סכמ"ש!

mikmikonet

New member
הנה היא בערך היום ../images/Emo9.gif

התמונה מלפני קצת יותר מחצי שנה

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif

העיניים שלי יותר כחולות ושלה יותר ירוקות, היא שחומה יותר ממני ואני מתולתלת לעומתה. חוץ מזה, העולם מתחלק ל-2: אלה שאומרים שאנחנו שתי טיפות מים ואלה שאומרים שאין קשר בינינו. תחליט לאיזה חלק אתה משתייך

gurke

New member
חוץ מהשיער אתן אותו הדבר בדיוק ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יפייפיות!

B a m b o o k

New member
אתן מדהימות!

חחחחח זה כמוני וכמו אחותי... יש כאלה שאומרים שאנחנו ממש דומות, עד כדי הגזמה וחושבים שאנחנו תאומות ויש כאלה שלא רואים קשר (אני בצד שלהם.. חוץ מהעיניים אין לנו כלום דומה)

שרון710

New member
אצלי ואצל אח שלי זה בדיוק ההפך../images/Emo3.gif

אין לאף אחד ספק שאנחנו דומים. אנחנו נראים ממש אותו דבר
רק שהוא בבן ואני בבת
והוא גדול ממני, ורואים את זה

Broken sound

New member
באיחור ממממשששש!!!!!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע:Lil Wayne ft Static - Lollipop - אלבום השבוע: מממממ - האדם שעשה לכם את השבוע:מעיין
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שומדבר מיוחד נראלייי. - מאכל השבוע:פסטטטטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מעיין בארץץץץ והמשפחה מארה"ב פהה. - משהו שהרס את השבוע:ממ שומדבר מיוחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ לסיים עם הבגרויות+הצו הראשון ואז הראש קצת יהיה נקי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מממ..... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברות מירושליםםםם סתם: - תמונה מגניבה:
סורי על מה שהיה.אניאוהבת אותכן..

למעלה