סכמ"ש

CoralP

New member
סכמ"ש../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

Mana Sama

New member
מסכמת D:

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי בובת דיגום 333> וספטום חדש ועוד כמה דברים קטנים לקוספליי,ועדיין לא סיימתי עם הקניות. והתחלתי לעבוד על הקוספליי אתמול ויאי כזה D: משהו רע שקרה השבוע? הלכתי במיוחד לכפר גלעדי לחפש צבע גוף ויצאתי בידיים ריקות. הגוון הסגול המעצבן הזה עוד יהרוג אותי >< שיר השבוע: אלחנדרו ברדיו! ^^ זה היה מפתיע XD אה וגם b'z-atsuki kodou no hate סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אליס!! אמג סופסוף ראיתי XDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום,כמה מפתיע ._. בילוי השבוע? הרבה ת"א ציטוט השבוע? "נווו תראי לי את הציור!" "לא,יש שם תכנים לא ראויים" "מה,זה רק לגילאי 21 ומעלה?" "כן!!" *נפילת אסימון* "הייי רגע! אני עוד לא בת 21!! T.T" קוספליי השבוע? טירה 33> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי טירה ^-^ למה מצפה בשבוע הבא? להזמין את הפאה,להמשיך להתקדם עם הקוספליי ולקבוע תור לבדיקות דם *אעע הצילו לא רוצה T___T* תמונה? איזבלה הכוסית D:

CibiHeart92

New member
כמה הבובה עלתה?

את היית כולך "מחיר של כליה!" אז אני תוהה אם מצאת אחת בזול XD תתחדשי <:

Mana Sama

New member
LOL בהחלט יצאתי בזול

למרות שהמוכרים עשו לי קטע מעצבן כשהגעתי בצהריים עם חברה שלי הם אמרו שהיא עולה 280,כשחזרתי לקנות אותה בערב הם נזכרו שהמחיר בלי מע"מ אז זה קפץ ל-325,שזה גם זול,אבל סתם כזה..מה הקטע X.X

akane

New member
מחיר טוב~ תתחדשי + שאלות

ממה היא עשויה (פלסטיק / ספוג דחוס) וממה היא מצופה(בד טריקו / משהו איכותי יותר)? היא במידות שלך? ואיפה קנית כמובן? XD

SunsRequiem

New member
היא כאן!

משהו טוב שקרה השבוע? הפאה הגיעה משהו רע שקרה השבוע? הצטננתי, ויחד עם העיות הכרוניות שלי זה מצטבר ל.. משהו לא נעים בעליל. שיר השבוע: Thanks for the Memories - Fallout boy סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? באסרה, זה פשוט כל כך טוב. בילוי השבוע? צביעת בדים. ברצינות, זה מה שאני עושה כבר שבוע שלם, וזה לא נגמר. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציורי בדים בעיקר, מקווה לסיים את זה הסופ"ש כדי שאוכל להתחיל לתפור. למה מצפה בשבוע הבא? כלום. באמת שכלום. תמונה? היא הגיעה בזמן לשבועות! 3>>>

Kienai Negai

New member
עונה.

משהו טוב שקרה השבוע? פאותתתת :D המחשב תוקן. משהו רע שקרה השבוע? הרבה בעיות עם בית ספר X: הייתי חולה >: שיר השבוע: Iteza Gogo Kuji DONT BE LATE - May'n (תאיר: מוטאקההההההההה) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קלאנד+אפטר סטורי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הנובל של קלאנד <: בילוי השבוע? הרופא? קוספליי השבוע? אן וי בריטניה גה מג'ירו - תאהבו אותו!!! עכשיו!!!!!! הוא יצור ממש מדהים וחמוד 33333333333> http://en.curecos.com/profile/?ch=108002 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אסקה :> למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל את שריל? אני צריכה עוד לקנות בדים ושהחדר יגיע o_O תמונה? >>

Didsy

New member
DDDDDDDD:

משהו טוב שקרה השבוע? הגיעו הכרטיסים לברליןןןן ולהופעהההה!!!!!1!1!
אהה. חבר שלי חזר אחרי שבועיים בצבא! 3>
משהו רע שקרה השבוע? ממ.. לאדעת.
שיר השבוע: כל הביצועים של גלי השבוע.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סרט: דייט לילי. מעולההה. אנימה: פרי טייל! היה פרק חמוד, אבל הגיע הזמן לסטוריליין חדש. ד_ד. סדרה: גלי! פרק טוב ממש, לפחות לא מדכא כמו שבוע שעבר.. יוטיוב: רציתי לשים את טיק טוק שהיה בסימפסונס, אבל אין לי כוח לחפש את זה. P:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עוד ספרי פסיכומטרי. כיף חיים.
בילוי השבוע? השתלטנו על מדורה בשבת בערב, זה נחשב בילוי? קבוצת לימוד אוצ"מ שהייתה ממש כיפית ומוצלחת, והיום גלאמורמה! D:
ציטוט השבוע? משהו רנדומאלי משודדי הקאריביים. כלשהו.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לקצר לאמא את המכנסיים ולסיים את ה'כיסים' האלה שלוקחים לחו"ל P:
למה מצפה בשבוע הבא? פאקינג ברלין ופאקינג ליידי גאגא. בברלין. אני לא אשרוד את זה. ברלין. גאגא. ברלין. גאגא. ~מתה~
תמונה? אני + כרטיסים!!!!!!!!!! גאגא!!!!!!! אומייגאד!!!!!!!!!

CibiHeart92

New member
צריכה. למצוא. מכללה.

נמאס לי אני רוצה ללמוד. משהו טוב שקרה השבוע? פתחו בית קפה חדש בכרמיאל
משהו רע שקרה השבוע? מייק נסע לחודש >: שיר השבוע: דיסטאנס בגרסה שקטה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אראקווה מתחת לגשר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האנא קימי!! בילוי השבוע? ארוחת פרידה עם מייק שהפך למפגש מאולתר בגן שעשועים באמצע הלילה ציטוט השבוע? "Sonna Banana!" קוספליי השבוע? נמ. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשך על השמלת יום הולדת קצת למה מצפה בשבוע הבא? לחפש מקומות ללמוד בהם... תמונה? זה פשוט יותר מדי הצחיק אותי.....

CibiHeart92

New member
מכללה, אוניברסטיה, וואטאבר XD

העיקר להתחיל לימודי אנימציה כבר סעמק

למעלה