L limors2 Well-known member 17/1/07 #31 אני אכלתי סנדביץ' עם פסטרמה,יותר טו ב! יש לי טראומה מהפיצה הרותחת שאכלתי במוצ"ש ושרפה לי את הלמעלה של הפה
אני אכלתי סנדביץ' עם פסטרמה,יותר טו ב! יש לי טראומה מהפיצה הרותחת שאכלתי במוצ"ש ושרפה לי את הלמעלה של הפה
T tkuihehr New member 17/1/07 #46 אני אכלתי רק מרק כל היום אוי, אני מגיב לעצמי, אבל זה הנושא נו. אח שלי חולה והיה מרק ,אז אכלתי איזה 4 צלחות [במהלך היום]
אני אכלתי רק מרק כל היום אוי, אני מגיב לעצמי, אבל זה הנושא נו. אח שלי חולה והיה מרק ,אז אכלתי איזה 4 צלחות [במהלך היום]
L limors2 Well-known member 17/1/07 #64 אני אוהבת תמרק עוף של אמא שלי חוץ מהזמן שהיא שמה בו את הרגליים
T tkuihehr New member 17/1/07 #72 איך אמא שלך עושה מרק? למה היא שם את הרגליים שלה במרק? ועוד מכריחה אתכם לאכול את זה ? ,התבקש נו
L limors2 Well-known member 17/1/07 #80 ראיתי את זה באיחור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא קראה מחקר שפטרת רגליים תורמת לחיזוק המערכת החיסונית בחורף, ולפעמים היא מנסה יותר מידי מהמחקרים האלה פעם היא הכינה עוף מרוח בחמאת בוטנים+חרדל+שכחתי מה. אבל זה לא היה ממחקר, זה היה כי דודה שלי אמרה לה שזה טעים. וזה ככ לא.
ראיתי את זה באיחור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא קראה מחקר שפטרת רגליים תורמת לחיזוק המערכת החיסונית בחורף, ולפעמים היא מנסה יותר מידי מהמחקרים האלה פעם היא הכינה עוף מרוח בחמאת בוטנים+חרדל+שכחתי מה. אבל זה לא היה ממחקר, זה היה כי דודה שלי אמרה לה שזה טעים. וזה ככ לא.
L limors2 Well-known member 17/1/07 #93 אולי כי את מדמיינת את פרצופי הסלידה שהיו לנו? ישבנו ואכלנו וניסינו להבין מה זה השילוב המוזר הזה, ורק אני קלטתי מה זה אבל היה שם עוד משהו מגעיל לוזוכרת מה רגע נשאל את אחותי אף אחד לא זוכר
אולי כי את מדמיינת את פרצופי הסלידה שהיו לנו? ישבנו ואכלנו וניסינו להבין מה זה השילוב המוזר הזה, ורק אני קלטתי מה זה אבל היה שם עוד משהו מגעיל לוזוכרת מה רגע נשאל את אחותי אף אחד לא זוכר
T tkuihehr New member 17/1/07 #97 כנראה שהדחקתם את הערב ההוא או צהריים, לא יודע מתי אכלתם את המרק ההוא
L limors2 Well-known member 17/1/07 #101 המרק היה בערב שבת, העוף גם העוף היה פעם אחת והמרק כמה פעמים! כי הם אהבו אותו. אני אהבתי בלי רגליים!
L limors2 Well-known member 17/1/07 #106 היה מגעיל ולכן ניסיתי לזהות מה זה השרשור התקפל ועכשיו יש לי בעיה כי אם אני מקפלת אותם ההודעות נשארות שחורות ואם אני לא מקפלת הכל איטי בגלל הענק של אתמול
היה מגעיל ולכן ניסיתי לזהות מה זה השרשור התקפל ועכשיו יש לי בעיה כי אם אני מקפלת אותם ההודעות נשארות שחורות ואם אני לא מקפלת הכל איטי בגלל הענק של אתמול
T tkuihehr New member 17/1/07 #110 אמממ, כנסי כל הזמן ישר לשרשור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1592&msgid=92551411 במקום לחכות שכל העמוד יעלה..
אמממ, כנסי כל הזמן ישר לשרשור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1592&msgid=92551411 במקום לחכות שכל העמוד יעלה..