סכמ"ש מסוכמ"ש

CoralP

New member
סכמ"ש מסוכמ"ש../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? נ.ב. גיא אני צריכה לשאול אותך משהו!

innocence

New member
~מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? התקבלתי להיות דיילת אוויר באל על^^ משהו רע שקרה השבוע?אני עדיין מובטלת כי אין קורס שנפתח באופק... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נודאמה. וסיימתי קלאנאד. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממש מעט מערבה בוכיה עלמה נמה של מורקאמי. בילוי השבוע? לראות טלוויזיה? התחדשות השבוע? עוד פיאה שלא הייתי צריכה ._. ציטוט השבוע? "אתה מוזמן לטעום תה קר!" קוספליי השבוע? לא התעסקתי בזה השבוע... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כנ"ל למה מצפה בשבוע הבא? וואי, זו שאלה ממש טובה. כנראה שכלום. אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד? תמונה? איזה סיכום משעמם.

innocence

New member
כולם אומרים לי את זה.

אני פשוט נראית טוב במדים, כנראה P: תודה!

innocence

New member
כן, זה @_#

אין לי מושג למה כתבתי את זה אחרת. הראש שלי לא פה. תודה על התיקון:)

SunsRequiem

New member
לבבןןןן

משהו טוב שקרה השבוע? יש לי מפקד חדש! משהו רע שקרה השבוע? בואו נגיד רק שאני שונאת שיכורים. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Uj9nGZJ8IgE זה בהשפעת הסכמ"ש הקודם סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כל מני מסקריידים של האורגזניזיישן ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Saver 15 בילוי השבוע? לילה לבן וכל מה שקדם לו 3> התחדשות השבוע? Bride of the Water God vol 2!!! ציטוט השבוע? שיחת פולניות! "נכון ש"לבד.. בחושך..." זאת סיומת מושלמת לכל משפט קיים?!" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קצת עבודה על שמלת הקיץ שלי, קצת על הקוספליי קיץ שלי, והתחלתי עוד חצאית פרחונית משאריות בד. וגזירות לשריל. למה מצפה בשבוע הבא? מפגש קאסט! ולהתחיל ללמוד לפסיכומטרי אדם שעשה לך את השבוע? אורי. תמונה? אה.. אה... יש את החצאית שסוף סוף צילמתי, אבל זה עדיין על המצלמה.. נעלה אחר כך.

WayToDawn

New member
You Are A Pirate!

משהו טוב שקרה השבוע? ממ...המון תמונות, סרטונים, חברים, וקאסט אווה ♥~ משהו רע שקרה השבוע?המ, שהייתי אמורה להיפגש עם חופית היום בבוקר וזה התבטל, אוף. >< שיר השבוע: .....טיק טוק XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אמ, אוף, אני לא חושבת שמותר להביא תסרטון שלי ;3; אז הפרק האחרון של דררר, שהיה מעפן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ASN וזה עדיין מטומטם. בילוי השבוע? המפגש יומולדת של לירון. מזל טוב! [ואומנם זה עוד לא קרה....אבל לילה KH עם ידידים בשבת בלילה (או שזה כבר שבוע הבא?)] התחדשות השבוע? חולצה מכופתרת ב20 שקל? D:" ציטוט השבוע? ♥ "לכל קוספליי אחר את תחפשי את הרקע הכי יפה שיש לצלם בו, אבל כזה מגיע לאוונגליון זה בדיוק ההפך- 'אוי המקום הזה נראה מוכה ומכוער- מושלם!!' " ♥ "תראי! הנה שינג'י והיקארו- היקארו...." "היקארו?!" "פפפפ" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2603552/ גאון, הוא פשוט אפי. אה והקאסט אווה שלי כמובן 3>~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עריכה! זה הסרטון המזורגג הזההההההההה. אבל היה כיף. והתקדמתי קצת בתפירה <: *עצלנית* למה מצפה בשבוע הבא? יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אדם שעשה לך את השבוע? קרן, שרון, סתיו. תמונה? מה שיש לי עד ששאר התמונות יגיעו~

למעלה