סיפור

מיי נהר

New member
נעים מאוד מי-נהר ../images/Emo140.gif

אז הנה ברשמיות: ´מי-נהר´, בשישי לשישי בת 24, בת לאמא מכשפה צועניה ילידת רומניה בת לאב בריטי פגאני (כמו ויקה אבל יותר מיושן במסורת) מערבבת מסורת צוענית עם אמונה פגאנית עם לימודי כימיה כנראה בדרך ללימודי מדעי התזונה (שזה כולל כימיה ביולוגיה פיזיקה ועוד - שילוב מנצח!) חוץ מזה? הכל ולא כלום! ואתה? אתם?

morning star

New member
נעים מאוד

"הנווד", MORNING STAR, TWILIGHT WOLF, MOON DANCER, כוכב השחר... בן 23 יליד הארץ בן להורים אתאיסטים למהדרין שבמהדרין לומד ביולוגיה בטכניון... איפה את לומדת? איזו שנה?

מיי נהר

New member
TWILIGHT WOLF

בינתיים לומדת כימיה באו"פ כדי לוודא שאני מסתדרת עם זה לפני שאני נרשמת למדעי התזונה (
) בעברית (י-ם או רחובות).

אוי, כמה שאני אוהבת לדבר על עצמי!../images/Emo99.gif

טוב- אז למי שקבוע בפורום "פיות, שדונים וכל השאר"- אני מקווה שלא ימאס לכם ממני. אז אני ליה- זה היה השם המאגי שלי במשך שנה עד שהחלפתי את שמי המקורי אליו (כן- בתעודת הזהות והכל). אביב הוא שם עם קונוטציות רגשיות עמוקות. אני בת 17 וחמישה ימים למי שכבר הספיק לשכוח. ירושלמית מאז ומתמיד בוגרת תיכון ומלצרית לשעבר (מי שתוהה למה "לשעבר"- לך תעבוד אתה בבית קפה ירושלמי) עוסקת במאגיה כבר שנתיים ובוויקה שנה וחצי נטולת סיפורים מעניינים אז נא לא לבקש ובניגוד למי נהר, אין לי כזו תמונה מדהימה של עצמי (אני עדיין לא מאמינה שזו את) לכן תאלצו להסתפק בדמות שאני מאד אוהבת... Happy ג´סטין?! ליה

סליחה על הבוטות...

אבל עד עכשיו ירדת על שניים מהדברים המועדפים עלי בחיים: כישוף וגברים (לא, אני לא נימפומנית, אני מדברת על הבחינה הרוחנית! כלומר, בתור בני-אדם!) איך את יכולה להמליץ לי פתאום על שם, ככה משום מקום, כשלא היה לי שמץ של כבוד כלפי כל מה שכתבת עד עכשיו?! וחוצמזה, מי את בכלל??? את באה לפורום, מעבירה כל מני ביקורות חסרות פשר ("הכישוף לא מאמין ביהדות"??? הלללו- קבלה!) ואפילו לא טורחת להציג את עצמך! וואו, קבלי צל"ש, כי מעט מאד אנשים, אפילו הנעלולים כאן בפורום, מצליחים לעלות לי ככה על העצבים. ליה עליה כל חברי הפורום יוכלו להעיד שהיא לרוב נחמדה ושקולה

morning star

New member
לא נראה לי שהיא ירדה על כישוף

אלא כתבה "הכישוף לא מאמין ביהדות", ההיפך ממה שהתרעמת עליו... לי נראה שהדבר נכתב בכוונה. שלך הנווד

Dia Leoghann

New member
מאוד נעים מאוד, אני Dia Leoghann

שלום לכולם, אני ארי-אל בן 26. כרגע אני גר באילת (באוקטובר עובר לירושליים ללמוד ארכיאולוגיה), לפני זה גרתי בכפר רופין (בקעת בית-שאן), בקבוץ דפנה, במטולה, בראש פינה ובקבוץ חולתה. אני מגדיר את עצמי כדרואיד מתלמד, ואני לומד דרואידיזם כבר 9 שנים. אני לומד בעצמי באמצעות ספרים והאינטרנט ובניסוי ותהייה.... אני לא ממש עוסק במאגיה, או שיותר נכון לומר שדברים שאצל רובכם יכללו בתוך תחום המאגיה (או מקשוף כשם שמספר אנשים מכנים אותה פה) בעיני הם דברים טבעיים ואין בהם שום דבר מאגי. (נדמה לי שזה ככה...אולי אני טועה). בכל אופן, אני לא מרבה לכתוב, אבל כשאני כותב אני נסחף (אז תיזהרו), וגם ככה הצבא מסנג´ר אותי ב-1000 מילואים בשנה אז לא ממש תיראו אותי הרבה. אני מכור לכל דבר שהוא קלטי, בעיקר מוזיקה, אומנות ומיתולוגיה. מה עוד, מה עוד, מה עוד........ זהו... בברכת אור, Dia Leoghann

WhiteWolf

New member
וגם אני!!

שאולי לא כאן כל יום, אבל משתדלת להשלים את החסר ובהחלט עברתי את 18!! (לפני שנתים וקצת)

shabaz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכרמיאל יש בלאקריות כוסיות? מאיפה הוצאת את זה אחי? לא ראיתי כל כך הרבה בלאקריות בכרמיאל... אולי 10 מקסימום...רובם בנים...

MGP

New member
אתה נורמלי?!!!!!!!!!!!11

כל הכוסיות הן בכרמיאל, שלא לדבר על זה שאין שם כמעט פופיסטים!!!!!!!!! אין שם את הדבר הזה שכל שנייה אומרים "כאילו" וכל הפריקיות הכוסיות מרוכזות שמה... תתחבר לאיי סי קיו אני ישלח לך כמה לרשימה...

למעלה