סכמ"ש D:

Mana Sama

New member
סכמ"ש D:

שבוע שעבר קצת שכחנו מזה O: משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
עונה לעצמי XD

משהו טוב שקרה השבוע? נרשמתי ללימודים,הידד ^^ וניצחתי את ידיד שלי בהאבקות D: משהו רע שקרה השבוע? הפסקת חשמל במשך שעה וחצי,כאבי שרירים מההאבקות,אמא שלי מחרפנת אותי לאחרונה ובא לי להרביץ לה שיר השבוע: bon jovi-its my life (לול גיי) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ארממ... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום =/ בילוי השבוע? האבקותתת ^___^ התחדשות השבוע? סימן כחול ביד וכאבי שרירים XD ציטוט השבוע? "אח צ'רלי! אחחחח~!!!" קוספליי השבוע? שלכם~! יא חבורת מוכשרים ;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שום דבר מיוחד.. למה מצפה בשבוע הבא? למעבר דירה של אח שלי XD אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד D: תמונה? אהבת חיי 3>

string chan

New member
בהצלחה!! D;

מה את הולכת ללמוד ואיפה? :O *עדיין בהשפעות מהכנס עתודה, לול*

HetareFlora

New member
סכמ"ש~~~~

משהו טוב שקרה השבוע? ירד לי הגשר! משהו רע שקרה השבוע? אממ... לא זוכרת משהו מיוחד. אולי משהו שקצת התבאסתי ממנו אבל אנלא אוותר בכל זאת. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=dYhiBNugbb4&videos=Zb4q1iMoEnw נזכרתי שוב שזה קיים XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני ארשום משחק - נזכרתי פתאום באוקאמי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הפרקים שהשלמתי בדולס והפרקים החודשיים של פאנדורה וקורושיט. בילוי השבוע? רק אני והבדים. D| התחדשות השבוע? שיניים. D: ציטוט השבוע? SUSANO STYLE SUSANO!!!!!!!! קוספליי השבוע? אין לי כוח להיזכר. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התקדמתי הרבה עם המעיל. D: אני חושבת ששבוע הבא אני ממש אסיים אותו ואתחיל עם החולצה. למה מצפה בשבוע הבא? להתקדם בקוספליי ובילוי סרט עם חברה. D: אדם שעשה לך את השבוע? הרופא שיניים שלי D: תמונה? אעע אין לי כוח.

Grell

New member
DDD:

משהו טוב שקרה השבוע? כל כך הרבה D: משהו רע שקרה השבוע? כלוםכלוםכלום D: שיר השבוע: I CAN'T DECIDE (השם של השיר, לא שבאמת קשה לי לבחור אחד XD), או HER NAME IS ALICE. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: HSOTD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? טריניטי בלאד בילוי השבוע? לת"א עם אמא ואבא XD התחדשות השבוע? ממ לאדעת לא ניראלי התחדשתי במשהו ם: ציטוט השבוע? "עני ועת זה לנצךךך" -"לנצך נצכיםםם" -"לאולמי אדדד" -"אד שאמוות יפריד בעיננווו!!" קוספליי השבוע? P: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מידיי, אני אוותר על להתחיל לכתוב XD למה מצפה בשבוע הבא? פסיכומטריייי ם: אדם שעשה לך את השבוע? אבא שלי 33333333333> הא כן וראיתי את לירונוש לאיזה 10 דקות אבל זה עדיין היה כיף D: תמונה? צנזורה רולז. ולבקשת לירון וסבטה P:

string chan

New member
../images/Emo228.gif איזה סמייליים ראנדומליים יש פה ><"

משהו טוב שקרה השבוע? הפאה שלי הגיע ^^ משהו רע שקרה השבוע? חוסר שעות שינה מטורף שיר השבוע: Butterfly מדיג'ימון, נניח.... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי משהו מיוחד.... =\ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? גם קראתי כלום XD בילוי השבוע? אתמול מד"א ות"א, היום ת"א. ^^ התחדשות השבוע? קניתי ממש הרבה השבוע XD. שלושה כרכים של מנגות/קומיקסים למיניהם, מצלמת וידאו. (טוב, אולי לא הרבה. אבל יקר. וגם הייתי באיזה כמה בתי קפה כזה וזה... ~_~) וקנו לי ליומולדת פלאשי הארו יחסית גדול, ופיגרים של לוקון וסטסונה *ם* ציטוט השבוע? מי זוכר >: קוספליי השבוע? אין =[ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלוםםםםם D: למה מצפה בשבוע הבא? המון עבודה! אני אשכרה עובדת כל יום D: אדם שעשה לך את השבוע? מיצ' ושי ^^ תמונה? ההורים שלי נורא ביאסו אותי שניה לפני שהצטלמתי עם הפיאה, וגם תכלס קצת חשוך ולא כזה רואים, אז לא באלי להעלות אותה P: אבל! קומיקס משעשע כפיצוי. או משהו.

string chan

New member
פפפפפפפפפפפ, בהזדמנות.

כשיהיה לי גם משהו אשכרה תפור ותיהיה סיבה לצלם או משהו. אני גם לא כזה אוהבת את איך שאני נראית איתה, אבל נניח. אשכרה יש מצב שאני לבנה מדי בשביל פאות שחורות FAPA

WayToDawn

New member
סכמ"ש....כפול?

יאפ, לשבועיים. כי מה לעשות שלפני שבוע לא היה. משהו טוב שקרה השבוע? לפני שבועיים היה מפגש קאסט מצומצם והיה ממש כיף. השבוע קניתי כמה בדים עם סתיו ושרון. אומ... מתקדמת בקוספליי למפגש והוא יוצא נהדר <: משהו רע שקרה השבוע? אומ.... לא יודעת .ם. שיר השבוע: The Haunting (Somewhere In Time) - Kamelot סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סיינט סאיה: דה לוסט קאנבס ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סוויטצ'! 3333> בילוי השבוע? מפגש קאסט שבוע שעבר, השבוע תל אביב ברביעי ובריכה אתמול. התחדשות השבוע? שלושה ווליומים של סוויטצ', אחד של זון-00, שתי זוגות נעליים, כמה בדים וכפתורים משלימים לקוספלייז שלי. [ועוד מנגות משבוע שעבר, לול] ציטוט השבוע?סתיו: "אוף, הבגדים של ברייק כאלה בגדי עבודה. כל האחרים כזה 'אוווו אנחנו כאלה אריסטוקרטים' 'אווו לנו יש מעילי משיייי' ואני...." שני: "את אביר. בשם קווין" סתיו: "השם אומר הכל הא?" [ובכללי, המון בדיחות פאנדורה] קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2635571/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כל הדברים של הקוספליי שיש בשרשור WIP, ואני ממשיכה לעבוד. למה מצפה בשבוע הבא? אמ....לא יודעת, לסיים קוספליי בתקווה? אדם שעשה לך את השבוע?...לא יודעת, הרבה, לא מישהו ספציפי .ם. תמונה? ♥~

S.Riddle

New member
בדיוק התכוונתי לפתוח היום בבוקר....

אבל אז קרתה שרשרת של דברים נוראיים ושכחתי מזה :<< משהו טוב שקרה השבוע? היה כ"כ כיף עם סבטה ודנה בתחילת השבוע!! כאילו, שישי-שבת-ראשון כזה....
משהו רע שקרה השבוע? אנשים. טוב, איש אחד ספציפית. זה מן מצב כזה שנותנים למישהו הזדמנות שנייה פעם רביעית ואז מבינים איזו טעות פטאלית זו הייתה. ~_~ שיר השבוע: T.M.Revolution - Sword Summit - אני לא יכולה להפסיק לשים את השיר הזה בריפיט אהההההה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סנגוקו בסארה 2 IN YOUR FACE!! זה פשוט נהיה כל כך טוווווב אני לא יכולה לחכות שיצא עוד פרק *_* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עשיתי מרתון מהיר של המאנגה של פאנדורה הארטס בעיקר כדי לוודא כמה דברים לקוספליי XD;; בילוי השבוע? אמור היה להיות גלאם, אבל יש לי מבחן עצום ברביעי אז לא. אמ. לא יודעת, זה היה שבוע די נורא. התחדשות השבוע? קיבלתי חולצת בייבי מקסימה (עם תוספת לא לגמרי רצויה של שיער חתול שאני אצטרך להסיר...) + חצאית חתולים גבוהה (רפליקה של פוטומאיו), וגרביים של מטה. 3: ציטוט השבוע? "זה מה שגילברט אמר" (על משקל that's what she said). זה עובד.... פנומלי. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2441151/ - אני כל כך אוהבת שיש לי role-model לכוון אליו, ובמקרה הזה הבחורה הזאת שבתה את לבי לגמרי... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום. אפס. לא דבר קליל שבקלילים. רק למידה ארוכת שעות לשייקספיר. למה מצפה בשבוע הבא? Beachvangelionnnnnnnn!! יוווו אני לא יכולה לחכותתתת אדם שעשה לך את השבוע? קטיה כי היא הפרוטוטייפ שעל פיו עיצבו "BFF"ים, סבטה כי היא
ותאיייייייייייר כי היא העבירה לי את החצי שעה האחרונה של המשמרת מה זה טוב XD תמונה? בתקווה הקוספליי שלי לפוטושוטס?

למעלה