סכמ"שון

S.Riddle

New member
מסכמ"שת אחלה של שבוע~~

משהו טוב שקרה השבוע? הייתה פגישה מאוד פורייה של ראש החוג עם התלמידים שרוצים להתחיל תואר שני. החכמתי המון ואני ממש מתחילה לקבל מושג לגבי המשך הדרך האקדמית שלי.
משהו רע שקרה השבוע? כמה מיגרנות, אני ממש מקווה שזו לא אינדיקציה שהטיפול החדש לא עובד ;_; שיר השבוע: Somewhere Only We Know - Glee version
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Lost Universe *___________* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי קצת ג'ונג'ו רומנטיקה לול בילוי השבוע? ערב שישי אצל נאקו עם גאיה סתיו ואורי~ התחדשות השבוע? בדים לקוספליי של פסח.
ציטוט השבוע? כל דבר שגאיה ואני תירגמנו בטאובאו מסינית -> לעברית, הצלחות כגון "מסעדת הירי" וכמובן "צווארון השד מזויפים V, צווארון קטן האזיקים הם שכבת המעטפת מעט בהיר יותר של חוט (הדמות אינה מובנת מאליה, כפי שהוא קיבל סוג של הפתעה XD)" הקלאסי.~~ אה, ובאחת החולצות הוא תירגם משהו כ"מדהים, ניצן" שגורם לי לצחקק כמו מפגרת כל פעם שאני נזכרת בזה. XD קוספליי השבוע? http://kolibri-chan.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d276o6p - הלוואי עלי כזאת בטן בגיל 40 ומשהו, וואו! וסחטיין על האומץ!!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המצאתי (מהתחת) גיזרה לקוספליי של פסח, ובשאר הזמן ישנתי.
למה מצפה בשבוע הבא? Korean-Violence-Tuesday שבו יש לי את הקורס הכי שווה בעולם (שבו רואים סרטים קוריאנים בהם אנשים חוטפים מכות ומקבלים על זה ציון אח"כ~~~), ולסופ"ש עם עינב, לריסה ווופלים בלגיים ^__^ אדם שעשה לך את השבוע? קטיה הנשמה והגברת גאיה :> תמונה? זה מה שקורה כשנותניםלעינב ולי לשחק Pictionary באייפון שלי.

akane

New member
לקח לי חצי שניה להבין איפה זה XDDDDDDD

*מסתכלת על האייפון ואז על המסך* לול, כל הכבוד שהצלחת להוציא אותי מהצללים. אני תופרת ביום ועושה שיעורי בית בלילה :< הולך לעבור עליי שבוע שואתי במיוחד, אבל כשתבואי יהיה כיף אם כי תאלצי לגזור/לתפור קצת ;) וופלים בלגים אום-נום-נום~ *O* את וגאיה מוזהרות פה באופן רשמי, שלא תעיזו להזמין מטאובאו בלעדיי, יש לי 2 פריטים שאני חייבת ;; ואם כבר, סחטיין על האומץ לאנדר-בוב כזה @_@

S.Riddle

New member
תהיי לי בריאה XDDDDDDDD

וכאילו שהייתה לי אשלייה שאני הולכת להיות אצלך בלי לגזור\לתפור *משהו* P: אני לא עד כדי כך תמימה, לווווווווווול. ואם תזיזי את ישבנך ותשלחי לי מה את רוצה מטאובאו אני ממש אעריך את זה כי אנחנו די סגרנו את ההזמנה שלנו חוץ מכמה תשובות שאנחנו צריכות לקבל!

cnani

New member
סכמשייסן [=

משהו טוב שקרה השבוע? פוטושטססססס אדיריםםםםם- גם צילמתי וגם צולמתי משהו רע שקרה השבוע? מעט מאוד שעות שינה T_T שיר השבוע: כפרעליהההה : http://www.youtube.com/watch?v=tQmEd_UeeIk סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קיבלתי את הדיסקים של שאמן קינג- מקווה להתחיל לראות כבר ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממשיכה על דיגריימן- לאט לאט בילוי השבוע? פוטושוטס ומסיבה קטלנית בשישי התחדשות השבוע? קניתי צלליות חדשות [= ציטוט השבוע? "אם שמות היו שוברים אבנים השם שלך היה מבקע הרים"- בוריס על השם שלי- כפרעליו!! קוספליי השבוע? אין \: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קישוקשים על הסידור עבודה נחשב? XD למה מצפה בשבוע הבא? למצוא בד אדום ולהתחיל לתפוררררררר >< אדם שעשה לך את השבוע? החברים המדהימיםם שלי (כרגיללללללל) תמונה? חיחיחי

Lightning9

New member
באיחורון

משהו טוב שקרה השבוע? ערב אצל ידיד, המון בית, צילומים שהיו באמת נהדרים, מד"א בספונטניות וחברים ספונטניים. הרבה לישון משהו רע שקרה השבוע? הייתי די חולה עד רביעי ואני עדיין לא אוכלת כלום >< שיר השבוע: הצלצול שלי שמזמר לו קוצ'יקוצ'יקוצ'י סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הרבה ג'אנק בטלויזיה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Hunger Games - Mockingjay קניתי את האנגלית ואני ממש שמחה, כי אני מצליחה לקרוא את זה ונהנת מכל שניה בילוי השבוע? ראשון בערב בחנוכת בית אצל ידיד והצילומים שבאמת היו במקום :) ושישי בצהריים טקן 6 עם חבורה של בהמות התחדשות השבוע? ג'קט ושתי חולצות! וראיתי "קוד מקור" וזה היה שווה ציטוט השבוע? היו כמה נחמדים השבוע, לא זכור לי משהו ספציפי קוספליי השבוע? כל מי שהיה בצילומים. למרות שאהבתי במיוחד את אש של ליעד D: (את כל השאר פשוט..... כבר ראיתי O: ) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שוב הייתי שמנה וכלום. אולי אמצא זמן השבוע ואתפור לחברה שלי את השמלה שהבטחתי לה לפני חודשים למה מצפה בשבוע הבא? המון עבודה, מד"א, מד"א וחברים. אדם שעשה לך את השבוע? דביר הנשמה. תמונה?

למעלה