סיפור

nra66

New member
סיפור

לפני כשנה לערך הסתובבתי בעיר ה-אורות ב"ש, הלכנו ברגל לכיוון השוק, במהלך ההליכה משהו בפנים אמר לי תרים את הראש, אני מסתכל ישר מולי ונערה לבושה בשחור (בלאקרית) צועדת לכיוון שלנו לא יכלתי להוריד את העניים ממנה (לא בגלל יופי אלא משהו בפנים לא נתן לי להוריד ממנה את העניים), ברגע שהיא עברה לידי הקצה של האצבע שלי החל לרעוד למשך שעה.

dopey_wizard

New member
????

סו... (היא הייתה כוסית ???) (היה לה פירסינג באצבע???) ---|> דוד

MGP

New member
ליה... ליה...

אולי תגידי לג´סטין שאת אוהבת אותו וזהו? וחוץ מזה בבאר שבע? אני ממש לא מכיר בלאקרים שמה... אם אתה אהבתה את איך שהאצבע שלך רעדה לך לכרמיאל... שמה יש מלא בלאקרים כוסיות אחת אחת... נ.ב ואם תפגוש איזה גבוהה אחת בשם אלינור אל תתקרב, שי איס מיינ.

The Wraith

New member
אההה

הבנתי.. האצבע שלך רעדה... מוזר שרק אצבע אחת.. אז אולי זו לא אצבע... האצבע רעדה לו.. בטח הוא גם יספר שאחר כך איזה הר-געש התפרץ לו.. בכל אופן, יכול להיות שהבחורה ההיא לא ממש מבאר שבע, אלא סתם עברה שם

MGP

New member
אני חושב שזה מובן שלא האצבע

רעדה אלה איבר אחר שמזכיר את האצבע והבחור פשוט התבלבל, תשמע שאלה כזו מתאימה לפורום, מיניות וטיפול מיני.

שדונים קטנים שכמותכם...

מתי תבינו שלא הכל מתחיל ונגמר בסקס?! אולי תפסיקו להתנהג בכזו יהירות ובאמת תנסו לעזור לבנאדם? הרי לזה בדיוק התכוון Dia. תפסיקו להיות כאלה רעים (כן Wraith, אני מתכוונת אליך- שטנישט נרקיסיסט שכמותך). ליה שקצת נמאס לה מהאגו של אנשי הפורום (בתור אנשים ללא פנים אתם בהחלט תופסים מעצמכם הרבה)

Ranger One

New member
תראי...

בתור התחלה ,כמעט כולם פה (בהוציא אותי, נוודי, מעיין ורמירט) לא עברו את 16, ככה שסקס? לא. הם מפתחים אינסטינקטים בריאים ואנקדוטות משעשעות בנושא סקס. אבל אם הם הגיעו לבסיס שלישי? אין סיכוי. (מילא וריית´ שכבר ב16) רוב הדברים לא מתחילים בסקס, רוב הדברים כן נגמרים בו.

dopey_wizard

New member
ממממ

לא מדויק... אני מכיר ילדה שהפעם הראשונה שלה הייתה בגיל 14 והפעם הראשונה שלי הייתה לפני כמעט שנה.. (אני עוד חודשיים 16 וזה היה שהייתי 15 טרי..(כן, יומולדת...) שאלות לעצמי: -אולי זה בגלל שאני רוסי? -אולי זה בגלל שהיא הייתה פריקית? -אולי זה בגלל שאני מסתובב אם פריקים? -מממ...אולי אני פריק???????!!!....לאאא.. -ואולי זה בגלל שהיה לי יומולדת .. (אל תתחילו להגיד לי "מה זה פריק???, אתה לא יודע שפריק זה מוזר???...כי כולכם יודעים על מה אני מדבר...) ---> דוד

Ranger One

New member
ואתה לא חושב

שאם זה כן היה פורום סקס, אז היה פה הרבה יותר אנשים והשיחות היו יותר מעניינות? הא?! הא?!

Ranger One

New member
אה הא...

אני אתמצת כי אתה ילד קטן. יש הבדל בין יכולת גופנית לקיים יחסי מין לבין יכולת מוחית ורגשית לתפוס את המהות של קיום יחסי מין. זה שאתה יכול לעשות משהו ולא להבין אותו לגמרי (ולפי דעתי לפני 16, בכלל לא להבין אותו) זה טוב ויפה. זה כמו לשים ילד בן שמונה על מושב הנהג במכונית ,הוא יודע לנהוג, אבל הוא לא מבין את ההשלכות ,העומק והחוויה עצמה.

שאלונת, ג´סטין

ה"הבנה" הזו של קיום יחסי מין, שלדעתך לא קימת לפני גיל 16- זה חל על שני המינים או רק על בנים, לפי דעתך? (שכן בנות מתבגרות מהר יותר). עם הנווד הסליחה, זו רק שאלה קטנה וחד פעמית. ליה

MGP

New member
דופי....

אכן לא יודע למה.. אבל רק פריקיות נותנות, גם לא הכי יפות, ג´סטין הסברתי לך על זה באיי סי קיו ואתה הגבתה לי משהו שגרם לי לקנות בך מאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 גם אני רוצה ככה!!!!!!!!!!1 עכשיו למה היתה התגובה שלי? כנראה להעלות את האשכול? שיט אני מטורף! דיי אני שונא את עצמי! אני ילך לשרוף את עצמי בכיכר העיר של כרמיאל! נ.ב אני רוצה לעבור לכרמיאל ולא נותנים לי!!!!!!!!!

arty

New member
הערה

אנשים תסלחו לי באמת שאני מתערבת לכם בפורום אבל!!! זה לא אמור להיות פורום כישוף לעזזאל.???? סליחה שזה נישמע קיצוני אבל.... בנים די לזין תשכל על הסיפורים המפגרים שלכם.. ואולי די אם ההכללות המגרות האלה...... ואנשים תדעו לכם שכל מה שאתם עושים בחיים חוזר אליכם.. כולל הכישוף שמשתמשים בו כמגיה שחורה...(לרעה) אז די די די... ובקשה זה לא צ´אט קיצר כמו שבאתי לעולם שלכם ככה הלכתי.... אז תתיחסו למה שאמרתי לכם!!!!!! ביי תמוז-בת

Dia Leoghann

New member
אני מבקש להצטרף לחברה בסוגריים

האלו!!!! ג´סטין!!! רק לפני 5 ימים היתה לי יומולדת 26, וכבר שחכת?!?!

מיי נהר

New member
ומה אני? עז?../images/Emo4.gif

גם אני כבר עברתי את גיל 16 ואפילו את 18 אבל אני מתעקשת לקחת את זה כמחמאה

Ranger One

New member
נהר וליה...

אולי תציגו את עצמכן באופן רשמי? אתם סתם כאן מדברות, אבל לא נכנסתם להיות למעגל הפנימי של הפורום שלנו כי לא הצגתן את עצמכן. ואם כבר זאת הזדמנות נהדרת לדיא להציג את עצמו (למרות שהוא עשה את זה, אבל עד לאחרונה הוא לא היה פעיל בפורום הזה)

למעלה