סיכומשבועי

Fragile rose

New member
פוף

משהו טוב שקרה לך השבוע: הברמנות נראה לי משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר שיר שלא הפסקת לשמוע: היהודים - אין לך מקום התחדשות השבוע: ספר וחזיה מדונה ויקטוריה ב60 שקל
תוכנית השבוע: האנטומייה סרט השבוע: ספר השבוע: שקרים יפים מאכל השבוע: קוסקוס
יציאת השבוע: מי יוצא, אני כל הזמן בעבודה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמא חוזרת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבחורשלי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שינסה לשחזר את זה, בלי אצבעות" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, גיניקולוג
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועה

EVE Lights

New member
אפצ'ייייייי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע עבר מהר, היה כיף עם אביב ביום רביעי ועשיתי אחלההה של שופינג ביום חמישי
משהו רע שקרה לך השבוע: ציפיתי לקצת יותר, אבל בקטנה. שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו של וויט'ין בטח התחדשות השבוע: גופייה מהממת מחנות מעצבים, שמלה מדהימה
, אולסטאר, ג'ינס פשוט מדינמיט, חמישיית תחתוני סבתא מדלתא, תחתונים אפורים של מיקי מאוס, דיסקים רגילים ודיסקי DVD. לא רע איי סיי
תוכנית השבוע: מסכים סרט השבוע: לא ראיתי משו מיוחד ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: קליק כדורים יציאת השבוע: אתמול לנורמן.
קיבלתי מחמאות על בחירת המקום!! חוצמזה ששתינו טוב והשתכרתי בקטנה וזה היה משעשע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חיפה, אביב וסופ"ש בצפון עם המשפחה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביבבבב. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אחת מהירידות של יוני היצור בטח תמונת השבוע: מי שמנחשת מי בתמונה מקבלת נשיקה
התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה 3 ימים, רמת החייל עם ענברי, חיפה עם ההורים, אביב ברביעי וסופ"ש בצפוןןןן. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +

EVE Lights

New member
חח כן. ../images/Emo13.gif

אבל לא לזאת הייתה הכוונה! זה חתולי המיתולוגי שאורנית זכתה לזיין

EVE Lights

New member
חח תודה!

האמת שלא ממש רואים פה עד -כמה- הוא באמת חתיך אבל לאנורא :)

MC SammY

New member
Put a faya pon babylon

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיקרתי את ניצנים ביום ראשון, הבהרנו ת'עניינים, עשיתי מיני-שופינג
משהו רע שקרה לך השבוע: משבר קטן, מחזור
שיר שלא הפסקת לשמוע: [אל תסתכלו עליי!] הראל סקעת-כל הציפורים התחדשות השבוע: אלבום הבכורה של התקווה 6
2 גופיות סבא וסטרפלס אחד עם קשירה מגניב לאללה. תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: הסרט שאכלתי
ספר השבוע: - מאכל השבוע: סלט יווני. יציאת השבוע: נייייצניייים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בק-דור, שבק ס' האיחוד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שימ. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "מוכר לי המקום הזה" -"המ..מהדסקטופ?!"
תמונת השבוע: המעריצה שזכתה במבצע של ראש1 ופגשה את סקעת מאחורי הקלעים
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולצאת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא קל

stink

New member
../images/Emo210.gif נו יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקרתי אותו היום בטירונות :):):):) משהו רע שקרה לך השבוע: היה די משעמם באופן כללי שיר שלא הפסקת לשמוע: שייגעצ - אני חייב להפסיק לאכול עוגות התחדשות השבוע: שתי חולצות מתוקות מגולף תוכנית השבוע: טופ מודל סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: הבלינצ'ס של אימא של חבר שלי
יציאת השבוע: סתם עם חברה ערב של מנצ'יס ושתייה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהוא יחזור משם!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: טוב אז זה קצת ישן , אבל יובל מנדלסון נראה פה קורע התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד לעבוד אולי להסתפר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משעמם

josie1986

New member
צריך להכין עוגה

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי את הכרטיסים סופסוף לנסיעה. משהו רע שקרה לך השבוע: הנסיעה עמדה בסימן שאלה יותר מדיי גדול. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי. התחדשות השבוע: לא קניתי ממש... תוכנית השבוע: כוכב נולד. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: כנ"ל. מאכל השבוע: כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק, של אימא. יציאת השבוע: לאכול גלידה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תכלס, שומדבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שיר. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכומטרי, לתכנן את הטיול (לסיים כבר את אוסטרליה!), בא לי שופינג. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו עליות ומורדות.

©big smile©

New member
מה זה נהדר... :\

משהו טוב שקרה לך השבוע: יונית הגיבה לאימייל, תל אביב ביום חמישי עם ספיר. וניצנים, בשלישי. משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול היה יום גרוע, וכל השבוע הזה טחנתי כמו מטומטמת. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק החדש של היהודים, כל הזמן באוטו. התחדשות השבוע: שרשרת מניצנים, חולצה, סיכות, סיגריות. תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: נודלס יציאת השבוע: תל אביב ביום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המפגש, נראה לי. והופעה של אביב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולכן, במפגש :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "לקחתי קלף, לא שמעת?". אני וגיל משחקות טאקי באמצע ההופעה של כנסיית השכל בניצנים
. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות כל יום? שבוע אחרון באזרחות, פאקינג שיט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: תכלס, בסדר. אבל הסופ"ש לא ממש.

B a Z u K a

New member
u never kno when everything's about 2 change

משהו טוב שקרה לך השבוע: 450$ משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר רע מידי ברוך השם שיר שלא הפסקת לשמוע: "because you live" של ג'סי מקארטני התחדשות השבוע: 2 חולצות מויקטוריהס סיקרט תוכנית השבוע: פרנדס כרגיל סרט השבוע: highe school musical 2
ספר השבוע: - מאכל השבוע: שניצל יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה...או יותר נכון מסכורת ביום שלישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני- **אוכלת אבטיח עם גרעינים שחורים*** "וואי כמה זמן לא ראיתי אבטיח עם הגרעינים השחורים האלה" אח שלי- "כן אה....זה יותר מעניין לכול אבטיח עם גרעינים שחורים" אני- "מה זה מעניין....פתאום אתה נחנק" אח שלי- **צוחק וממשיך אותי** "פתאום אתה קם בבית חולים....פתאום אתה מגלה שאתה כבר בן 30" זה לא נשמע ממש מצחיק ככה. זה מסוג הבדיחות של הרגע תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

K a y a 1989

New member
מזל שקמתי עכשיו

אוף אני כל כך לא ארדם הלילה. משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ הרוונו איזה 1000 ש"ח בגיוסים שזה הישג מרשים ליומיים בלבד. זכיתי בכרטיסים לשבק ס'. משהו רע שקרה לך השבוע:העומס אני מניחה,באו פול אנשים לפרופסור מאד,מה שגרם לנו להתחרפן בהכוונה בעיקר כשהם אומרים שהם הבינו ונוסעים לצד השני ,ואז להתעורר למחרת ב10 ולעבוד בסרט. שיר שלא הפסקת לשמוע:לוס כפרוס-וואסילי ראסטה התחדשות השבוע: צעיף יפה יפה תוכנית השבוע: לא ראיתי כמעט טלווזיה סרט השבוע:כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע:כנל,סתם פויקה יציאת השבוע:ממ אחרי ההכוונה הלכנו לרקוד בפרופסור מאד והיה נחמד אבל גם מביך כי הא אנחנו הבנות מהשער!. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבק ס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"איך אני מגיע" , "שמאלה יש סטיקלייטים אחרי המתבן שוב שמאלה","לא איך אני מגיע אליך" ביי חבר. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ש-ב-ק-ס לסוע לניר,לעבוד,ללמוד לתיאוריה ועבודת גמר אם יהיה לי זין לזה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עברררררר.

MaddyD

New member
הופה הופה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבראתי קצת. משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לדבר איתו שיר שלא הפסקת לשמוע: מרפסת של ג'ירפות התחדשות השבוע: לא קניתי כלום מאדרפאקררררררר תוכנית השבוע: אממ לא נראה לי ראיתי טלויזיה סרט השבוע: או סרט ספר השבוע: זה המקום. עדיין מאכל השבוע: טוסט יציאת השבוע: אמממ אני אגיד ביום חמישי כי היה הכי מצחיק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר ואני אוכל להגיד חודשיים למנייאק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עצוב ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: איזה ערס בן 30 בעיר הבירה לחברה הג'ינג'ית שלי 'שתדעי.. שתדעי.. נמשים על פרצוף זה כמו כוכבים בשמיים' והיא כזה 'מה?' 'מאוד יפה' ווב. תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד מליון. אין לי כסף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. שיהיה לכולנו סופשבוע נהדר ושבת שלום :)

להלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע:שיחה עם גלי,יפעת:) וגאלה! :) :) משהו רע שקרה לך השבוע:מממ..סתם ביטולים של הרגע האחרון וחרא כזה שיר שלא הפסקת לשמוע:מממממ התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע:גאלה אתמול! היה מעולהה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לונה פארק,יציאה צוותית לסיכום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: יש לי תמונה עם הפינגווינים אבל היא לא אצלי :( התוכניות שלי לשבוע הבא:לונה פארק,להתכונן קצת להדרכת ט' ולנוח :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה

Tin Doll

New member
.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה מעולה של כנסיית השכל בניצנים... , אני כל הזמן יורדת במשקל. משהו רע שקרה לך השבוע: פרידה שיר שלא הפסקת לשמוע: כנסיית השכל - תרימי את הראש, אני מאמין. ופורקיופיין. התחדשות השבוע: סיגריות...? תוכנית השבוע: ישנן בנות. סרט השבוע: אנערף, טיסת לילה? ראיתי לפני שעה ולא אהבתי ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ניצנים ועיר הבירה בחמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא, באמת שחרא.

Mrs big

New member
אחח.

משהו טוב שקרה לך השבוע: וואו, אמ, היה אחלה שבוע בעצם. יום ראשון בניצנים עם כולן, יום שני אצל אופיר, יום שלישי תל אביב עם עצמי היה הדבר הכי טוב שיכולתי לעשות לעצמי, יום רביעי בפסטיבל הבירה היה הכי הזוי והכי טוב בעולם (6), יום חמישי היה סתם משעשע כי נרדמתי בכל מצב אפשרי ורחמו עליי והסופ"ש גם היה אחלה. חוץ מזה, היו אחלה שיחות בין לבין והביאו לי סוף סוף ראי יפהפה אחרי שהייתי שנה בלי (והסתדרתי נהדר, למען האמת). משהו רע שקרה לך השבוע: אני עדיין גרועה בעבודה, אמרתי דברים שלא הייתי צריכה להגיד ליד/לאנשים מסוימים, אני לא מרגישה שאני בן אדם טוב, אין לי זמן לנשום ואני גרועה בפסיכומטרי, עדיין אכפת לי יותר מאנשים משלהם אכפת ממני. אה, וקיבלתי מחזור פעם שנייה החודש. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא הפסקתי לשיר את 'אנחנו לדרכים'. התחדשות השבוע: כפכפים לבנים, סוף סוף. תוכנית השבוע: לא היה לי זמן לראות טלויזיה בכלל. סרט השבוע: טח. הלוואי. ספר השבוע: חשיבה מילולית, חשיבה כמותית וכו'. מאכל השבוע: פתות. D: אבל קרפ ופיצה גם כיכבו. יציאת השבוע: הכל בערך. ניצנים, פסטיבל הבירה, פאשה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני? :< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: התשובה נמצאת בגוף השאלה. :) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "פתות" D: תמונת השבוע: אוי, באסה, אין לי אצלי. התוכניות שלי לשבוע הבא: יותר מדי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממש טוב, מסתבר. לא זכרתי אותו כזה. שבוע טוב, יקירות. :)

למעלה