לשנה הבאה בירושלים
משהו טוב שקרה השבוע? חזרתי הביתה אחרי שבוע בחו"ל, התקבלתי לאוניברסיטה העברית (לא היה לי ממש ספק, אבל טוב לקבל אישור), וקיבלתי מכתבים מהמקום השני.
משהו רע שקרה השבוע? הטיול הזה היה לא משהו, ועוד הדברים הקשורים שהעיבו על זה (כמו שביתה בנמל התעופה האיטלקי, שגרמה להסתובבות של 3 ימים ללא מזוודות).
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חה, ערוץ "נקו TV" האיטלקי שמשדר אנימות עתיקות בדיבוב לאיטלקית והמון קליפים באיכות לא משהו.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קריאה חוזרת של פרזייט 1, פרזייט 2 (הסדרההזאתמדהימה), התלקחות (כנ"ל), והתחלתי את "כלוב הלטאה".
בילוי השבוע? כל מני, ולא ממש בילוי במלוא מובן המילה. הסיור בפומפיי היה מהנה.
התחדשות השבוע? דברים שאנשים קונים כשאין להם מזוודה, מכנסיים ומעיל, ומעל 6 קילו מאז הפעם האחרונה שנשקלתי (שאמנם הייתה לפני כמה וכמה חודשים, אבל עדיין).
ציטוט השבוע? למדריך האיטלקי-דובר-העברית היו כל מני שנינויות משעשעות, אבל אני לא מצליחה להזכר באחת לא גסה ששווה ציטוט.
קוספליי השבוע? ראיתי את זה כרגע -
http://www.cosplaygen.com/wp-content/uploads/2011/04/5572761469_59bb8e5a69_o.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חה.
למה מצפה בשבוע הבא? לחזור לעבודה (ולעבוד שישי, ולקבל 150%!), ולפי הלוח שנה יש גם בר מצווה לבן-דוד.
אדם שעשה לך את השבוע? המ.. (ובהזדמנות זו, אציין לטובה את יובל שהייתה נכונה לקמבן אותי בסטימצקי בדיוטי פרי D: )
תמונה? הכלבמצלמהואיןליכוחוממילאאיןתמונותטובותשלי.