סכמ"ש מסוכמ"ש

string chan

New member
באמת?

אני חשבתי שמי שמתחת ל50 ק"ג גם מקבל פרופיל 64. >_< אולי שינו את זה. כן, חברה שלי מנסה שאני אראה את זה מאז שהתחלתי לראות אנימה בערך, ועד עכשיו סתם התעצלתי.

innocence

New member
לא יודעת...

אם הייתי מתגייסת שנה אחרי שהתגייסתי, אז לא היו מגייסים אותי בכלל @_# לא יודעת אם זה טוב או לא. העונה השנייה אפילו טובה יותר מהראשונה, אז יש למה לצפות.

string chan

New member
התחלתי לראות כי ראיתי קוספליי של קאנאריה,

אז אני די מצפה לעונה השניה בכ"מ. D:

innocence

New member
דווקא קנאריה???

אוי, אף אחד לא אוהב אותה, היא דמות מעצבנת.

rukia chan

New member
לייק~ ../images/Emo103.gif

היא בלתי נסבלת XD מה גם שהתלבושת שלה היא ממש לא הכי מרשימה שם! בעיניי לפחות. טוב שאני לא מתה לקוספליי של סוויגינטו כבר ארבע שנים בערך והוא תמיד נדחה XD

string chan

New member
אבלאבל.... יש לה כינור....

ואני אוהבת דמויות עם כינור. >_< [כן, אני יודעת שזו סיבה מפגרת.]

rukia chan

New member
כשתכירי את הדמות ../images/Emo103.gif

זה יעבור לך XD וזו סיבה הגיונית לגמרי!!

innocence

New member
אני דווקא לא אוהבת את סויגינטו,

כאילו יש לבגד שלה פוטנציאל, אבל בפועל הוא לא יפה בעיני. אני אוהבת מאוד את של שינקו ואת של סוסייסקי.

rukia chan

New member
היא פשוט הדמות האהובה עליי... ../images/Emo103.gif

אז אני לא אובייקטיבית ^^" אני מסכימה איתך שגם הבגדים של שינקו וסוסייסקי ממש יפים. גם של בארה-סויישו בעיניי, למרות שפחות~ בקיצור העיצוב שם פשוט מהמם... XD

Mana Sama

New member
מה~

אבל כשהתגייסתי שקלתי גם משהו כמו 44,וזה היה כמה שנים אחרייך O:

rukia chan

New member
מסכמ"שת שבוע קשה~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? השלמתי עם חברה שלי, הטופס הירוק שלי חזר סוףסוף, כל יום חמישי. משהו רע שקרה השבוע? רבתי עם חברה שלי [זאת מלמעלה XD], היה לי חרא במשרד, היה לי חרא בנהיגה... פשוט היה שבוע איכס עד יום רביעי בערב XD סורי שאני ממורמרת, פשוט לא זכור לי מתי הפעם האחרונה שבכיתי כ"כ הרבה בשבועיים. שיר השבוע: Before the Dawn - Evanescence סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: heroes ונרניה, שני הסרטים. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי את המיתולוגיה הבריטית! גוונביר זונה. בילוי השבוע? דפנטלי לילה ברחובות עם חברות 3>~ התחדשות השבוע? כלום. אני תפרנית אש. ציטוט השבוע? אין לי משהו מצחיק, רק דברים מדכאים, אז נוותר XD קוספליי השבוע? אין. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלנו לצייר גזרות לקוספליי! וואהו! למה מצפה בשבוע הבא? להמשיך לעבוד על הקוספליי! אדם שעשה לך את השבוע? אתי, נטע וטניה. תמונה? הדיליי! הדיליי!!! [זה מהפאקינג פסטיבל סאקורה XDDD]

Didsy

New member
חופששששש!!! DDDD:

משהו טוב שקרה השבוע? נגמר הפסיכומטרי!!!!!!!!!!!1!!1!!!!1!1 קיבלתי את חיי בחזרה!
משהו רע שקרה השבוע? היה מבחן ממש קשה o_x אבל בכל מקרה עכשיו אפשר רק לחכות. P:
שיר השבוע: Semi Precious Weapons - I could die
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פריטייל!!!!! אני ממש נהנית מכל סאגת ג'לאל.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שבוע הבא אני אתחיל לקרוא מלאאאא ספרים. D:
בילוי השבוע? אתמול לילה לבן ומגניב, היום מפגטנצ'י (מסתבר O_O).. בסוף לא מלחמת מים כי לא היה לי עם מי ללכת. ):
התחדשות השבוע? קיבלתי בתחילת השבוע עוד תכשיטים שהזמנתי + צעיף.. בטח יש עכשיו עוד דברים בדואר, אבל אני עצלנית. ובגד ים צהוב! או שזה היה שבוע שעבר..?
ציטוט השבוע? LOOK, I'M WOODY! HOWDY HOWDY HOWDY
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? השבוע עדיין כלום.. אבל החל משבוע הבא.. חוחוחוחחחוחוחו ~צחוק מרושע~
למה מצפה בשבוע הבא? לנקות את האבק מהמכונת תפירה 3> אבישי חוזר בפעם האחרונה לפני סוף קק"צ!! וגלאמורמההה
אדם שעשה לך את השבוע? אבישי~ 3>3>3>
תמונה? 3>

Grell

New member
פאם פאם פאםםםםםםםםם!!!!

משהו טוב שקרה השבוע? נגמרו לי הבגרויותתתתתתתתתתתתתתתתתתת משהו רע שקרה השבוע? כלום :O? שיר השבוע: I WANT IT THAT WAY כן, נוסטלגיה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ממ, קאיצ'ו ווא מייד סאמה D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? איזה שוג'ו נחמד, האנה נו קישי אומשו... בילוי השבוע? ): לבגרות ולמתכונת בתושב"ע? התחדשות השבוע? אמ... כלום ם_ם;; הא כן, בגדים, עם אמא, היא העירה אותי בשבע בבוקר כדי ללכת לקניות Oם ציטוט השבוע? "שני את יודעת שכשכותבים משהו ארוך שנה אני נכנסת לקריז... נו תגידי משהו!" - "מותר להזיז מאוור בשבת?" -"כן Oם?" -"מותר להזיז מנורה בשבת?" -"אמ... לא?" -"מה ההבדל בין מנורה למאוורר?" -"שמנורה עושה אור ומאוורר רוח?" בטח נכשל בתושב"ע XD קוספליי השבוע? אינלי כוח XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המון מוינסנט X_X אין עוד הרבה לסיים את זה. למה מצפה בשבוע הבא? כלום Oם? אדם שעשה לך את השבוע? ממממ, חופית? שני? O: האנשים הרגילים. תמונה? יצאתי הומו שמן D:

Mana Sama

New member
ווהו~! D:

משהו טוב שקרה השבוע? מלחמת מיםםם ונולי פה עכשיו הידד~! DDD: משהו רע שקרה השבוע? נגמר לי הדררר >: שיר השבוע: ti amo לעזאזל לא יודעת למה נזכרתי בזה X.X סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ירדנ:סקיפ ביט~ קסואי: אומממ... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ירדנ: תמונתו של דוריאן גריי של אוסקר ווילד בילוי השבוע? נחשו D: התחדשות השבוע? רובי מים XD ציטוט השבוע? לא זוכרת X.X קוספליי השבוע? אין D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמג לא ציירתי כל השבוע~!! >< למה מצפה בשבוע הבא? גלאם,תשובה מהפוקס הום האלה אם התקבלתי או לא (בתקווה כלשהי שלא O.O) אדם שעשה לך את השבוע? נוליייי ^___^ נולי:קסואייי D: תמונה? בקרוב D:

למעלה