סכמ"ש!

RoRiL

New member
סכמ"ש! ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

RakTsarot001

New member
להתחיל הכל מחדש

- שיר השבוע: נינט טייב - לא יכולתי לעשות עם זה כלום, Nevermore - Final Product - אלבום השבוע: Nevermore - This Godless Endeavour - האדם שעשה לכם את השבוע: לא מדברים על זה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה היה אצלי בידיים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אלוהים, מה את עושה לי" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא מדברים על זה. XD - מאכל השבוע: עוגיות של אמא, לזניה, נקניקיות בבצק, ועוף בתנור. אעאעהאעאע. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לאחותי, חזרות בג'אז, ביקור אצל המורה שלי לציור ביסודי, השיער שלי, הבגד גוף השחור, והרבה אוכל טעים. - משהו שהרס את השבוע: כלומ. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאפציץ בבגרות במתמטיקה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוהוהו. סתם: - תמונה מגניבה: אימפרוביזציה בעזרת הרגליים בלבד. זה נראה ג'יפתי יותר בwebcam ממה שזה באמת.
צבעי אקריליק וקצת פנדה. :)

FartherAway

New member
שבוע טירוף.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Jay Brannan - Unstable Boy - אלבום השבוע: הפסקול של שיקגו.
- האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין! - משפט השבוע: "שיחה שלא נענתה? מה אכפת לי. העיקר שאני נהנה." - דבר שהשגתם השבוע: 91 בהיסטוריה! - מאכל השבוע: אמ. ג'חנון? - משהו שעשה לכם את השבוע: כל אתמול. - משהו שהרס את השבוע: כלום.
אה, אולי זה שלא הלכתי לתיאוריה בסוף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדעת מי התקבל למשלחת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעשות תיאוריה.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פףף, לאיודע. סתם: - תמונה מגניבה: סתם כי זה ממש מצחיק אנשים בפייסבוק.

P i x i e s

New member
נמאס ממתמטיקהההה../images/Emo4.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: כשאומרים- הכבש השישה עשר
- אלבום השבוע: הכבש השישה עשר - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Falling down, falling down... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): גופייה שלא ממש אהבתי, ציונים נוראיים וזהו - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהולכים לוילאג' =] - משהו שהרס את השבוע: ריבים מפגרים עם אמא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את מתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ים מחר, שמתמטיקה יילך טוב, שאחרוש להיסטוריה... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
כיף

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ayreon- ride the comet - אלבום השבוע: אוסף פולק מטאל שחבר של אחותי הכין לי:] - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצו, מיכ, ליל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הפסקתי לזכור אותם
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי "אל תתעסקו עם הזוהן", חרא סרט, אל תראו אותו
- מאכל השבוע: ממ שוקולד דפינטלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א עם ניצו:] - משהו שהרס את השבוע: אמא, כרגיל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את מעייני ליותר מ5 דקות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את הבגרות במתמ' בשלום [חח זה 001 ו002, אז כנראה שיהיה בסדר
] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ מעייני
סתם: - תמונה מגניבה: ככה נראה שיעור מתמ' אחרון שלי
[כןכן, בתמונה זה המורה הגבר שלנו
]

Snow fairy

New member
אה, והבטחתי תמונה של הציור של הקעקוע שלי:]

זה עם המיקום והכל. מה דעתכם?^^

Snow fairy

New member
חח זה היה יומולדת של המורה שלי,

אז מישהו מהכיתה הביא;] [אחרי זה גם היה טורניר טאקן מטורף
]

שרון710

New member
זה לא רק שהמלך הוא עירום,

הוא גם נראה זוועה. 'סתכלו במראה.
השבוע שעבר: - שיר השבוע: Mika- lolipop. כזהההה שיר גיי וחמוד
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: בופי. :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא יודעת.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אח שלי: "מה גרמניה?! מה אני אקנה בגרמניה?!" אני: "סבון. תקנה סבון." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מזגן בחדר
- מאכל השבוע: פיצה. כי אין אוכל בבית. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שנגמר תנ"ך לעולמי עד! שעברה גם המתכונת השנייה במת' שקיבלתי בה 85. - משהו שהרס את השבוע: אנשים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנחליט על תאריך לקוקה-קולה וילג' ושתעבור הבגרות במתמטיקה בהצלחה!!:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הצלחה במת', לקנות כבר שמלה לחתונה, לנסוע לקריון, למצוא עבודה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה: לי ולניר היה קצת משעמם.

RakTsarot001

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תמונה ענקית!

זה נראה פסיכדאלי לגמריי בתצוגה מקדימה.

gurke

New member
תפוזבל

פעם 9 שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזו. השבוע שעבר: - שיר השבוע: נטע אלעד - שיר ערש. הוא לא יוצא לי מהראש. - אלבום השבוע: Dream Theater - 6 degrees - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ, לא יודע, החברה מהבוגרת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני אשרשר להודעה הזו את המילים של שיר ערש. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "קטן קטן, אבל מלא באהבה!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי אנגלית?
- מאכל השבוע: הממ, פסטה בולונז -0
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של נוגית ביום ראשון, קייצת בוגרת אתמול והיום! - משהו שהרס את השבוע: הממ, למה שמשהו יהרוס לי את השבוע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש בגרות במתמטיקה, אז מן הסתם..המממ לא יודע חוץ מזה, אין איזה אירוע מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנצליח בבגרות. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה: תפוז מסרב לתת לי להעלות תמונה..תסתדרו בלי

gurke

New member
השיר.

שיר ערש/נטע אלעד נומה, ילדי, נומה, ילדי, המיטה עוד חמה, נום לך בה, המיטה עוד חמה. נומה, ילדי, עת אשיר לך שיר תשכח הצרה, המיטה עוד חמה, והלילה קריר. נומה, ילדי, חדל מלבכות, תכף יחשיכו כל האורות אז חדל מלבכות. נומה, ילדי, עת תפרש חשכה, המיטה עוד חמה ואמך בתוכה, נום לידה. נומה, ילדי, פן תקפא המיטה ותעור משנתך, ותתהה מה קרה כי אמך לידך. נומה, ילדי, כמו אמך הישנה, אל נא תירא בחוץ הלבנה זורחת ברורה. נומה, ילדי, אל נא תירא מידה של אמך, אמנם היא קרה אך כולה רק שלך. נומה, ילדי, נומה לעד כמו אמך לצדך, אל נא תפחד, היא אוהבת אותך נומה, ילדי, הצמד לאמך היה זה סופה, ועתה זה תורך להפוך לגופה. נומה, ילדי נומה, ילדי. ------------ השיר הזה מעביר בי צמרמורות איומות.

LadyFlame123

New member
../images/Emo156.gif יאללה

השבוע שעבר:
שיר השבוע:Nipsey Hussle Feat. The Game - Bullets Amorphis - Silent Waters מה שלא הספקתי לומר - רן דנקר וסיוון טלמור ( wtf מה עובר עליי
)
אלבום השבוע: Hand Of Blood - Bullet For My Valentine
האדם שעשה לכם את השבוע: הממ לאדעת
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לימפוציצים מסוג B"
..בדיחות ביולוגיה
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שהלך סבבה בבגרויות,שיזוף היום
מאכל השבוע: ממתקים!!! ועוגה!
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שלא עשיתי שום מועד ב' במתמטיקה והציון הגשה היה סבבה, שהשבוע לא היה כזה נורא כמו שציפיתי.
משהו שהרס את השבוע: לאדעת. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: דאנס בר בסופ"ש, בגרות אחרונה.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצטרך מועד ב'. ושיהיה אחלה שבוע.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
תמונה מגניבה: היא מוזרה אבל אני אוהבת אותה..

למעלה