אה, פאק של תפוז אין לי רעיון איך לפתור את זה, [יש לי ,אבל הוא מטומטם]
T tkuihehr New member 17/1/07 #128 אה, פאק של תפוז אין לי רעיון איך לפתור את זה, [יש לי ,אבל הוא מטומטם]
R redgirl2 New member 17/1/07 #66 הו אני אכלתי מרק מיניסטרונה ../images/Emo99.gif זה כ"כ כ"כ טעים!! מרקים זה בכלל שוס בחורף
T tkuihehr New member 17/1/07 #23 כןן, לא נרדמת תל אביב זה כזה שיר שווה, אני שומע אותו בחברים של נאור, והורדתי אותו הוא כל כך שווה. מקווה שיצליח [גם אם לא תאהבו היום, אני מקווה שישמיעו הרבה עד שכן תאהבו]
כןן, לא נרדמת תל אביב זה כזה שיר שווה, אני שומע אותו בחברים של נאור, והורדתי אותו הוא כל כך שווה. מקווה שיצליח [גם אם לא תאהבו היום, אני מקווה שישמיעו הרבה עד שכן תאהבו]
R redgirl2 New member 17/1/07 #25 שלוםםםםם ../images/Emo9.gif אני כאן..לפחות לעכשיו מה שלום כולם? איך עבר היום?! אלון! מפחיד הקטע עם התאונה..יש אנשים טיפשים שלא צריכים לקבל רשיון!!! שירגישו טוב!!
שלוםםםםם ../images/Emo9.gif אני כאן..לפחות לעכשיו מה שלום כולם? איך עבר היום?! אלון! מפחיד הקטע עם התאונה..יש אנשים טיפשים שלא צריכים לקבל רשיון!!! שירגישו טוב!!
S Sweet Revenge New member 17/1/07 #30 שלום! ../images/Emo13.gif אני לא שומעת כי שידור האינטרנט החליט שנמאס לו..