סכמ"ש D:

S.Riddle

New member
יש לך טיפים איך לעשות את זה? ../images/Emo3.gif

אני לגמרי מחוסרת רעיונות.

S.Riddle

New member
בעולם אידיאלי.... ../images/Emo3.gif

אני סתם מנסה לעשות בריינסטורמינג.

Mana Sama

New member
אוממ..לא ממש יודעת

כשרציתי להץחפש אליה חשבתי על חתיכות קאפה עם מגנט בניהן,כדי שהחרב תוכל להיות גם במצב השלם שלה אבל עוד לא מצאתי פתרון למה יקרה אז עם החבל שמחבר בניהן XDD ארמ..אין לי מושג

S.Riddle

New member
את יודעת מה....

גרמת לי לחשוב על משהו, אבל דווקא עם מגנטים הפוכים... כדי שהחלקים לא יוכלו לגעת זה בזה עקב הקוטביות ההפוכה.... ואז אולי איכשהו להגביל את הגודל של החרב... תני לי לישון על זה, אבל יש מצב שעלינו על משהו. :0

innocence

New member
או סתם חוט מתכת,

שאולי לא יהיה "פרקטי" אבל תוכלי לעצב איך שתרצי בשביל התמונות.

S.Riddle

New member
חוט מתכת יכול להיות בסיס,

אבל בשורה התחתונה צריכות להיות לך חתיכות שונות של חרב שלא-לגמרי נוגעות זו בזו. אם את מרכיבה אותה איכשהו על חוט מתכת, עדיין יש את העניין של לשלוט במיקום החתיכות? כאילו, זה או שיש לך חרב סגורה או פתוחה. אני מנסה לחשוב על אופצייה שבה אני לא צריכה להתפשר.

innocence

New member
אולי אני ממש אולד סקול...

אבל אני בטח הייתי הולכת על דבק... >> מצד שני, רק עכשיו גיליתי שיש לנשק מצב סגור.

וואי.

אם תעשי את הקוספליי הזה אני כ"כ הולכת לסגוד לך. אבל כשהחרב סגורה זה הרבה יותר כיף! את תוכלי לעשות איתה תנועות כמו מורה בכיתה D: (כמו שהוא עושה XD;)

S.Riddle

New member
כרגע נראה שזה נדחה לאייקון, אבל עדיין

זה משהו שנראה לי שלגמרי הולך לצאת לפועל :) עכשיו רק להתאמן על להיות ממש הומואית.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מיאו מאירלנד.

משהו טוב שקרה השבוע? הממ סיימתי את הטרק שהלכתי בו וזה היה מגניב. משהו רע שקרה השבוע? קיבלתי חדשות מהבית שלחתול שלי היה סרטן והם נאלצו להרדים אותו :< שיר השבוע: אה; מולי משהו אירי מוצלח. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שלגייה ושבעת הגמדים! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה; מסביב לעולם בשמונים יום. בילוי השבוע? סבב בארים אתמול בחברת 2 בחורות צרפתיות ובחור אירי בעיירה פיצית. התחדשות השבוע? הממ מעיל גשם חדש; כי שלי היה שווה כלום מסתבר. ציטוט השבוע? בטח יש איזה משהו... :D קוספליי השבוע? כבשים? סתם; מה שתאיר הכינה :) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אה- לחפור תפוחי אדמה נחשב? למה מצפה בשבוע הבא? אה- מחר לטפס על הר גבוה! כן! שבוע הבא.. נראה :) אדם שעשה לך את השבוע? הזוג אמריקאים החמוד שטיילתי איתם. תמונה? יש מליון בפייסבוק... שיהיה יום ירוק. (יורד פה גשם עכשיו. )

למעלה