סכמ"ש!

L i O r K u S h

New member
כבר אמרתי לך שזה מדהיםםם!../images/Emo189.gif

נזכרת בשיר הזה בגללי? ד"א באלך לתת לי את האתרים ברוסית שהייתי מורידה מהם שירים... הם נמחקו לי מהמחשב ואני לא זוכרת אותם( זייצ'יק או משו...)

LadyFlame123

New member
חחחחחחחחחח

זייצ'יק
. www.zaycev.net וכן, אשכרה הקשבתי לשיר הזה בגללך
.

Aline In Chains

New member
Quiet.

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:Jeff Buckley - The Sky Is A Landfill - אלבום השבוע:Kaya של בוב מארלי. - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Jeff Buckley - Opened Once. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עבודה? - מאכל השבוע:סיני - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היה נחמד בעבודה. - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים עם כל החרא של הבצפר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:טוב יותר? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה:סתם כי הטומטום הזה כבר לא שלי:(

RoRiL

New member
השבוע טססס

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מיכל ודורין ישמחו.. השיר הזה של ג'ייסון ?
- אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: שקד ונדב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): להלהלה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוף! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מיקודית מתמטיקה גמורה. ובית ריק! - מאכל השבוע: פופקורן - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי בערב, היה נחמד! - משהו שהרס את השבוע: אמממ הלימודים למתמטיקה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור מתמטיקה.. יו.. ושההורים יחזרו מחו"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהם יקנו דברים שווים :p - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמא, האמת. סתם: - תמונה מגניבה: חח סתם נזכרתי בזה. מהחזרות בתיאטרון.

mikmikonet

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

יום יבוא ונדביק את כולם בקדחת הג'ייסון

dcohn

New member
וואי וואי וואי שמש זורחת מעליי ליי ליי..../images/Emo19.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: איים יורז, כמובן
וגם השיר של דאפי שנתקע לי בראש כרגע.. וגם ים- המושבה...
- אלבום השבוע: ג'ייסון כמו כל שבוע...
- האדם שעשה לכם את השבוע: רויתה:] וגם המורה למתמטיקה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):משיר? אין...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנה: "אה! זה אנה בלופ בלופ בלופ!" (יש לי את זה מתועד בוידאו!
) וגם עוד מלא דברים עם גל ורוית ועם אנה וליאורה... היה שבוע טוב אחרי הכל...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי חולצה מגניבה ממש ב Tמרקט.. אפורה וכתוב עליה: "א גרעפצעלע ארויס, א געזונטעלע אריין" (גרעפס יצא- בריאות נכנסה
)... וגם 100 הגשה ב003 וב005 :)
- מאכל השבוע: שוקובו
ועוד מלא דברים. אני צ'מנה וטוב לי עם זה! חה!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול עם גל ורוית היה שיא הכיף... בערב חברים באים לפה...
- משהו שהרס את השבוע: סבא נפל, הוא בבי"ח ועשו לו ניתוח=\ ועכשיו הוא יצטרך לעבור תקופה ארוכה של שיקום... אבל היינו אצלו היום ואלוהים, הבנאדם תותח, הוא מתנהג כאילו מחר הוא כבר רץ שם על הדשא בחוץ... השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:נחת.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מתמט' יעבור טוב.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שההורים יחזרו בשלום ובבטחה מחו"ל:) סתם:
- תמונה מגניבה: לא יכולתי רק אחת.. ת'אמת שרציתי יותר אבל פיקאסה מטומטמת.
ורציתי גם תמונה של אנה מהיום שהיא וליאורה היו אצלי אבל זה רק אם היא תרשה לי
.. (מרשה?
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

L i O r K u S h

New member
מורה למתמט'?../images/Emo189.gif

מה זה טי-מרקט ולמה יש לזה חותמת? כבר אמרתי לך שאני גאה בך?(על מתמט')

dcohn

New member
1.ליה../images/Emo3.gif

2. יריד כזה עם חולצות מגניבות
3. תודה, תודה

dcohn

New member
הא ויש לזה חותמת בשביל אנשים כמוני,

שלא מצליחים לבחור בסיבוב הראשון ורק כשהם חוזרים אח"כ הם מצליחים לבחור

אני ממש חייבת ללמוד.. נשארו לי עוד 33 יצירות!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שוב הדיסקו כאן- הדורבנים.. עשינו על זה ריקוד בסוף של הבגרות - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני עוד מחפשת... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)היו כל כך הרבה!!! הינה אחד מהבגרות: אתמול בלילה תפסתי אותך על הברכיים משפשף לי ת'ריצפה במטבח מנער את הראש שלך ומילל : טביעות רגליים!!! אויי טביעות רגליים!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי את הבגרות הגשה 93.. - מאכל השבוע: המבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבגרות - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בהיסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בריכה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ סתם: - תמונה מגניבה: אני ציירתי.. טעון הרבה שיפור.. אבל יחסית למצב שבו ציירתי את זה.. זה היה ברגע של משבר, לא הצלחתי להתאמן להיסטוריה וזה מה שיצא XD

R a n d a l l

New member
הייתה כאן כותרת אבל עכשיו היא איננה.

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:perfect situation - weezer
- אלבום השבוע: Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain - Yann Tiersen
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): what's the deal with my brain? why am i so obviosly insane?
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כשאני הייתי בגילך, חיכיתי בסבלנות לנסיך על הסוס הלבן" "ואז הגיע רק הסוס והתחתנת איתו"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תשומת לב
- מאכל השבוע: גלידת שמנת
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: יותר מדי רגשות ויתושים
השבוע שבפתח: שיהיה כיף, קל ורגוע. סתם: - תמונה מגניבה: תפוז מסרב להעלות אותה

למעלה