סכמ"ש מסוכמ"ש

סכמ"שוןןןןןןןןןןןןןןןןן :)

משהו טוב שקרה השבוע? מממממ. מפגשון (נשמות יפות שלי *_*), ליבי אצלי בסופ"ש וחן היה פה אתמול ברנדומליות גמורה 3: משהו רע שקרה השבוע? לא זוכרת ס=ס שיר השבוע: Leather Pants!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=HK-4JEETt88 זה!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך טיולים של איטליה :)! בילוי השבוע? מפגשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן3333333333333333>! התחדשות השבוע? הסתפרתי וצבעתי לשחור, וקניתי קצת דברימים 3: ציטוט השבוע? "דובדבנים! טעם שבנות אוהבות~" (המוכר שמכר לליבי, גל ולי ברד ס-ס) קוספליי השבוע? אעע אין לי אחד עכשיו XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום. אני עצלנית :S למה מצפה בשבוע הבא? איטליההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! אדם שעשה לך את השבוע? מלא אנשים :) 3> תמונה? -->

Lightning9

New member
שבוע לול כזה

משהו טוב שקרה השבוע? יומולדת של לירון וקאסט לול, ים היום בקטנה, עבודה, ארז ♥, מד"א, עודעבודה. ווהו משהו רע שקרה השבוע? מסתבר שהתייבשתי אתמול, אז די הייתי מתה. שיר השבוע: Love Song - Sara Berllis או איך שלא כותבים את השם משפחה שלה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואע לא יודעת X: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשורר של לא זוכרת. ספר טוב עד עכשיו בילוי השבוע? יומולדת ללירון שהיו צילומים לול לגמרי וים היום עם ארז <: התחדשות השבוע? אה! הסתפרתי!!!! וזה קצר עכשיו >: ציטוט השבוע? "גם שאת לא בקוספליי את שינג'י!" קוספליי השבוע? נע תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני פדלאה D~: למה מצפה בשבוע הבא? משמרת מבחן שאני עושה O:, עוד קצת מד"א, שתי העבודות שלי, יומולדת לפלוץ [אחות] ושאן מזדקנת!! אדם שעשה לך את השבוע? נוו מה חדש? ארז כרגיל ♥ תמונה? מהסופ"ש שלנו. אבל היא כזאת יפה ותודה לנאקו ^_^

Ayelet chan

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? פגשתי שוב חברה שלי שבאה לביקור מארה"ב. 3> פגשתי את אנשי מפגשהם. 3> חזרתי לקשר עם מישהו~ משהו רע שקרה השבוע? בעיקר ריבים בלילה הלבן, אבל יהיה טוב. XD שיר השבוע: כל הדיסק הראשון של ארקטיק מאנקיז. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אפשר משחק דיאס? XD אז מריו קארט. 33333> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי מאנגה מזעזעת... בילוי השבוע? עם חברה שלי שבאה לביקור, והלילה לבן~ התחדשות השבוע? בתמונה; קלאמפ נו קיסקי וול 10, בדים לקוספליי, דיסק של ארקטיק מאנקיז, פוקי משבוע שעבר. XD וגם הפיאה הגיעה! D: ציטוט השבוע? "קניתי הכל חוץ משמלת נשף! XD" קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עשיתי את החצאית, וצריך לעבור עלייה עם מכונה~ למה מצפה בשבוע הבא? לסיים עם כל החרטא של ביתספר! יש טקס סיום ונשף וזה~ אדם שעשה לך את השבוע? חברה שלי, מפגשהם, ידיד שלי~ XD תמונה? ->

rocket

New member
יאלה מסכמת! ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הצלחתי לתקן את המחשב שלי משהו רע שקרה השבוע? ובדיוק באותו הזמן הלפטופ החליט להתפגר X_X שיר השבוע: מעדיפה לא להגיד מרוב בושה ~_~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פאנדורה הארטס
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הארי פוטר 7 והסוף המעאפן ביותר בהיסטוריה >_> בילוי השבוע? ירי בחץ וקשת ביער בן שמן התחדשות השבוע? אין לי כסף :< ציטוט השבוע? "לי יש כריך גבינה צהובה והוא לא מגרגר" קוספליי השבוע? דווקא היו כמה, אבל אני בעבודה ואני לא אחפש אותם עכשיו שוב... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רק חלומות בהקיץ על תחפושות עתידיות למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל למלצר שוב.... השלמת הכנסה here i come. ... אדם שעשה לך את השבוע? לא היה מישהו מיוחד תמונה? אין :<

Lady_Voldemort

New member
hey people !

משהו טוב שקרה השבוע? אה, כל השבוע הזה היה נהדר אבל ללא ספק מצעד הגאווה של לונדון! וואו. משהו רע שקרה השבוע? איבדתי את ארוחת הצהריים שלי מהמעבורת לאירלנד היום :( שיר השבוע: אה, משהו של הסקס פיסטולס סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: טום וג'רי :D ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הממ קומיקס של אוז שקניתי בקמדן בילוי השבוע? אהה, מצעד הגאווה של לונדון ! :) התחדשות השבוע? הממ , זוג מכנסיים, טוניקה ממש מגניבה, כרטיסי רכבת כל מניי כאלה :) ציטוט השבוע? - אה את מישראל ? וואו זה אקזוטי! קוספליי השבוע? הו חבורה של לוליטות שפגשתי בלונדון תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הממ ציירתי המון סקיצות של נופים בדרך ברכבת למה מצפה בשבוע הבא? אהה, אירלנד! אדם שעשה לך את השבוע? הא, המארחים שלי בלונדון.. תמונה? פייסבוק ^_^

למעלה