מסכמ"שת אחלה של שבוע~~
משהו טוב שקרה השבוע? הייתה פגישה מאוד פורייה של ראש החוג עם התלמידים שרוצים להתחיל תואר שני. החכמתי המון ואני ממש מתחילה לקבל מושג לגבי המשך הדרך האקדמית שלי.
משהו רע שקרה השבוע? כמה מיגרנות, אני ממש מקווה שזו לא אינדיקציה שהטיפול החדש לא עובד ;_; שיר השבוע: Somewhere Only We Know - Glee version
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Lost Universe *___________* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי קצת ג'ונג'ו רומנטיקה לול בילוי השבוע? ערב שישי אצל נאקו עם גאיה סתיו ואורי~ התחדשות השבוע? בדים לקוספליי של פסח.
ציטוט השבוע? כל דבר שגאיה ואני תירגמנו בטאובאו מסינית -> לעברית, הצלחות כגון "מסעדת הירי" וכמובן "צווארון השד מזויפים V, צווארון קטן האזיקים הם שכבת המעטפת מעט בהיר יותר של חוט (הדמות אינה מובנת מאליה, כפי שהוא קיבל סוג של הפתעה XD)" הקלאסי.~~ אה, ובאחת החולצות הוא תירגם משהו כ"מדהים, ניצן" שגורם לי לצחקק כמו מפגרת כל פעם שאני נזכרת בזה. XD קוספליי השבוע? http://kolibri-chan.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d276o6p - הלוואי עלי כזאת בטן בגיל 40 ומשהו, וואו! וסחטיין על האומץ!!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המצאתי (מהתחת) גיזרה לקוספליי של פסח, ובשאר הזמן ישנתי.
למה מצפה בשבוע הבא? Korean-Violence-Tuesday שבו יש לי את הקורס הכי שווה בעולם (שבו רואים סרטים קוריאנים בהם אנשים חוטפים מכות ומקבלים על זה ציון אח"כ~~~), ולסופ"ש עם עינב, לריסה ווופלים בלגיים ^__^ אדם שעשה לך את השבוע? קטיה הנשמה והגברת גאיה :> תמונה? זה מה שקורה כשנותניםלעינב ולי לשחק Pictionary באייפון שלי.
משהו טוב שקרה השבוע? הייתה פגישה מאוד פורייה של ראש החוג עם התלמידים שרוצים להתחיל תואר שני. החכמתי המון ואני ממש מתחילה לקבל מושג לגבי המשך הדרך האקדמית שלי.