איזו רשימה ארוכה כן, יש דברים טובים היום..
Y yhaa hi New member 17/1/07 #14 הם לא מעולים../images/Emo4.gif במסור נעה אמרה שיובל מנדלסון הלוידעת מה שלהם אז חשבתי שהם טובים... (אבל כבר לא אכפת לי כי אחרי השיר שלהם הקדישו לי שיר )
הם לא מעולים../images/Emo4.gif במסור נעה אמרה שיובל מנדלסון הלוידעת מה שלהם אז חשבתי שהם טובים... (אבל כבר לא אכפת לי כי אחרי השיר שלהם הקדישו לי שיר )
R RJlake New member 17/1/07 #155 הוא זה שיצר אותם../images/Emo2.gif ראיתי היום את הקליפ שלהם למילים הכי יפות וזה מזה הזוי. הם נמצאים באיזה חדר וכאילו מנגנים ושרים ותוך כדי שופכים על עצמם מים ומורידים בגדים
הוא זה שיצר אותם../images/Emo2.gif ראיתי היום את הקליפ שלהם למילים הכי יפות וזה מזה הזוי. הם נמצאים באיזה חדר וכאילו מנגנים ושרים ותוך כדי שופכים על עצמם מים ומורידים בגדים
Y yhaa hi New member 17/1/07 #8 אני פה../images/Emo2.gif (עוד לא נגמלתי ממנו: ) היום אני פה אבל לא נראה לי שלהרבה...
L limors2 Well-known member 17/1/07 #28 אז תקפצי! תעשי סיבובים בחדר! תשחקי פריסל תוככדי! או סוליטייר עם ניקוד מצטבר של וגאס
T tkuihehr New member 17/1/07 #35 אני בעד הלרקוד ולפעמים יש שירים שממש עושים חשק לרקוד, זה לא אחד מהם, אבל בכללי יש. ואז תקפצי ותרקדי, בכלל כדאי לקפוץ ולרקוד ,תמיד
אני בעד הלרקוד ולפעמים יש שירים שממש עושים חשק לרקוד, זה לא אחד מהם, אבל בכללי יש. ואז תקפצי ותרקדי, בכלל כדאי לקפוץ ולרקוד ,תמיד
T tkuihehr New member 17/1/07 #13 וואי איך בא לי פיצה יש חברים עכשיו והם אוכלים פיצה, היא נראית שווה, ואני רעב. אז אני רוצה פיצה, או כל אוכל שהוא אבל רק התחיל סינגלס, יש עוד שעתיים איך אני אעביר את הזמן עד 10 בלי לאכול...
וואי איך בא לי פיצה יש חברים עכשיו והם אוכלים פיצה, היא נראית שווה, ואני רעב. אז אני רוצה פיצה, או כל אוכל שהוא אבל רק התחיל סינגלס, יש עוד שעתיים איך אני אעביר את הזמן עד 10 בלי לאכול...
A a b u y a New member 17/1/07 #22 אפרופו אוכל... היום הכנתי לי חביתה עם קורנפלקס... לא משו אה...ושלום לכולם