סיכומשבועי

Mrs big

New member
אז אולי בכל זאת עשיתי את הדבר הנכון...

אבל לא להגזים, יש כאלה לפעמים, את כנראה פשוט לא קוראת הרבה הודעות שלי.

Moreiro

New member
הבא בתור הוא סווווווווס

משהו טוב שקרה לך השבוע: ניצנים, פגישות עם אנשים וחידוש קשרים ישנים, החלטות משהו רע שקרה לך השבוע: ניצנים ורגשות מכוערים, ביטולים שיר שלא הפסקת לשמוע: איפה הילד - נפלת חזק, דנה ברגר - חמימות חולפת, כנסיית השכל - תרימי את הראש התחדשות השבוע: שיזוף, עבודה תוכנית השבוע: Sugar Rush; Coupling
סרט השבוע: Cruel Intentions 1,2,3 [בעצם רק 1 ו-3. השני גרוע ברמות] ספר השבוע: ה"פ שוב? מאכל השבוע: פנקייקס עם שוקולד צ'יפס! ונחשי גומי. ומקדונלדס
יציאת השבוע: ניצנים ביום שלישי, היום לים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נראה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליאת ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, בקו"ם, ים שוב[?], קבעתי עם חברה לסרט, ממ לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מבולבל למדי.

little shorty

New member
יש לי ציפור קטנה בלב...

משהו טוב שקרה לך השבוע: כסף וטיפים מעולים, שיעורי נהיגה, אמא ואחי הפתיעו אותי, נסענו לים היום, מפגש עם החברות אתמול, האירוע של יום ראשון. משהו רע שקרה לך השבוע: ים עבודה, עייפות מתמדת, חוסר סקס, הרבה דברים מגעילים כאלה. שיר שלא הפסקת לשמוע: יש לנו שיר חופר במסעדה לא זוכרת איך קוראים לו התחדשות השבוע: ממש ממש כלום תוכנית השבוע: כוכב נולד מהקטעים העלובים שראיתי בפלזמה בעבודה סרט השבוע: משהו עם סילבסטר סטלון.. לא זוכרת ספר השבוע: הנה אני מתחילה... בקצב הזה אני לא אסיים אותו מאכל השבוע: הום פרייז של המסעדה
יציאת השבוע: לים :) ולאירוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום החופש שלי, החבר מתחיל ללמוד :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יולי, מנהל הבנק שלך התקשר וביקש שתפסיקי עם כל העבודות האלה, יש לו עומס!!!" זה הבוס שלי...
תמונת השבוע: אמממממ מה שלבשתי לאירוע, חשתי כה גבוהה התוכניות שלי לשבוע הבא: חחח לעבוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קורע

lim02

New member
.........

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת, משכורת, הוא :) משהו רע שקרה לך השבוע: אין שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה.. התחדשות השבוע: דברים מאילת.. תוכנית השבוע:אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אוכל של בית :) ופיצה :\ איכ. יציאת השבוע: 'את נתקעת ביאכטהההה תפני מהרררר' 'המשיח בא לכאן כל יום. אתה לא פגשת אותו עדיין? אני מופתע' משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישות עם חברים.. איתו.. אנשים שפספסתי בדרך. ועבודה.. כרגיל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחי, אחותי, אחיינית :), כמה חברות טובות ואותו. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: משיח. אילת.. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: המון המון עבודה, לפגוש אנשים ולארגן אנשים לקיסריה :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה.

'אמרת שאולי, כבר לא תלך ממני

כי איך תסתדר בלעדיי?' אופ הגעגוע. משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש, דפנטלי
ובכלל, כל השלשוש הזה היה עקיצה אחת מטורפת. משהו רע שקרה לך השבוע: שהפלאפון שלי נדפק לגמרה שיר שלא הפסקת לשמוע: בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטנר התחדשות השבוע: נאדה תוכנית השבוע: כוכב נולד 5, כמה מפתיע. איזה כיף ששלומי עלה ולא חן!
סרט השבוע: מלך האריות 1 וחצי. למישהי יצא לראות? חמוד לאללה. ספר השבוע: עדיין הסוויטה הצרפתית, ללא התקדמות. מאכל השבוע: אני לא יודעת ממה להתחיל אפילו, כל הסופ"ש בישלתי. ממ נראה לי שהחביתת ירק של הבחור לוקחת. יציאת השבוע: יצאתי רק לפאב שפה, אבל בבית היה הכי כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כנרת, כבר פעם שנייה החודש. ולבלות איתו כמה שיותר :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבא ואחותי! הם חוזרים מחו"ל, זונות. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שטויותים" בקול ילדותי
אין, הוא הרג אותי. כל השאר ממש לא לפה. תמונת השבוע: היא בפלא' ואין לי מושג איך להעביר למחשב. התוכניות שלי לשבוע הבא: שבוע אחרון בצבא בעיקרון.. טיפה הכנות לביקורת, בסופ"ש אני בכנרת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מושלםםםם
הלכתי לישון עם חיוך כ ז ה ענק.

Small talk

New member
זה מלך האריות 1 מנקודת מבט של טימון ופומבה

מאיך טימון ופומבה ניפגשו ועד הסוף.

AnGeL DoLlY

New member
איזה שבוע מטורף

משהו טוב שקרה לך השבוע: דודה שלי ילדה בת!!!
, דודה אחרת באה לבקר לשבוע, היה כיף לאללה אתמול (מסיבה+בריכה), הרגשתי רצויה, היה לי שיעור נהיגה ראשון, וניצנים ביום ראשון. משהו רע שקרה לך השבוע: נחתכתי אתמול מזכוכית ועדיין כואב לי שיר שלא הפסקת לשמוע: IRIS של הגו גו דולז. התמכרות מחדש או משהו.. התחדשות השבוע: וואלה לא התחדשתי בשומדבר תוכנית השבוע: ממש קצת מכוכב נולד (תוכנית מכורהההה. אפשר להבין למה מעלים את ג'קו 2 ולא את חן אהרוני?!!?! אמאשלהם) סרט השבוע: טובבב אז את "בבל" לקחתי בדיוידי ולא התלהבתי בכלל. הרעיון עצמו ממש יפה אבל העלילה סתם נמרחת והם היו יכולים לעשות מזה הרבה-יותר-ממה-שזה. לעומת זאת "אמן האשליות" מפתיע בסוף וזה לגמרי עושה את הסרט.
. וגם "בן ערובה" עם ברוס וויליס חזק ביותר. ספר השבוע: סיימתי את הספר תאוריה!! הידד:] מאכל השבוע: צ'ילי קון קרנה, סלט עוף בארומה. יציאת השבוע: אממ "דיאלוג בחשיכה" במוזיאון הילדים בחולון, ממש יפה ומומלץ. ניצנים ביום ראשון, והמסיבה והאפטר-בריכה של אתמול!! דפנטלי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רק לעבור תיאוריההההה! that's all I'm asking for ;[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אני והילד האהוב עליי בעולם.
התוכניות שלי לשבוע הבא: שיעור נהיגה, להתקדם במצגת, לעבור תאוריה, יומולדת לחברה טובה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחד הטוביייייםםםםם של החופש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

AnGeL DoLlY

New member
איי פורגוט

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "אביב, הייתי עם איזה 40 בנות ולא הרגשתי ככה כלפי אף אחת.." (ידיד שלי בגילוי לב מסעיר ביום שלישי..
חח מה עושים עם דבר כזה תגידו)

RainbowL

New member
כל פעם שאני רואה תמונה שלך

אני נדהמת, את מדהימה פשוט
ושום מילה על שלומי!!!!!1 הוא דומה למקסימו מפלוריסיינטה (מה שאומר שהוא חתיך) והוא שר הכי יפה בעולם

AnGeL DoLlY

New member
וואי, תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

לגבי שלומ'קה- נוו ברוררר שהוא חתיך ושהוא שר ממש טוב, באמת שהוא גם היה אחד האהובים עליי בתוכנית (חח הוא גם יצא עם חברה שלי :DD סיפור הזוי) ועם כל זאת- הוא לא מיוחד מספיק. לטעמי כן?.. הוא רוקר בדיוק כמו ג'קו והם שניהם ממש על אותו קונספט..זה משעמם! חן לעומת זאת היה הרבה יותר מיינסטרימי כזה, פרפורמר מעולה, ושלא נדבר כמה כישרון יש לבנאדם. לדעתי הוא היה צריך לעלות..אבל מה שהיה היה.

RainbowL

New member
אליסה חן ושלומי

איזה שלישייה מנצחת. תכלס אם שלושתם היו עולים, לא היה אכפת לי מי מנצח

למעלה