בדיוק התכוונתי לפתוח היום בבוקר....
אבל אז קרתה שרשרת של דברים נוראיים ושכחתי מזה :<<
משהו טוב שקרה השבוע? היה כ"כ כיף עם סבטה ודנה בתחילת השבוע!! כאילו, שישי-שבת-ראשון כזה....
משהו רע שקרה השבוע? אנשים. טוב, איש אחד ספציפית. זה מן מצב כזה שנותנים למישהו הזדמנות שנייה פעם רביעית ואז מבינים איזו טעות פטאלית זו הייתה. ~_~
שיר השבוע: T.M.Revolution - Sword Summit - אני לא יכולה להפסיק לשים את השיר הזה בריפיט אהההההה
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סנגוקו בסארה 2 IN YOUR FACE!! זה פשוט נהיה כל כך טוווווב אני לא יכולה לחכות שיצא עוד פרק *_*
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עשיתי מרתון מהיר של המאנגה של פאנדורה הארטס בעיקר כדי לוודא כמה דברים לקוספליי XD;;
בילוי השבוע? אמור היה להיות גלאם, אבל יש לי מבחן עצום ברביעי אז לא. אמ. לא יודעת, זה היה שבוע די נורא.
התחדשות השבוע? קיבלתי חולצת בייבי מקסימה (עם תוספת לא לגמרי רצויה של שיער חתול שאני אצטרך להסיר...) + חצאית חתולים גבוהה (רפליקה של פוטומאיו), וגרביים של מטה. 3:
ציטוט השבוע? "זה מה שגילברט אמר" (על משקל that's what she said). זה עובד.... פנומלי.
קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2441151/ - אני כל כך אוהבת שיש לי role-model לכוון אליו, ובמקרה הזה הבחורה הזאת שבתה את לבי לגמרי...
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום. אפס. לא דבר קליל שבקלילים. רק למידה ארוכת שעות לשייקספיר.
למה מצפה בשבוע הבא? Beachvangelionnnnnnnn!! יוווו אני לא יכולה לחכותתתת
אדם שעשה לך את השבוע? קטיה כי היא הפרוטוטייפ שעל פיו עיצבו "BFF"ים, סבטה כי היא
ותאיייייייייייר כי היא העבירה לי את החצי שעה האחרונה של המשמרת מה זה טוב XD
תמונה? בתקווה הקוספליי שלי לפוטושוטס?