל., עברה הבגרות בתורת המנהל! משהו רע שקרה השבוע? שוב דבר ת'אמת P: שיר השבוע: Arctic monkeys-fluorescent adolescent אבל זה כבר שיר העשור.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אחת הפרסומות המצחיקות ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Tao of jeet kune do- Bruce Lee בילוי השבוע? לדרוס אנשים עם האוטו D: ציטוט השבוע? שינה לי את החיים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וואחד יצירה. למה מצפה בשבוע הבא? למתכונת בתנ"ך! תמונה?

D N ANGEL GRIL

New member
רק כי אמרתי לשני שאני אשים את התמונה הזו XD

משהו טוב שקרה השבוע? הוא עבר יחסית מהר... משהו רע שקרה השבוע?המפקדתשלי.... שיר השבוע: השירי פתיחה וסיום של ג'ו או סיי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ג'ו או סיי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוליק מחדש 3333>~ בילוי השבוע? יום חופש,להיות אצלי שני ולפגוש את חופית גל ומעיין בשישי 33333>~ ציטוט השבוע? "מה נראה לך שיש לך יום הולדת ביום שישי?!" קוספליי השבוע? שוטה 3333333>~" פה הוא בן 13!! " http://img11.imageshack.us/img11/7661/sara29r.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ~_~ כלוםםם למה מצפה בשבוע הבא? ליום חופש שלי,לעשות משהו שהייתי צריכה לעשות לפני שנה ולהחליט על קוספליי לקיץ שאני אוכל לקנות בדים תמונה? .......

למעלה