סינגלס! אאאאפס שש! נוט! מי כאן?
T tkuihehr New member 12/3/07 #6 יידו אבנים זה מושג שקיים רק בחדשות, מי בימינו מיידה אבנים, נשמע כל כך מטופש מסכן האיש שיודה באבנים [בסביל]
יידו אבנים זה מושג שקיים רק בחדשות, מי בימינו מיידה אבנים, נשמע כל כך מטופש מסכן האיש שיודה באבנים [בסביל]
T tkuihehr New member 12/3/07 #3 השתדרגנו לסינגלס 07, מה את מבלבלת והכותרת שלך לשרשור הזה נשמע כמו אפצ'י אחד גדול...
R redgirl2 New member 12/3/07 #8 הוא לא ראה בוראט! נכון אלון?! ואם ראית אז אתה לא זוכר.. ואם אתה זוכר אני סתם יצאתי אהבלה!
L limors2 Well-known member 12/3/07 #14 גמני לא ראיתי../images/Emo12.gif ראיתי תהתחלה ואז הפסקתי כי לא היה לי כח להמשיך!
R redgirl2 New member 12/3/07 #19 זה סרט כזה מטומטם! ../images/Emo6.gif אבל מלמדים אותו להיות אמריקאי.. ואז אמרו לו שהבדיחות האמריקאיות הולכות ככה: להגיד משפט לא נכון ואז להגיד NOT!
זה סרט כזה מטומטם! ../images/Emo6.gif אבל מלמדים אותו להיות אמריקאי.. ואז אמרו לו שהבדיחות האמריקאיות הולכות ככה: להגיד משפט לא נכון ואז להגיד NOT!
T tkuihehr New member 12/3/07 #21 לא הפסד גדול האמת זה סרט שצריך לראות עם החבר'ה, לבד הוא לא כזה כדאי.. [וגם כשאת עם החבר'ה, תמצאו משהו אחר לעשות, חבל לבזבז עליו סתם זמן]
לא הפסד גדול האמת זה סרט שצריך לראות עם החבר'ה, לבד הוא לא כזה כדאי.. [וגם כשאת עם החבר'ה, תמצאו משהו אחר לעשות, חבל לבזבז עליו סתם זמן]
T tkuihehr New member 12/3/07 #16 אההההה, חחחחח ../images/Emo6.gif לקח לי זמן לקשר לחלק הזה בבוראט, וואי ,שכחתי.. וכן, ראיתי את הסרט...
אההההה, חחחחח ../images/Emo6.gif לקח לי זמן לקשר לחלק הזה בבוראט, וואי ,שכחתי.. וכן, ראיתי את הסרט...
R redgirl2 New member 12/3/07 #27 נכון שהסרט מטומטם לגמרי!? ../images/Emo6.gif ועדיין נשארים לראות אותו עד הסוף
T tkuihehr New member 12/3/07 #32 כל כך כן חוץ מליאורה שהיא מפסיקה באמצע... זה כזה סרט דפוק וזה מה שעושה אותו קורע..
R redgirl2 New member 12/3/07 #36 ../images/Emo45.gif ובמיוחד שהוא מדבר בעברית! וזה כאילו הוא מדבר גרוזינית או מה שזה לא יהיה
T tkuihehr New member 12/3/07 #13 אני יודע אבל כשקוראים את הכותרת רואים 06, מבינים שטעית ,ולא מסתכלים בתוכן, אז לכל מי שלא שם לב שטעית, כיוונתי אותו, שישים לב [וגם כי רציתי ]
אני יודע אבל כשקוראים את הכותרת רואים 06, מבינים שטעית ,ולא מסתכלים בתוכן, אז לכל מי שלא שם לב שטעית, כיוונתי אותו, שישים לב [וגם כי רציתי ]
T tkuihehr New member 12/3/07 #28 זה לא יתקפל! בשעה הקרובה, השרשור היום איטי... הימורים מתי השרשור הזה מתקפל? אני אומר ב20:47, יש לי הרגשה כזאת...
זה לא יתקפל! בשעה הקרובה, השרשור היום איטי... הימורים מתי השרשור הזה מתקפל? אני אומר ב20:47, יש לי הרגשה כזאת...