סכמ"ש D:

Didsy

New member
גדךחלךרקכגדגדצלכףגלך

על רגל אחת - סרט של דיסני שהקדים את זמנו ויצא ב1982. עכשיו (כאילו, סוף 2010) יוצא סרט המשך (שאגב, שבר שיא - סרט ההמשך שיוצא אחרי הכי הרבה זמן), שנקרא טרון לגאסי. סוף!

SunsRequiem

New member
בייגלה בצורת פיל!

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט משהו רע שקרה השבוע? אני שונאת את עצמי. זה מסכם הכל. שיר השבוע: Gay Bar סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מתי היה זמן? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Trinity Blood - Rage Against the Moon 1-3 בילוי השבוע? מפגש קאסט! 3>>>>>> התחדשות השבוע? כאב ראש. ציטוט השבוע? "רגע רגע, תנו לי להבין... אתן מחפשות קוספליי לג'סטין ביבר?" קוספליי השבוע? הקאסט שלי + צעיף נוצות שחור. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי קיץ שלי, ויחסי אהבה שנאה כלפיו. למה מצפה בשבוע הבא? השלמות בדים, תפירה. אדם שעשה לך את השבוע? גיא ^__^ תמונה? בקרוב~

string chan

New member
תגידי, ../images/Emo191.gif

בגללך אין איפה לקנות את הנובלים של טריניטי? P: (סתם, האמת שהייתי בCNV ובקומיקאזה רק אתמול, וזה היה אחרי איזה כמה חודשים טובים שלא הייתי בהם.... ><")

SunsRequiem

New member
אני השאלתי את שלי!

אני גם מחפשת לקנות. אני ממש ממש אוהבת את הנובלות של Rage Against the Moon...

סכמ"ש!!!

משהו טוב שקרה השבוע? הייתי באיטליה D:! משהו רע שקרה השבוע? חזרתי לארץ =DDDDD סתם. לא היה משהו רע :) :) שיר השבוע: My baby left me - Rox סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: יוגי הו - עונה 0!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? זה לא ממש מהשבוע - אבל, הספר משאלה אחת ימינה. מדהים. מומלץ ממש! בילוי השבוע? איטליה זה נחשב? P: למרות שזה היה שבועיים! התחדשות השבוע? מלא בגדים שקניתי ביום שלישי XDDDDD שופינג באיטליה רולז :) ופאה חדשה! ציטוט השבוע? "קאיבה ירוק!!!!!" - גל ו"מה?" - קווין ועוד מלא שאני בקושי זוכרת. בטח הקול שקווין הוציא מהפה שלו כשהבהלתי אותו מאחורה אחרי שהתחבאתי לו וליפעה במלון :)!!! קוספליי השבוע? אין >#<! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום! למה מצפה בשבוע הבא? ת'אמת לעבודה :) מחר 3> אדם שעשה לך את השבוע? קווין ויפעה ואחותי! וכולם. כל מי שהתגעגע ודאג :) 3> וההורים שלי. אמגגגג. תמונה? אני ויוליוס קיסר אהובי :)

SHE RA

New member
סכמש :)

משהו טוב שקרה השבוע?ראיתי את הסרט ינספשן משהו רע שקרה השבוע?אממ סידרתי את החדר שזה לא בהכרח דבר רע XD .. וכל מני דברים שהתבטלו ... שיר השבוע:השיר סיום של הטליה כוחות הציר XD הוא כזה ילדותי
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:הטליה כוחות הציר ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?כל מני דפי תווים... בילוי השבוע?אין ממש.. נסעתי לירושליים לפני קצת יותר משבוע... התחדשות השבוע?אממ משקפי שמש חדשים
ציטוט השבוע?‎"The entire world is driven by a will-- blind and ruthless." קוספליי השבוע?~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?התעסקות בספריי ובצבעי גועש XD למה מצפה בשבוע הבא?אממ להרבה כאב ראש בכלי זמר אדם שעשה לך את השבוע?וול... אחיות שלי תמונה? אין.. חבל שלא צילמתי את הלפני ואחרי של החדר זה היה מצחיק

Lightning9

New member
מסכמשת מאורלנדו~

משהו טוב שקרה השבוע? כל הטיול המדהים הזה לארה"ב. מיאמי ואורלנדו, יומיים מהממים של יוניברסל!! משהו רע שקרה השבוע? ארז סיים בה"ד1 ולא הייתי שם כדי להיות איתו. [כי יופי, סיום קורס יום אחרי שאני טסה. מי המפגר?!] שיר השבוע: הTHEME של הארי פוטר~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סרט כלשהו ללא שם שהתחלתי לראות באחת מהנסיעות באוטו ולא סיימתי כבר שבוע ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין פה זמן לקרוא בילוי השבוע? היום היוניברסל איילנד אוף אדוונצ'רס. OMG הפארק הארי פוטר באמת מדהים התחדשות השבוע? כמה בגדים, מפת קונדסאים, שרביט של רון
הם מהממים ^-^ ציטוט השבוע? "שרק קטן עלי! תראי את הרגליים שלי!" אבא אחרי הרבה סטרואידים והליכה [סטרואידים מהניתוח וזה] קוספליי השבוע? ---- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ברור. אני פדלאונת וגם קצת בארה"ב למה מצפה בשבוע הבא? דיסני
עושים פה קניות וממשיכים לוושינגטון בחמישי~ אדם שעשה לך את השבוע? אע המשפחה שלי 3> חוץ מהפלוץ הקטן! תמונה? אנחנו בהוגסמיד!!! OOO:

למעלה