סכמ"ש

WayToDawn

New member
"הנה! אבולוציה!"

כאן הוא בן 13! כאן 15! וכאן 17! נו נו, בואי קאסט ג'יו הו סיי, אללה *WINK WINK*

Apushu

New member
תורי~

משהו טוב שקרה השבוע? הפאה הגיעה! אני מתפטרת סופית ורשמית D: משהו רע שקרה השבוע? לעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה =3=; אה כן, והתפוצץ לי קולה זירו בתיק שלי, ו-הכוללללל- נרטב, הצ'ק 400 שקל בונוס על פסח, התעודת זהות, הנובל !!!!!!! ;A; הכול. מזל שהדרכון לא היה שם. שיר השבוע: Angel Beat- My song סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: FMA brotherhood השלמתי הכול! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? עם אמא בנתניה עושות קניות לאחיינית החדשה D: ציטוט השבוע? ; קוספליי השבוע?; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יש המון אואקקים ;; למה מצפה בשבוע הבא? הולנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני טסה יום ראשון בלילה ^_^ תמונה? לא מתאים לי ארוך כמו שמתאים לי קצר ;A;

Mana Sama

New member
כולם מקבלים פאות פתאום O: תתחדשי 3>

ואלוהים איזה באסה הקטע עם הבקבוק ;-; מסכנה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif את מוכנה להפסיק להתפטר כל חודשיים?

בסוף תעבדי ביותר עבודות משעבדתי בירושלים!

Serf SaN

New member
כל הקטע אבל

זה שהיא מתפטרת מאותה עבודה וחוזרת אליה :p

CoralP

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? 100 סופי בתיאטרון מעשי
ועברה הבגרות בתיאטרון עיוני והלך ממש טוב. זהו זה, אני בוגרת מגמה ;;;;;;;;;;; משהו רע שקרה השבוע? סבא שלי בבית חולים במצב ממש ממש רע >< שיר השבוע: K-On - Listen סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: working!! והפרקים השבועיים של כל מיני סדרות, גם אנימה וגם אמריקאיות ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הארי פוטר השני. (התחלתי לקרוא מההתחלה. שוב.) בילוי השבוע? בגרות בתיאטרון עיוני? XD באמת שאני כבר לא זוכרת מה עשיתי השבוע... ציטוט השבוע? "אבל אנחנו לא טיפשים. אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג'" קוספליי השבוע? http://pinkyluxun.deviantart.com/art/Dynasty-Bow-Master-153561514 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? את התמונה לא צילמתי השבוע אבל כן ערכתי היום - http://i44.tinypic.com/8znpue.jpg למה מצפה בשבוע הבא? חתונה של בן דוד שלי ויום שמיניות. ולא מצפה למתכונת באזרחות._." תמונה? למי שיש בעיה אז חבל

CoralP

New member
+קבלו תיקון../images/Emo181.gif

משהו רע שקרה השבוע? סבא שלי נפטר עכשיו

Apushu

New member
אוי מיי גאד ;A;

i'm so sorry honey <333 אם את צריכה כתף--אני כאן בשבילך.

למעלה