סכמ"ש D:

rocket

New member
עונה ~

משהו טוב שקרה השבוע? הייתי אצל לירון והתחלנו לעבוד על הקוספליי סוף סוף. היה ממש ממש כיף. אה ו, החזירו לי את הכסף שהיו חייבים לי בעבודה אז אני סוף סוף יכולה לשלם על הבדים !
משהו רע שקרה השבוע? לא יודעת, לא היו דברים ממש רעים, שזה טוב.
שיר השבוע: Love Struck של v Factory (בושה לי ....)
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סרט - "ראיון עם הערפד" שהיה ממש טוב גם בפעם ה10000, אנימה - פאנדורה, פאנדורה ועוד קצת פאנדורה, סרטון יוטוב - http://www.youtube.com/watch?v=ePMOvoPVvqg (מכאן שיר השבוע, אני מאוהבת בקליפ הזה לגמרי.....
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המנגה של פאנדורה
בילוי השבוע? סוף שבוע אצל חברה באשקלון + האופרה בפארק ~
התחדשות השבוע? כלום
ציטוט השבוע? לא יכתבו כאן מטעמי צנזורה (לירון XD)
קוספליי השבוע? מצאתי דברים מדהימים בCOSPLAY.COM אבל זה במחשב בבית ...
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נקיון החדר של לירון אחרי שהיא תפרה ודנה גזרה. משרת או לא משרת ?!
למה מצפה בשבוע הבא? ללעבוד על האביזרים לקוספליי, מצעד הגאווה בירושליים
אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שפגשתי השבוע, תודה :~
תמונה? אין לי ...........

Serf SaN

New member
BTW,

אם את רוצה את התמונות של אוטנה (מה שכתבת לי בקוסקום), תשלחי לי איפשהו את המייל שלך וזה. אני אשלח. :)

S.Riddle

New member
DDDDDDD:

אוף, למה צינזרת, הייתי מוצלחת בסופ"ש הזה XDDDD אדה

rukia chan

New member
מסכמ"שת~ D= ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי את הרישיון שלי ונהגתי D: משהו רע שקרה השבוע? כאבה לי היד מאוד וחיל הרפואה של צה"ל חרא? שיר השבוע: הפלייליסט -_- סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לרוע המזל אין, משומה לא היה לי זמן לזה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בדידותו של קורא המחשבות
בילוי השבוע? תפירה אצל מיתר, לילה עם חברות, מפגשפלייליסט. התחדשות השבוע? רישיון D: ציטוט השבוע? אוף, היו המון ואני לא זוכרת אפילו אחד! >: קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? לדעת מה לא בסדר עם היד שלי וכאלה. אדם שעשה לך את השבוע? יותר מדי 3> תמונה? ~

Ayelet chan

New member
מיפ~

משהו טוב שקרה השבוע? פגשתי את חברה שלי מחו"ל. 3> משהו רע שקרה השבוע? היא טסה חזרה. ;__; וכנראה לא דוחים לי את הגיוס ואני לא אוכל לבוא לכנס של אמא"י. \: שיר השבוע: Adam Lambert - For Your Entertainment סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=dYhiBNugbb4 וגם ראיתי את ה"פ6 שוב. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? יש לי כל כך הרבה מאנגות חדשות. XD בילוי השבוע? עם חברה שבאה מחו"ל. 3> התחדשות השבוע? היא הביאה לי עוד פוקי! וחוצמזה כי לא היה שבוע שעבר, הגיעו הרבה מאנגות: http://img62.imageshack.us/img62/2521/35336157226758617112199.jpg http://i31.tinypic.com/2vlppww.jpg ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עבדתי על הקוספליי שלי ביום ראשון-שני ותפרתי במכונה של חברה. D: למה מצפה בשבוע הבא? לאדעת אדם שעשה לך את השבוע? נויה. 3> תמונה? המאנגות ששמתי מקודם~ XD

Kienai Negai

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע? הרבה הספק בקוספליי!!! וחופיתוש חזרה 3> משהו רע שקרה השבוע? סתם, ריבים עם חברות >: שיר השבוע: David Guetta - The Answer, Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המורדים XDDD אני דיי בנוסטלגיה XDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנדורה הארטס :) בילוי השבוע? סתם, אתמול אצל חברה ות"א ברביעי התחדשות השבוע? פאת וואניל #$@#$@# והרבה בדים ציטוט השבוע? אין..XD קוספליי השבוע? לא שראיתי כאלה.. XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המון!!!1 קוספליי לכאמ"י כמעט מוכן, סאיה מוכנה, מאגנט מוכן. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את וויל ואסקה. אדם שעשה לך את השבוע? חברה טובה בשם סברינה 3> תמונה? שיהיה D:

Didsy

New member
טוב, בסדר~

משהו טוב שקרה השבוע? אבישי סיים בה"ד1!! כיף. וסתם שבוע רגיל כזה.
משהו רע שקרה השבוע? ממ.. לא מצליחה לחשוב על משהו רע באמת.
שיר השבוע: כל מיני צ'ייקובסקי.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פרק מעולה של פריטייל! וטרון D:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממ.. קורות חיים נחשב?
בילוי השבוע? גלאמ שלשום! 'שוליית המכשף' אתמול ו'התחלה' היום. ובעיקר הרבה אבישי. 3>
התחדשות השבוע? כל מיני שטויות באיביי. אני חייבת להפסיק עם זה. ._.
ציטוט השבוע? "It's just a game!!"
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וואו, מלא. עבדתי על התחפושת לגלאמ כל השבוע, תחפושת שלמה לאבישי שנתפרה בשעות בודדות, ועוד כל מיני עבודות פה ושם..
למה מצפה בשבוע הבא? לשלוח קורות חיים? ._. ט"ו באב!!
אדם שעשה לך את השבוע? אבישי. :)
תמונה? ממ.. תחפושת-טרון באולטרה-סגול במסיבה בחמישי. :) היא גם זוהרת בטירוף בחושך, ולא רק באולטרה!

Serf SaN

New member
עדיין לא הבנתי. מה זה הטרון הזה בדיוק?

ותביאי תמונה! זה יהיה נחמד. :)

למעלה