סיפור

רואים שעדיין חלק לא יצאו מהארון

אז מה אם אני צעיר?! חוצמזה ביולי יש לי בר מצווה!!!! 28 ביולי וביוני אני עולה לתורה..... מזל טוב לי! טוב לא משנה.. חחחחחחח אצלנו בבצפר כבר מצטרפתים וזה...... מה אתם חושבים?! מה קשור גיל 16 + מה יש גיל בשביל לעשות סקס? חחחחחחח ואני לא אומר שאני מבין גדול בזה אבל אין גיל לזה!

MGP

New member
אממממ.......

יש הבדל בין פיזיקה לרוחניות (המבין יבין...).

gayatri

New member
וואו אצלכם בבצפר כבר מצטרפתים??

שיו אני לא מאמינה!! איזה השג!! כולי קנאה!!

shabaz

New member
איזה מבדר אתה יא אללה....

אני כל יום כמעט מסתובב בכרמיאל, וחוץ ממלא מלא מלא מלא מלא מלא ערסים ופרחות, אין פה הרבה מה לראות.... באיזה כיתה הפריקיות הללו שאתה מכיר ידידי? דרך אגב, תשלח לי את אלינור...חיחיחיחי שבז

gayatri

New member
בחיים שלי לא ראיתי ילדים מפגרים..

כמוכם! סליחה אבל למה אתה מתכוון פריקיות??? אתה חבר של ה"פריקיות" האלה??? אם כן אז אתה ממש מוזר כי אצלינו זה דיי מעליב אם קוראים לנו פריקיות!! אנחנו בסכך הכל לא פרחות זה לא אומר שאנחנו פריקיות ומוזרות! אנחנו פשוט שונאות כינויים כאלה!! אז לדעתי אתה ממש מפגר!! המשך חים יפים שיהיו לך! גאיה.

MGP

New member
ווירת´...

אם גם אתה לא הבנתה אנחנו יורדים על... קיצר תקרא את התגובה שלי לפגועה...

The Wraith

New member
אם לא הבנת

הגבתי בצורה אינדבדואלית בלי קשר לתוכן ההודעות, תקרא תבין.

shabaz

New member
או המפגר

שהגיב למפגרת שהגיבה למפגר? איזה שטויות יא אללה... את אשכרה שמה זין על איך שהם קוראים לך? אם כן, אז אין לך בכלל בטחון עצמי... חיים נפלאים גם לך... ושהחסה תנשוך לך את הרגל. שבז

shabaz

New member
תשמע וראית´....

תן לה לחיות עם הדעות שלה. והסרקזם שלך גם לא ממש מועיל. אני חושב שאם היא מאמינה בזה, שתחיה עם האמונות שלה.

MGP

New member
אם עדיין לא הבנת...

אנחנו עושים זאת בשביל להעליב... כי ביננו רב הבלאקריות בישראל הן בעצם "בלאקריות" אם הבנת למה אני מתכוון... וכל ה"בלאקריות" הן מפגרות שמנסות להראות שיש להן "כח" אבל אין! ובעצם לא שמתי לב שהשתמשו במילה פריקית הרבה, אני בעצמי מוזר ושונה מרב העולם אז אני פריק? אולי, בעצם מה איכפת לי? אני חי בשביל עצתמי ולא בשביל רצון אחרים, שוב אם הבנת משהו... אני מניח שלא....?

hsotrt

New member
אאאאאאאאא.......

שי, 17, חדרה (חור באמצע...) ועוד שטויות!!!!!!! בעיקר אני מתעסק עם הטבע וכאלה...ממש התמכרות! אבל לא משהו מיוחד...

למעלה