סכמ"שון

SunsRequiem

New member
ויייייייייייייייי

משהו טוב שקרה השבוע? הצילומים עם המון אנשים מוכשרים, שהם קודם כל אנשים נהדרים. משהו רע שקרה השבוע? כל מני דברים =/ שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=h2xoO_tU7HI&feature=related סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Tangled וגם Spirited Away ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? תפירה ביד התחדשות השבוע? פאה מדהימה ואיפור לקוספליי קוספליי השבוע? ואוו. שאלה קשה. כל מי שיצא לי לראות ביום רביעי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי ונומניה למה מצפה בשבוע הבא? לראות קוד מקור עם חברים? אדם שעשה לך את השבוע? עינב (HappyBerry) שתמיד יודעת איך לעודד אותי, והפיה חיילת שלי תמונה?

Unit02

New member
מסכמ"ש!!!!@#

משהו טוב שקרה השבוע? יום צילומים ברביעי 3> משהו רע שקרה השבוע? ללכת לעבודה אחרי הצילומים XDDD שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=FxftHvng6w4 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: star driver!!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי את המנגה של קוד גיאס 3> בילוי השבוע? צילומים ברביעי.... XDDDDD התחדשות השבוע? מנגה... וכובע :ם ציטוט השבוע? לא זכור לי משהו כזה כרגע XD אבל היה הרבה XDDDDD קוספליי השבוע? קרוס מריאן שלי ומריה של כננוצ'קה 3: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? . . . . החלק היצירתי שבי לא עבד השבוע למה מצפה בשבוע הבא? חמישי על האש בעבודה P: אדם שעשה לך את השבוע?גיא וכנני על יום מדהים! (חבל שהיה קצר בשבילי >: ) תמונה? תודה לגיא על הצילום! :)

rocket

New member
מסכמת ~

משהו טוב שקרה השבוע? הייתי התל אביב ליום צילומים והיה ממש כיף
משהו רע שקרה השבוע? התפרקה לי הסתימה בשן בפעם השלישית בחצי שנה האחרונה מה ששוב מונע ממני לאכול בצורה נורמאלית ~_~ שיר השבוע: הפתיחה של the legend of the legendary heroes XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: the legend of the legendary heroes ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לצערי חוץ מעיתון סוף שבוע לא ממש קראתי משהו ... בילוי השבוע? יום בתל אביב ~ התחדשות השבוע? בד כותנה כדי לתפור חולצה לפסח *חוטפת אגרוף* ציטוט השבוע? כנראה כל אחד מכל אותם הציטוטים הרנדומליים שזרקו לי בתל אביב בזמן הצילומים. היה מצחיק. קוספליי השבוע?|סדגש סתיו והוקספליי סאקורה הכי חמוד שראיתי *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? בהתחשב בזה שהתחלתי לתפור את הגלאקטיק בישונן שלי ביום ראשון בצהריים וסיימתי יומיים אחרי, אז זאת בהחלט נחשבת ליצירת *השבוע* שלי. אני עדיין לא מאמינה שהספקתי לעשות את זה ~_~ למה מצפה בשבוע הבא? ללתפור עוד משהו? סתם .... לנוח קצת? (על מי אני עובדת...... XD) אדם שעשה לך את השבוע? נאקו ~ תמונה? קרדיט לנאקו כמובן ~

CibiHeart92

New member
חולצה? איזו חולצה? +_+

לבנה ופלופים עם וסט שחור מעל?! +_____+ (אם כן את באמת צריכה לחטוף אגרוף)

rukia chan

New member
הרבה זמן לא סיכמתי~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? כל השבוע היה בסדר כזה~ היו צילומים!!! משהו רע שקרה השבוע? נופלים טילים בדרום כל הזמן...? \: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lZYU9MRH9Xc&feature=player_embedded אדיר לכל מי שאוהב דוקטור הו ווויקד XDDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נאום המלך. חופר, מצוין. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? רוצח מלכותי! שנהיה ממש ממש טוב לקראת הסוף. בילוי השבוע? יום רביעי בצילומים! D: התחדשות השבוע? אין~ ציטוט השבוע? "אין לי כוח לשטויות האלו" [משהו שפשוט אמרתי השבוע הרבה... -_-] קוספליי השבוע? של כל מי שהיה ביום רביעי י.י תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שיפצורים לקוספליי. המניפה שלי! D= למה מצפה בשבוע הבא? להיות בת עשרים. אמאלה. אדם שעשה לך את השבוע? כל מיני. תמונה? עזבואותיבשקט.

CibiHeart92

New member
סכמ"ש להפגת שיעמום~

משהו טוב שקרה השבוע? סבטה באה! צילומים בבורסה וקפה. הרבהההה קפה. משהו רע שקרה השבוע? אני לא יודעת מה לתפור. שיר השבוע: הוא עלול להיות באד רומאנס ברגע שאתחיל את שיעורי הבית שלי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פינס אוב טניס. כן כן. כנראה שזה חזר. וגם סטאר דרייבר שנגמר השבוע ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי שוב את הכרך הראשון של דג"מ ובכיתי בילוי השבוע? אתמול בלילה, עידן אורי סתיו לירון וגאיה בדיונים מטורפים על פרינס אוב טניס וקוספליי התחדשות השבוע? שני ארטבוקים חדשים בדרך אליי!!!!!!! ועוד שני אלו שהכי רציתי בשנים האחרונות! אושר~ ציטוט השבוע? "אז, ממה שאתה אומר, סמוראים, יכלו לחקות את מתקפות הטניס של היריבים שלהם? אוקי...." אחרי שעה הוא עדיין ניסה להבין את העניין קוספליי השבוע? סבטה, אלא מה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? החזה של ענן למה מצפה בשבוע הבא? להמשיך ללמוד מאיה... @@; אדם שעשה לך את השבוע? סביר להניח שסבטה תמונה? מה שגנבתי אתמול לגאיה מהזיכרון הנייד שעשה לי הנגגגגג

CibiHeart92

New member
את לא מבינה XDDD

בדיוק העפתי מבט במנגה כדי לראות את החלק שריומה מאבד את הזיכרון וטף?! טוב שהוא לא הכי מואה בהיסטוריה פתאום!

S.Riddle

New member
..........רגע מהההההההההההה? XDDDDDD

מתי לעזאזל הוא איבד את הזיכרון?! אני הפסקתי לקרוא הרבה לפני Shin Prince of Penis.......

CibiHeart92

New member
את לא שמעת על זה? XD

קרה לו מכה בראש או אלוהים יודע מה והוא נהיה חמוד ומואה וכולו "יווו תראו אנשים זורקים כדורים קטנים מצד לצד איזה מגניייב O: "

CibiHeart92

New member
רק עכשיו שמתי לב

שכתבתי פינס אוב טניס. נשמע כמו ספיישל שהם כן היו עושים, though

למעלה