סכמ"ש!

איזו שביזות, ה' ../images/Emo4.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:
שום דבר לא יפגע בי- כנסיית השכל. אול אאוט אוף לאב- אייר סופליי. כן, אני כוסית.
- אלבום השבוע:
גבירותי ורבותיי- משינה
- האדם שעשה לכם את השבוע:
נראהלי שהקבוע שלי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"..אול גט בטר אין טיים"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
לא עולה לי כרגע
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
מגן חרא ב006.
- מאכל השבוע:
קוסקוס, תמיד
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
ההרקדה של יום חמישי. כ"כ נהנתי.
- משהו שהרס את השבוע:
חברות כאלה מניאקיות :/ מגן של 006.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לראות את הכפרושון. אני מקווה בשבילו שהוא לא יצא מטומטם ויזמין את המוות של עצמו.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
הצלחה במבחנים בערבית של מודיעין
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
הכפרושון, באמת. נראהלי שאני כזאת טיפשה :/
סתם:
- תמונה מגניבה:
אין לי ואין לי כוח.

זה בגללך תגידי לו

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אהבת פועלי בניין- שלישיית גשר הירקון (הוא היה ברדיו ונתקע לי בראש...והוא די נחמד
) - האדם שעשה לכם את השבוע: המורה למתמטיקה עם ה95
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא נראה לי שיש כזה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז את זאת שישבה פה בחדר ולמדה תנ"ך? איזו מחנכת חמודה יש לך"
(המנהלת של החטיבה על המחנכת שלי) וגם "וואי איזה חמודה...בא לך לשים לי את זה בחדר? בואי" (המורה לתנ"ך על מה שהבאתי לה ביחד עם חברה. היא אמרה עוד משהו אבל אני לא זוכרת מה...באמת שזה עשה לי טוב שהיא אהבה את זה.) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שני זוגות מכנסיים שחיפשתי כמוהם בטירוף וסופסוף מצאתי - מאכל השבוע: בשר עם יין ובטטות. יצא ממש נחמד... אה כן, וניוקי שאני עשיתי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבגרויות שעברו סופסוף - משהו שהרס את השבוע: זה שגיליתי שלא יתפרסמו הציונים של מועדי א' לפני המועדי ב'... שלושה שאלונים במתמטיקה באותו יום זה לא כיף
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור יום רביעי...ככה נהיה גם אחרי מתמטיקה וגם אחרי אתרים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במתמטיקה כדי שלא נצטרך מועד ב'...אה כן, גם לעבור בשלום את אתרים כי לא סתם עבדתי על זה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת, אולי אותו...למרות שבטח לא יצא, הפעמים היחידות שאנחנו מדברים זה דרך המחשב >< סתם: - תמונה מגניבה: הייתי שמה תמונה מהתגבורים בתנ"ך, אבל מעדיפה שלא, אז תדמיינו אולם הרצאות מלא בגבים של תלמידים ומורה אחת שרואים בקושי XD

B a m b o o k

New member
כמה שזה טוב אנ'לא יכול לחשוב

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אין רוקנ'רול בעברית-חמי רודנר ושליחי הבלוז - אלבום השבוע:רג'ינה ספקטור-בגיין טו הופ - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד>< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה קצת נשאר מקום בקצה ההר לפני תהום" (נעם רותם-לפני תהום) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כמה זמן לא שאפתי אבק מהרשת"
- דבר שהשגתם השבוע: עברו עוד כמה בגרויות - מאכל השבוע: קוסקוס של סבתא - משהו שעשה לכם את השבוע: שעברו בגרויות... - משהו שהרס את השבוע: שיעמוםםםםםם!!! אין לי לאן לצאת
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת יש בית ריק וזהD:::
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנלמד טוב להיסטוריה, ושאני אסע לדסי ולא אבאס אותה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דסי
סתם: - תמונה: קושקוש

giraffeeeee

New member
שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד מנותק.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Will.I.Am - Heartbreaker - האדם שעשה לכם את השבוע: קושקוש והשכב"ג - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בכל כוחך... תצחקי, תשאגי, תפגעי תפצעי, תתלשי, תדפקי שלא תשתקי לעולם יותר עוד. תילחמי, תהלמי, תצעקי תשגעי, תדרשי, תכבשי שלא תתבישי לעולם יותר עוד." - אפרת גוש/ קרב אגרוף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז מה את אומרת? אני ואת? יחד?.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 3 גופיות,2 חולצות, 2 טייצים וחצאית אחת - מאכל השבוע: ארטיק ויטמינצ'יק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום מרוכז ביצפר אחרי שבוע בערך בבית - משהו שהרס את השבוע:ההודעות היום מבוביז השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי מתחילים ב09.30 , יומולדת לדוד שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יצלם בשבילי את ההצגה של י"ב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אה.. סתם: - תמונה מגניבה: אחרי ההבטח'ה של שכבת גולן - אני, אלון המרכז ויובל

giraffeeeee

New member
שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד מנותק.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Will.I.Am - Heartbreaker - האדם שעשה לכם את השבוע: קושקוש והשכב"ג - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בכל כוחך... תצחקי, תשאגי, תפגעי תפצעי, תתלשי, תדפקי שלא תשתקי לעולם יותר עוד. תילחמי, תהלמי, תצעקי תשגעי, תדרשי, תכבשי שלא תתבישי לעולם יותר עוד." - אפרת גוש/ קרב אגרוף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז מה את אומרת? אני ואת? יחד?.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 3 גופיות,2 חולצות, 2 טייצים וחצאית אחת - מאכל השבוע: ארטיק ויטמינצ'יק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום מרוכז ביצפר אחרי שבוע בערך בבית - משהו שהרס את השבוע:ההודעות היום מבוביז השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי מתחילים ב09.30 , יומולדת לדוד שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יצלם בשבילי את ההצגה של י"ב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אה.. סתם: - תמונה מגניבה: אחרי ההבטח'ה של שכבת גולן - אני, אלון המרכז ויובל

L i O r K u S h

New member
לא מסוגלת ללמוד עד מאוחר...../images/Emo189.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Daughtry - Its Not Over Daughtry - Crashed Incubus - Drive
- האדם שעשה לכם את השבוע: יוסי
אנה ודורה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Whatever tomorrow brings, I'll be there With open arms and open eyes" אני באמת בנאדם כזה... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המורה למתמט': "תכתבו לי כמה אתם חושבים שמגיע לכם בכל שאלון" אני: "אני חושבת שמגיע לי 4 יח' " קצת הומור רגע לפני שמקבלים ציוני הגשה... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): העברתי שירים לפלאפון ואת התמונות מהפלא למחשב
הייתי אצלו, פעמיים
ועברתי 3 בגרויות ואני עדיין חיה
טוב זה כי אף אחת מהם לא הייתה במתמט'.. - מאכל השבוע: פיצה היום וממתקים אצל יוסי... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שלישי בערב אצל יוסי...רביעי אצל דורה ש"למדנו לביולוגיה" - משהו שהרס את השבוע: למידה למתמט'. אז לא נסעתי לסבתא ולא יצאתי אתמול ובלע.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שמתמט' יעבור. דאנס בר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמתמט' יעבור וגם בשלום...שאני לא אצטרך מועד ב'(כן הא...) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל החבר'ה שלא ראיתי מלא זמן(בעיקר סימונה ובן). את דורה ואנה מחוץ לביצפר ובלי שום קשר לבגרויות. ויוסי סתם:עד שאני נכנסת לפורום אני חופרת עמוק
- תמונה מגניבה:מהפלאאא!הים מאחור יפהה.. הודגש באמצעותי כן ממש...

danieli rose

New member
לא זכרתי שהשבוע הזה היה כ"כ עמוס עד עכשיו

השבוע שעבר: - שיר השבוע:היו המון.. סוליקו - לא ציפיתי Pixies-where is my mind? janis joplin- piece of my heart Shamandalie-sonta arctica - אלבום השבוע:אין ספצ' - האדם שעשה לכם את השבוע:הממ..ראותם! :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "and the truth is..I miss you" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אתמול: "רותם!" *הפסקה לשניה* "וואי שכחתי מה רציתי להגיד לך:|" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מחקתי את המס' שלו. :) סופסוף. ובאמת הורדתי במשקל חח ולאדעת..היה שבוע מגניב בעליל. - מאכל השבוע:יותר בכיוון של שתיית השבוע. בירה והרבה :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:פרילנד בראשון, אתמול בית ריק לחברה, ובכלל לסיים עם תנ"ך, עם אנגלית (להשנה) ועם המתכונת בהיסטוריה.. - משהו שהרס את השבוע:הוא. שיגע אותי סעמק. אבל די נגמר:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משהו ספציפי האמת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הממ..ים והרבה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מארק.. סתם: - תמונה מגניבה: השמיניסטים הכי טובים שיהיו אי פעם :)

"ילד גדול רק רוצהרק רוצה להיות מאושר":)

השבוע שעבר: - שיר השבוע:רק תבקש-עברי לידר השיר החדש שלו/כנסיית השכל-שום דבר - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מיש עלה ליער:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שום דבר לא יפגע בי שום דבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):6 בבוקר בM הדרך עצרנו בדרך לעלייה ליער ואז אמרנו למרכז הבוגר שלנו"אבא נוווווווווו מתי מגיעים לצימר" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אייס שוקו של ארומה - מאכל השבוע:אממממ שניצל של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מערך מקדים למנההההה - משהו שהרס את השבוע:מתכונת בג"ג השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממממ שיהיה דגם ושירטוטים שבת הדרכה להתמדוד לריכוז - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:^ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין סתם: - תמונה מגניבה:מתן ואני בארץ הממתקים

Anni Lupu

New member
"This is the real, this is me "

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Demi Lovato- This Is Me This is the real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be now Gonna let the light Shine on me Now I found Who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): משפט המחץ היה מפי אמא: "את חייבת לשבת יותר וללמוד".. כמה בנאדם יכול לשבת וללמוד?!?!?! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 150 ש"ח מהורדת כלבים - מאכל השבוע: לזניה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לראות אתמול בלילה את הסרט camp rock - משהו שהרס את השבוע: ללמוד למתמטיקה!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגמור עם מתמטיקה, הופעת ריקוד, סמינר שכבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח בבגרות, שיהיה זמן פנוי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רשגדית לשעבר סתם: - תמונה מגניבה: וככה נראה תינוק פיליפיני (התינוק של העוזרת של דודה שלי)

mikmikonet

New member
And don't it feel allright?... ../images/Emo192.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: אני כבר לא יכולה לספור
ג'ייסון
היו כל כך הרבה. נגיד שניים- Better + After An Afternoon - אלבום השבוע: waiting for my rocket to come
- האדם שעשה לכם את השבוע: no se - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Be so happy with the way you are, Just be happy that you made it this far... סתם אהבתי את המשפט. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חוש הומור יש לג'ייסון הזה...
"- אמא שלי על השם של הדיסק החדש
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נוט ייט. אבל מגן טוב במ"מ! 100 (002) - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רסיטל פסנתר שדפקתי לאמא שלי בספונטניות ביום שישי
- משהו שהרס את השבוע: נתקעתי בבית די הרבה בחוסר מעש, היה קצת מעצבן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביי מתמטיקה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: WSWDWST
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות סתם: - תמונה מגניבה: כבר אין לי מה לשים
אז הנה תמונה שמצאתי אתמול, אחותי הבובונת כשהייתה בת 4
היום היא בת 9

mikmikonet

New member
../images/Emo23.gif

כן, כפרה עליה, רק שהים היא... "קצת" יותר גדולה
אבל עדיין מהממת

למעלה