סכמ"שון

Serf SaN

New member
סכמ"שון ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Kienai Negai

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? חתונה של דודה שלי! משהו רע שקרה השבוע? התקפת קסאמים :S שיר השבוע: Yeah x3- Chris Brown סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אממ.. פרקטל ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? XXXהוליק בילוי השבוע? חתונה!!! התחדשות השבוע? המון. אייפון 4 ושופינג רצחני של בגדים ונעליים XD ציטוט השבוע? אין XD קוספליי השבוע? גאווה יהודית!! מי שלא מזהה, זו האסתר המדהימה ההיא (KAIKIDA) http://cs10978.vkontakte.ru/u88659/-6/x_41437991.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סידרתי את הבדים שלי XD למה מצפה בשבוע הבא? מחר ומחרתיים- חגיגת יום הולדת :D אדם שעשה לך את השבוע? אמא שלי המפנקת XD תמונה?

Grell

New member
סכמ"ש ם:

משהו טוב שקרה השבוע? מצאתי את הלהקה שלי 3> ואני אוהבת אותה וסוגדת לה ומכורה לה עד עמקי נשמתי. סיימתי את העבודה המזדרגגת באזרחות ובזה חתמתי סופית את אזרחות. נשאר תכלס בגרות באומנויות התרגום (אקא אנגלית) בראשון למאי ועוד שקרים כלשהם בתושב"ע. משהו רע שקרה השבוע? שוםמדבר, שבוע מושלם 3> שיר השבוע: אני חושבת שכל מי שיש לו אותי בפייסבוק והסתכל על הקיר שלי לאחרונה ראה את הלינק הזה 15 פעמים לפחות השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=VprGHf3-144 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי כמה פרקים של Hello Baby שוב עם חברה שלי, הומור משובח XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המילים של Love Ya לול. בילוי השבוע? יצאתי לאכול עם חברה שלי, אישתי הנוכחית, והיה מגניב. חוץ מזה המון בית בית ועוד בית. התחדשות השבוע? קניתי דיסק של שייני 3333> ועדשות שאני מקווה שיגיעו עד פסח ם: ודיסק של U-KISS לשני :לב: U-KISS הכפרות 3> ציטוט השבוע? "הונגקי הוא כל כך מושלמת 333>" (שזה כבר ציטוט של ציטוט משני) -"הוא או היא?" -"הוא הוא, הוא מושלמת 3>" -*עידו מנסה להבין מה לא טוב תחבירית במשפט* *עידו מבין שמדובר בקוריאני* *עידו מבין* קוספליי השבוע? אינליכוח. מה זה קוספליי בכלל? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פסח כזה ם: למה מצפה בשבוע הבא? מבחן ניסוי לפסיכו בבליך, ואז הפסיכומטרי ;____________________; ואז סופ"ש אצל חופיתתתת 333333333> אדם שעשה לך את השבוע? שני XD; גרייט מיינדס, גרייט מיינדס. תמונה? פארק ג'ונג מין 3>

הרבה זמן לא סיכמ"שתי :)

משהו טוב שקרה השבוע? חינה של בת דודה שלי ביום חמישי :) משהו רע שקרה השבוע? המ. הקלטות שהלכו חרא, נראה לי שעליתי קצת במשקל ו...מתקפת קטיושות =ם=" שיר השבוע: Stupid Liar - Big Bang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המילים לשיר המטופש ההוא מTANGLED... =ם= בילוי השבוע? חינה :)" התחדשות השבוע? חגורה, נעליים וכו' ^^~ ציטוט השבוע? אין לי |: קוספליי השבוע? כלוםםםם... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי קצת מהקוספליי של אחי לפסח ^^" למה מצפה בשבוע הבא? הקלטות שוב, שופינג, תאיר+גל אצלי ואולי גם קצת גיא (;~ 3> אדם שעשה לך את השבוע? אדם :)... תמונה? אין לי עכשיו, אולי אח"כ ^O^

Serf SaN

New member
איזה שבוע חלומייייייייי

משהו טוב שקרה השבוע? כולו בערך. זה התחיל מזה שכמעט ולא הייתי בבסיס.. יום ראשון התחיל בקריה, ואח"כ בפרח לניצול בגבעתיים. יום שני חזר להדרכות בקריה חצי יום ראשון, ואח"כ הפניה ליד הבית ויציאה מוקדמת. יום שלישי התחיל ביום מעשים טובים בבית מחסה לחולי נפש בראשל"צ, והמשיך ביום סביר בבסיס. יום רביעי היה את הפרויקט של ליעד והפוטושוטס באנטיפטרוס, והיה פשוט יום מטורף. יום חמישי התחיל בכיף, ואז גם היה חביב. משהו רע שקרה השבוע? אבא של חבר מהבסיס נפטר... הייתי בהלוויה. שיר השבוע: כל הפלייליסט של 100 FM בערך. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום בערך. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא הספקתי אפילו לשניה לקרוא את ערפילי אבלון. >: בילוי השבוע? עוז וכנני ביפו, אני וכנני בראש העין, ואז שנינו אצל סמצ'ה בבית. אהההה, ויומולדת של חבר אחרי זה בערב!! היה ממש כיף. התחדשות השבוע? קיבלתי מההורים מתנה לפסח, מכנסיים ממש יפות של סליו וחגורה חדשים. :D ציטוט השבוע? "וכפי שהבטחתי לכם, יהיה גם אביר." *המדריך במבצר אנטיפטרוס מצביע עלי מול קבוצה של 50 זקנים* "מי שרוצה לבדוק כמה חדה החרב שלו, מוזמן להניח ראש".
הרג אותי. XDDDDDDDDDD קוספליי השבוע? לינק! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המאסטר סורד שהכנתי תוך שלושה ימיםםםםםםם בערךךךךךךךך למה מצפה בשבוע הבא? שיהיה שקטטטטט וכיףףףףף. אדם שעשה לך את השבוע? כולכם! תמונה? :)

Grell

New member
לוללללל

על הציטוט XDDDDD;; אני מתה על אנשים כאלה XD

OdeChan

New member
איזו תמודה מדהימה D:

שמחים שהיה לך שבוע נהדר ^__^

rukia chan

New member
היית גם בקריה וגם בגבעתיים ולא אמרת?!../images/Emo103.gif

...לא מדברת איתך יותר P: [נ.ב: לייק מטורף לציטוט]

akirekaeru

New member
לשנה הבאה בירושלים

משהו טוב שקרה השבוע? חזרתי הביתה אחרי שבוע בחו"ל, התקבלתי לאוניברסיטה העברית (לא היה לי ממש ספק, אבל טוב לקבל אישור), וקיבלתי מכתבים מהמקום השני. משהו רע שקרה השבוע? הטיול הזה היה לא משהו, ועוד הדברים הקשורים שהעיבו על זה (כמו שביתה בנמל התעופה האיטלקי, שגרמה להסתובבות של 3 ימים ללא מזוודות). סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חה, ערוץ "נקו TV" האיטלקי שמשדר אנימות עתיקות בדיבוב לאיטלקית והמון קליפים באיכות לא משהו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קריאה חוזרת של פרזייט 1, פרזייט 2 (הסדרההזאתמדהימה), התלקחות (כנ"ל), והתחלתי את "כלוב הלטאה". בילוי השבוע? כל מני, ולא ממש בילוי במלוא מובן המילה. הסיור בפומפיי היה מהנה. התחדשות השבוע? דברים שאנשים קונים כשאין להם מזוודה, מכנסיים ומעיל, ומעל 6 קילו מאז הפעם האחרונה שנשקלתי (שאמנם הייתה לפני כמה וכמה חודשים, אבל עדיין). ציטוט השבוע? למדריך האיטלקי-דובר-העברית היו כל מני שנינויות משעשעות, אבל אני לא מצליחה להזכר באחת לא גסה ששווה ציטוט. קוספליי השבוע? ראיתי את זה כרגע - http://www.cosplaygen.com/wp-content/uploads/2011/04/5572761469_59bb8e5a69_o.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חה. למה מצפה בשבוע הבא? לחזור לעבודה (ולעבוד שישי, ולקבל 150%!), ולפי הלוח שנה יש גם בר מצווה לבן-דוד. אדם שעשה לך את השבוע? המ.. (ובהזדמנות זו, אציין לטובה את יובל שהייתה נכונה לקמבן אותי בסטימצקי בדיוטי פרי D: ) תמונה? הכלבמצלמהואיןליכוחוממילאאיןתמונותטובותשלי.

akirekaeru

New member
מגניב! D:

מה תלמדי? אם אני אלמד זה יהיה לימודי מזרח אסיה + יחב"ל.

למעלה