כן בדיוק חשבתי על זה
L limors2 Well-known member 12/3/07 #55 הסינרגיה של הדר../images/Emo6.gif והתחלתי היום לשמוע תדיסק הראשון שלהם. והגעתי לשיר ששמו "סינרגיה". ומה אתם שרים שיר על עצמכם כמה להקת בנים פופית מצידכם ואז הפסקתי לשמוע!
הסינרגיה של הדר../images/Emo6.gif והתחלתי היום לשמוע תדיסק הראשון שלהם. והגעתי לשיר ששמו "סינרגיה". ומה אתם שרים שיר על עצמכם כמה להקת בנים פופית מצידכם ואז הפסקתי לשמוע!
ש שחר שרביט New member 12/3/07 #63 אני לא מכירה את הראשון אבל אל תתיחסי אליו אם הוא מגעיל... השני שלהם מדהים! ובאמת מזל שהם לא הוציאו את אלפי זוגות עניים.... ובנושא אחר: מזה שירשור מתקפל? (סליחה על הבורות
אני לא מכירה את הראשון אבל אל תתיחסי אליו אם הוא מגעיל... השני שלהם מדהים! ובאמת מזל שהם לא הוציאו את אלפי זוגות עניים.... ובנושא אחר: מזה שירשור מתקפל? (סליחה על הבורות
L limors2 Well-known member 12/3/07 #68 השני ממש טוב../images/Emo99.gif אחרי 100 תגובות בשרשור, הברירת מחדל בשרשורים של תפוז זה להתקפל. ולהסתיר את כל התגובות. לא הסברתי לך את זה פעם?
השני ממש טוב../images/Emo99.gif אחרי 100 תגובות בשרשור, הברירת מחדל בשרשורים של תפוז זה להתקפל. ולהסתיר את כל התגובות. לא הסברתי לך את זה פעם?
T tkuihehr New member 12/3/07 #69 לא נכון, ברירת המחדל של תפוז היא 37 אנחנו פה בפורום החלטנו שזה יהיה 100, את זאת שקובעת..
L limors2 Well-known member 12/3/07 #76 פעם היה ככה! ואז תפוז שינו את זה ל100 וכולם התלוננו אבל נשאר 100!
T tkuihehr New member 12/3/07 #86 אה, פחחחחחחח מתי זה קרה? לא שמתי לב בכלל... [אולי כי אצלי זה תיד 100]
T tkuihehr New member 12/3/07 #102 אז אני לא מעודכן כולם התלוננו? מי זה כולם? ומה הקטע שלהם? שישנו ולא ישימו לב להבדל [כמוני!! ]
ש שחר שרביט New member 12/3/07 #82 לא, לא הסברת אבל תודה על ההסבר עכשיו. למה עושים את זה? זה כאילו עומס? טוב, בסה"כ שירשור... לא צריך לחפור .. ואני לא אוהבת את שרית חדד
לא, לא הסברת אבל תודה על ההסבר עכשיו. למה עושים את זה? זה כאילו עומס? טוב, בסה"כ שירשור... לא צריך לחפור .. ואני לא אוהבת את שרית חדד
L limors2 Well-known member 12/3/07 #85 כשיש הרבה תגובות הדף של הפורום נטען יותר לאט. אז הם מקפלים תשרשור!
T tkuihehr New member 12/3/07 #90 וזה טוב../images/Emo45.gif במיוחד בפורום הזה ,שיש מעט שרשורים אבל כל שרשור עובר את ה100, ויש ימים שבעמוד הראשי יש 15 שרשורים ענקיים מעל ה100, שעות עד שהדף נטען, ולכן טוב שמקפלים..
וזה טוב../images/Emo45.gif במיוחד בפורום הזה ,שיש מעט שרשורים אבל כל שרשור עובר את ה100, ויש ימים שבעמוד הראשי יש 15 שרשורים ענקיים מעל ה100, שעות עד שהדף נטען, ולכן טוב שמקפלים..