ואז כשצריך לפתוח את הקיפול כדי שההודעות ישארו כחולות, ויש כמה שרשורים מקופלים בעמוד, זה נורא איטי
L limors2 Well-known member 12/3/07 #97 ואז כשצריך לפתוח את הקיפול כדי שההודעות ישארו כחולות, ויש כמה שרשורים מקופלים בעמוד, זה נורא איטי
T tkuihehr New member 12/3/07 #72 שניהם מצויינים, ../images/Emo99.gif את שניהם אני שומע מלא באוטו [כי הם שם] אני אפילו יותר אוהב את הראשון...
שניהם מצויינים, ../images/Emo99.gif את שניהם אני שומע מלא באוטו [כי הם שם] אני אפילו יותר אוהב את הראשון...
L limors2 Well-known member 12/3/07 #71 וויאו. יייאאאווו!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הבוקר הסתובבתי בעבודה צועקת את זה כשלא היו אנשים בסביבה איזה שיר
וויאו. יייאאאווו!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הבוקר הסתובבתי בעבודה צועקת את זה כשלא היו אנשים בסביבה איזה שיר
Y yhaa hi New member 12/3/07 #77 אני תמיד שרה בקול ממש גבוה את הפזמון של גרייס קלי, ואז אני קולטת את האחיות שלי (ואח שלי) מסתכלים עלי בצורה מוזרה ואז אני מהר מפסיקה
אני תמיד שרה בקול ממש גבוה את הפזמון של גרייס קלי, ואז אני קולטת את האחיות שלי (ואח שלי) מסתכלים עלי בצורה מוזרה ואז אני מהר מפסיקה
Y yhaa hi New member 12/3/07 #96 ללירון לב יש קול יפה! תמיד משמיעים את השיר שהוא שר כוכב נולד (זה הוא נכון? )
L limors2 Well-known member 12/3/07 #108 הקרדיט שהיא נתנה לי פעם שעברה על זה מכסה את כל הפעמים שהיא תשתמש בזה אבל להקשב אני עדיין מחכה
T tkuihehr New member 12/3/07 #124 אה, אז פספסתי את הפעם ההיא קורה שאני לא שומע סינגלס , אבל עכשיו אני כן שומע!!! וזה שונה, להיות בשרשור וגם לשמוע ,וואי, זה מיוחד..
אה, אז פספסתי את הפעם ההיא קורה שאני לא שומע סינגלס , אבל עכשיו אני כן שומע!!! וזה שונה, להיות בשרשור וגם לשמוע ,וואי, זה מיוחד..